VideoTutorial my simple everyday make up

Assalamualaikum..

Hai uolllsss...

hari nih meh nak tunjuk sikit salah satu cara saya mekap hari2..

tunjuk sikit saja..pomis..

kalau tunjuk lebih uollss boleh lempang saya laju2..

pastu haku mogok tak mau buat video dah...haaa takut ler tu..takut ler tuuu...


saya paling kerap mekap macam ini...

nak cepat punya pasal...

tak sampai 10 minit pun..

kalau awak teror silalah pecahkan rekodku ini kah kah...


uollsss boleh mekap untuk pergi mana2 saja..

kelas ke,dating ke,menuai padi ke kan...takde masalah..

kalau ade masalah tu
uoollsss yang bermasalah..bukan saya yang bermasalah..eh peninglah !

meh lah kite setat..

bear saya yang bernama tidi..

dah lama dah dia nak interprem kat blog saya...

baru sekarang saya kasi can kat beliau...

tapi harap maaf...'kod' motif memang takde motif..
apesal lah haku merepek nih T_T

Simple uoollsss...buat sambil pejam mata pun boleh uoollsss...

budak ini bajet hot ambil gambar senget2...

pastu bajet comels...ala uollss nih..macam tak biasa pulak...




hasil mekap mata yang simple,gojes,mables,bla..bla..bla...

ye lah...ye lah..melampau..=.="

tak pasal2 sungguh budak ini ambil gambar terbalik..

takpe..takpe..anggap saja ianya style terkini muda mudi T_T


selamat mentry uoollsss....

like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tocetoce..

30 comments:

fathiahRAIHANA said...

wahhh pagi esok nak try ah g menuai padi mekap mekap cmnie hik3

Hajarnaiema said...

Cantik ah dia mekap..=)..kite tak pandai pun..n malas sekali..hehehe

Hidayah Rusli said...

alolololololololo suwiiittttt lah!! makeup lagu mna pun tetap lawa!untong cik abang ekekeke :D

asfira aminuddin said...

babe, nak mekap tang mata tu mmg payah okay.

Sufinah Yussof (SY) said...

simple but nice. comel je make up. tak la berat sangat.

#ciksuzlin said...

gojes.sy makeup macam ni jugak, tp xcantik mcm awk (T___T)

Aida Azryn said...

saya pun suka amk gambo senget2. :B

ღ p!nk veLvet ღ said...

suke sgt mekap tutorial camni, sbb org bole pakai time pegi dating ... sweet je, hehehe~

tenkiu :)

eydahazwan said...

ade entry pasal awak :)

✿....rossa alina....✿ said...

huhuhu...thanks for the tutorial.. ;)

Fiq Fikri said...

nenek bear tu nenek tak make up ke?huhuhu nenek pokcik nk sgt nenek make up pokcik boleh?version lelaki,insyallah kalau pokcik ade duit sikit pokcik dtg kedah ok!!!
nk suruh nenek makeup pokcik ahhhahha

Finaz Jaafar said...

hurmm mekap yg ni sng tp kte nk wt utk gi keje pg2 ttp xsmpat sbb lmbat manjang..hik

cik chinta said...

ngapela makin gojes? curious oke

zOeY zAu YaH said...

fathiah: hehe try2..

zOeY zAu YaH said...

hajar:simple jek nih..

zOeY zAu YaH said...

hidayah: eh biasa je pun..hehe

zOeY zAu YaH said...

asfira: haha praktis selalu ok..

zOeY zAu YaH said...

sy: yup simple je nih..

zOeY zAu YaH said...

cik suzlin: saya buat biasa2 ja tu..

zOeY zAu YaH said...

aida: hehe rasa mcm style kan haha

zOeY zAu YaH said...

pink: yup2..try lah ok..

zOeY zAu YaH said...

eydah: tenkiu awk =)

zOeY zAu YaH said...

rossa: try la ok.

zOeY zAu YaH said...

fiq: haa boleh2..nenek pun nk kumpul duit gi melaka..leh jumpa pokcik..huhu..

zOeY zAu YaH said...

finaz; hehe kalau nk mkp kena ready awai2..

zOeY zAu YaH said...

cik: mane adee...

Akulah Pak Lan said...

comei...hehe

merahitujambu said...

tgh kreatif dgn mewarnaka nmuka...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

nak bear! hihihi~ =)

+ cik | ezatiee + said...

akhirnya :)