VideoTutorial my simple everyday make up

Assalamualaikum..

Hai uolllsss...

hari nih meh nak tunjuk sikit salah satu cara saya mekap hari2..

tunjuk sikit saja..pomis..

kalau tunjuk lebih uollss boleh lempang saya laju2..

pastu haku mogok tak mau buat video dah...haaa takut ler tu..takut ler tuuu...


saya paling kerap mekap macam ini...

nak cepat punya pasal...

tak sampai 10 minit pun..

kalau awak teror silalah pecahkan rekodku ini kah kah...


uollsss boleh mekap untuk pergi mana2 saja..

kelas ke,dating ke,menuai padi ke kan...takde masalah..

kalau ade masalah tu
uoollsss yang bermasalah..bukan saya yang bermasalah..eh peninglah !

meh lah kite setat..

bear saya yang bernama tidi..

dah lama dah dia nak interprem kat blog saya...

baru sekarang saya kasi can kat beliau...

tapi harap maaf...'kod' motif memang takde motif..
apesal lah haku merepek nih T_T

Simple uoollsss...buat sambil pejam mata pun boleh uoollsss...

budak ini bajet hot ambil gambar senget2...

pastu bajet comels...ala uollss nih..macam tak biasa pulak...




hasil mekap mata yang simple,gojes,mables,bla..bla..bla...

ye lah...ye lah..melampau..=.="

tak pasal2 sungguh budak ini ambil gambar terbalik..

takpe..takpe..anggap saja ianya style terkini muda mudi T_T


selamat mentry uoollsss....

like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tocetoce..