video tutorial cara pakai shawl 3 segi di depan

Assalamualaikum...

tadi dah minta kawan2 kat fanpage vote nak tuto mekap ke tuto shawl..

nampaknya tuto shawl adalah hebat kerana mendapat undian tertinggi...

syabas bete..T_T

shawl camni jek..

takde hebat sangat pun..

takyah lah berangan saya tunjuk style lepas-pakai-berubah-menjadi-siti nurhaliza ke hape..

takde..takde...

dalam setiap tuto hanya memakai baju pink itu saja...=.="

nak buat camne..semikin...baju tu jek yang leher tinggi pun..

boleh kaver2 leher datin markonah yang tak bape nak cun neh..

kang haku dedah leher kang ade pulak makcik anon sibuk2 nak kompelen kang..


okes kawan2..mari kita setat..


lain2 tuto pakai shawl boleh tengok kat >>>> SINI CIK SENAH OIII...

lain2 tuto mekap boleh tengok kat sini >>>> SINI..SINI..

style nih gojes sebenarnya nih...

tapi pas budak nih yang pakai siap buat tuto lagik,trus jadik comot2...T_T


selamat mentry kawan2..


p/s: hati sangat tak best ketika ini..
tolonglah..nak buat macam mana lagi supaya orang hargai kita nih?


like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.