Video tutorial make up for graduation day

Assalamualaikum...

sekarang adalah pukul 2 pagi dan lebih2...
hey apesal kau rajin sangat nih cik puan?
itu hati sendiri bertanya kepada diri sendiri...

eh jap..jap..

biasalah malam2 bute yang sepatutnya haku membute tapi terajin sangat
nak upload video dan buat entry terus menjadi kurang siuman dengan diri sendiri..

konklusinya sila abaikan saya yang merepek tah hape2 tuh..
saya sendiri malas nak layan diri sendiri,so janganlah kauorang terajin pulak nak melayan 
diriku ini T_T

marilah mahu bergebang sekejap.

saya dapat banyak request untuk tuto mekap konvo.
amoih cik senah...kemain kau konvo nak melaram siap mekap2 hape nih semua..
kelassss kauuu !

time saya dulu ada konvo jugak tapi tak pergi pung =.="
ingat belajar kecantikan.mekap dan rambut takde konvo ke? 
sape cakap takde? haku lempang kang...emo nih..emo nih...

kauorang kalau ade konvo silalah pergi dan buat cantik2 supaya tak menyesal
kalau time2 raya mak sibuk2 nak gantung gambar anak2 dia konvo dan kau lak
sibuk2 nak carik mane gambar kau..padahal kau lupe ke? kau tak pergi time konvo !
menangis kau senah(eh2... kes senah nih cam sama jeee dengan kes saya? T_T)

sudahlah...(ayat redha T_T)

mari kita main mekap..

p/s: budak jakun nih cuba2 edit gambar..tapi hampes belake...
kauorang tengok pastu duduk diam2 sudah la ya =.="

konon bokeh cam edit kat adobe..padahal tah hape2 haku buat..
itu bear yang saya kasi time konvo CCE 

eh jap2...
KEHADAPAN ADIKKU CCE YANG JAUH DI PERANTAUAN,
SILALAH MENANGIS MELIHAT DAKU DAH PANDAI EDIT GAMBAR TAK 
BAJET CUN MACAM SELALU..KAH KAH KAH KAH...
itu gelak gila kuasa...
SEKIAN..

YANG BENAR:
BUKAN SAYA SI TUAN BLOG..bukan..bukan..

tah hape lah aku bajet time tulis segala mak nenek tu..
menangis kalau mak haku tengok..

mai dah..mai dah...
pembajet cun yang termasyur dah mai dah...

saya yang sedang berkonvo sorang2 kat depan umah T_T
tak pasal2 betul..



> video nih saya buat size standard..saja2 try..
cam hape je...pasnih nak back to videoku seperti selalu he he..

> pakai loose powder nak kasi mekap lagi tahan lama.
konvo kan lama.tapi kalau konvo kat luar negara itu amat best sekali..
sepupu saya banyak belajar kat luar negara tapi ada seorang sepupu tu
konvo kat manchester..percaya tak konvo dia tak sampai sejam pun?
okes tiba2 keluar iklan tak berbayar ini T_T

> kalau rajin pakai lah make-up base dangan eyebase.
nak kasi tahan lama.

> kalau nak cepat lak leh skip mana2 yang dirasakan tak penting sangat
macam bulu mata palsu,lipliner,celak kening dan celak bawah mata.

> tujuan kalerkan lipliner seluruh bibir untuk kasi lipstick
yang nak dipakai nanti tahan lama.seeoloknya guna jenis
pensil yang bertekstur kering.lagi tahan.

> kasi kaler terang2 skit.
kang baru nampak cantik dalam gambar dan mekap pun tahan lama.
kalau takat tenyeh2 seciput mane nak meletopsssnye cek kiah...

 okes..sekian..
burukness bertukar menjadi wowness(perasan).

 ada orang komen real2 kata huduh bila tak mekap..
hade ai kisah? at least yakin diri gak nak tunjuk muka 'huduh' tak mekap nih kan..
takdelah cam sesetengah orang yang tak bersyukur siap kata orang huduh lagi..
lalalalaala....

mataku adalah biru palesu
sila jangan lempang daku..

itu pantun..sila bertepuk tangan tanda saya hebat...
secara tiba2 boleh berpantun pula...terasa amat berbakat..
kah kah perasan datin markonah oiii...!


like fanpage kat sidebar.kalau sudi lah.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.