Review: R&Z COSMETICS Perfect Brown Lipstick

Assalamualaikum..

hai uollsss....

saya mahu bercerita tentang lipstick kegemaran saya.

ini kegemaran saya,bukan kegemaran dato siti ke,rozita che wan ke..
bukan..bukan...

mari kita mulakan !
(sila bercakap dengan semangat yang waja)

R&Z COSMETICS Perfect Brown Lipstick.
RM19.90(kalau tak salah).

nama saja perfect brown tapi kaler dia bila pakai jadi
macam pink2 sikit dan sangat natural.

jenis mate.maknanya jenis kering dan pusam(tak berkilat).

tahan lama.

tanpa bau.

warna pekat tapi natural.

pakai dengan lipgloss untuk hasil yang comelss..auuww!

kalau tak pakai ligloss mungkin bibir kering sikit tapi kaler natural dan tetap cantik.

ianyaadalah bestbestbestbestbestbestbestbest okessudahlahdahpenatnih T_T

saya pakai lipstick tu dengan lipgloss...nampak comelss kannnnn?????

kalau berani sila la jawab TAK...ai majuk seploh taun kang..
tak update blog kang....kauorang pun nyesal kang...T_T

ini pulak saya pakai lipstick tu tanpa lipgloss.
natural dan ayu kan? auuuwww....!!!


boleh beli lipstick ni dari wakil jualan R&Z COSMETICS atau
terus jek mai beli kat 
 SERI IMPIANA INN TAMAN LEMBAH IMPIANA,KULIM KEDAH
(depan sikit dari sekolah air merah).

like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.