Review: Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal.

Assalamualaikum...

toksah la kata saya ini rajin sangat jaga muka pakai itu ini.
saya pakai produk basic2 saja..

toner tak pakai,kalau berasa kulit tak selicin lantai baru terhegeh2 nak scrub..
pakai masker setahun sekali pun susah..haaa kau tengok betapa malasnya saya?

tapi kadang2 bila mood gedik2 tu datang mulalah melilau carik masker
 untuk tepek kat muka..

masker saya sendiri entah sudah berapa lama tak beli..jadi baru2 ini saya
telah merembat masker kepunyaan CCE  
LARIIKKK...!!!


Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal.
harga tak tahu pasal bukan saya yang beli.

diperbuat dari bahan2 botani.
clay mask ini ditambah dengan oatmeal dan vitamin E.
menghilangkan minyak yang berlebihan,kotoran,membersihkan liang2 yang tersumbat,
menjadikan kulit  bersih dan lembut.

KIRI:
sapu seluruh muka kecuali kawasan mata dan bibir.
biar sampai kering dan cuci dengtan air suam.

KANAN:
lepas cuci.rasa lembut dan bersih.
kulit terutama kat kawasan pori rasa tegang tapi takdelah over sampai
senyum pun takleh kan...


untuk kulit yang berminyak sebenarnya,tapi saya yang berkulit
normal dan kadang2 kering ni pun saja jek gatai nak pakai gak.

tekstur berkrim pekat macam tanah liat tu.

cepat kering.

bau wangi macam nak makan..
haaa kau jangan nak gatal2 pi jilat senah oiii....naya kang..

time pakai tu rasa pedih dan berangin kat sesetengah kawasan
terutama kat kawasan bekas picit jerawat dengan bintik hitam dan putih.

bila kering rasa tegang sangat2..normal lah tu.

dia kata menyerap minyak tapi lepas 2,3 jam pakai
siap sapu pelembab kuar minyak sikit kat atas hidung.
sikit jek tak banyak.

silalah mentry kalau nak rasa camne hasilnya.
(hasil untuk setiap orang mestilah berbeza kan)

like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin...

tenkiu.