video tutorial cara pakai shawl 3 segi di depan

Assalamualaikum...

tadi dah minta kawan2 kat fanpage vote nak tuto mekap ke tuto shawl..

nampaknya tuto shawl adalah hebat kerana mendapat undian tertinggi...

syabas bete..T_T

shawl camni jek..

takde hebat sangat pun..

takyah lah berangan saya tunjuk style lepas-pakai-berubah-menjadi-siti nurhaliza ke hape..

takde..takde...

dalam setiap tuto hanya memakai baju pink itu saja...=.="

nak buat camne..semikin...baju tu jek yang leher tinggi pun..

boleh kaver2 leher datin markonah yang tak bape nak cun neh..

kang haku dedah leher kang ade pulak makcik anon sibuk2 nak kompelen kang..


okes kawan2..mari kita setat..


lain2 tuto pakai shawl boleh tengok kat >>>> SINI CIK SENAH OIII...

lain2 tuto mekap boleh tengok kat sini >>>> SINI..SINI..

style nih gojes sebenarnya nih...

tapi pas budak nih yang pakai siap buat tuto lagik,trus jadik comot2...T_T


selamat mentry kawan2..


p/s: hati sangat tak best ketika ini..
tolonglah..nak buat macam mana lagi supaya orang hargai kita nih?


like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.

27 comments:

Fiq Fikri said...

nenek dekt vid tu kn.pokcik ade dgr suara kanak2??nenek bela ekkk ahahha

cik fa said...

good tutorial..
tq2

cik chinta said...

lmbt tdo?

ღ p!nk veLvet ღ said...

sgt chanteq~~~

Mizz ErMa said...

cik zoey, sape yg xhargai cik zoey tuh??

fyna said...

ahahha samala kita..i pon asyik pakai baju sama ja sebab yang tu ja turtle neck =.=

Aida Azryn said...

weewiitt.. comey sokmo! nak signnnn boleh?:B

eMMe said...

Cun gak akak tgk zoey pakai tudung cam tu, hahahaha..akak takkkk....cun, pakai sarung je dah! nak cepat skrg ni....nak cun2 sgt pun tak boleh hehehe....

Akulah Pak Lan said...

gambar ke 2 3 nampak pelik sket #ikhlas

maiza love said...

lawa tuto ni..tp xtau la bila akak nak testing pakai camni hehe..
xyah buat pape,,klu dah org x reti nak hargai,,buat bodo je ngan dia..lama2 dia sendiri perasan hehe..masa tu kita la baru kita bgtau perasaan kita hehe..baguih dak akak punya idea haha..gilosssss ;p

zOeY zAu YaH said...

fiq: nenek bela diri sendiri pun x lepas2..ni kan plak nk bela budak kecik haha..tu ank jiran

zOeY zAu YaH said...

cik fa: hehe tq

zOeY zAu YaH said...

cik: selalu camtu hehe

zOeY zAu YaH said...

pink: tq =)

zOeY zAu YaH said...

mizz: org sekeliling haha

zOeY zAu YaH said...

fyna: haha..pasnih kita kena bli bju yg baru lah nampaknya haha

zOeY zAu YaH said...

aida: blh2..meh la haha

zOeY zAu YaH said...

emme: sama lah kdg2 nk cpt sarung ja yg segera tu haha..

zOeY zAu YaH said...

apl: ape yg plik erk?

zOeY zAu YaH said...

maiza: try lah kak..nk kuar pi kedai ke try jek..haha..tu la kan..buat dekk je kan..

Akulah Pak Lan said...

maybe takpernah nampak perempua. pakai tudung mc ni kot. heheh

redzwanie redzmann said...

muka zoey kurus x pe..
klo wanie wat confem jd muka apam..hahahha~~

zOeY zAu YaH said...

apl: ooooo hehe

zOeY zAu YaH said...

wani: hehe blh je kot?

Cik Suheela said...

makcik anon???hahaha pakcik anon takde?? ;p

..safwani.. said...

ding dong here. blogwalking. awww, sis sgt comey ;) mata beso, nak jgk bley? heee,.. i'm ur new follower ;)
btw sis, umah kita dekat2 jaa. nanti ada rezeki kita jumpa ehhh? *berangan sat* ;))

Mya said...

nice tutorial. loike =)