Review: R&Z COSMETICS Perfect Brown Lipstick

Assalamualaikum..

hai uollsss....

saya mahu bercerita tentang lipstick kegemaran saya.

ini kegemaran saya,bukan kegemaran dato siti ke,rozita che wan ke..
bukan..bukan...

mari kita mulakan !
(sila bercakap dengan semangat yang waja)

R&Z COSMETICS Perfect Brown Lipstick.
RM19.90(kalau tak salah).

nama saja perfect brown tapi kaler dia bila pakai jadi
macam pink2 sikit dan sangat natural.

jenis mate.maknanya jenis kering dan pusam(tak berkilat).

tahan lama.

tanpa bau.

warna pekat tapi natural.

pakai dengan lipgloss untuk hasil yang comelss..auuww!

kalau tak pakai ligloss mungkin bibir kering sikit tapi kaler natural dan tetap cantik.

ianyaadalah bestbestbestbestbestbestbestbest okessudahlahdahpenatnih T_T

saya pakai lipstick tu dengan lipgloss...nampak comelss kannnnn?????

kalau berani sila la jawab TAK...ai majuk seploh taun kang..
tak update blog kang....kauorang pun nyesal kang...T_T

ini pulak saya pakai lipstick tu tanpa lipgloss.
natural dan ayu kan? auuuwww....!!!


boleh beli lipstick ni dari wakil jualan R&Z COSMETICS atau
terus jek mai beli kat 
 SERI IMPIANA INN TAMAN LEMBAH IMPIANA,KULIM KEDAH
(depan sikit dari sekolah air merah).

like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.





30 comments:

cik nur said...

cantik nak natural sangat :)
ker cik zoey kita pakai apa pun cantik hehehe

Zana Adieyza said...

perfect brown tp wrna pink?

apapun, mmg cun la warna lipstick tu.. bertambah cun bila zoey guna lipstick tu..

maiza love said...

akak nak order la,,bole poskan x hehe..betoi2 tau ni bukan main2

Zaza Zafran 귀여운 said...

seri impiana inn yg warna kuning tu kan..dia xlempang 44kali ke kalau just pergi beli lipstick tu satu ja..hu

Zaza Zafran 귀여운 said...

seri impiana inn yg warna kuning tu kan..dia xlempang 44kali ke kalau just pergi beli lipstick tu satu ja..hu

erysweetie said...

cantek2..kirim kat zoey boleh? heee

Akulah Pak Lan said...

paklan tak baca, tapi scroll down sampai bawah lepas tuh komen aci? haha

...sWeeT uMi... said...

betul2 nmpk natural...suke la color tu...(^__^)

Rtp Farra Arisha said...

lipstick with lipgloss will make our lips become so shiny..hehehe.

iya, sangat cantik..;)

luna iwan said...

picture yg pkai gloss t0o cantik la..memang natural..nak2 ;)

zOeY zAu YaH said...

cik nur: eh mana ada..lipstick tu yg cantik hehe

zOeY zAu YaH said...

zana: yup kak..nama ja perfect brown tp jd pink comel hihi

zOeY zAu YaH said...

maiza: alah kak saya x berani lah sbb bergantung pada stock sama tu..

zOeY zAu YaH said...

zaza: yup kuning tu.dlm tu ada mcm2.butik jual brg pun ada.lipstcik nih ada tp stock tu saya x pasti lak.

zOeY zAu YaH said...

ery: saya tak berani..stock pun x tau camne.

zOeY zAu YaH said...

apl: aci jek hehe

zOeY zAu YaH said...

sweet umi: sbb tu saya ska..natural je.

zOeY zAu YaH said...

rtp: hehe..cantik kan kaler dia?

zOeY zAu YaH said...

luna: try cari ok? saya pun x pasti kat tempat len camne nk bli huhu

hazanis said...

cantik..nampak natural color nie...suka2..:)

zOeY zAu YaH said...

hazanis: yup mmg natural..saya pun ska =)

Cik Yatt said...

suke lipstik yg natural jugak..

skrg pakai silkygirlnye lipstik..suke kaler die..ngee

asfira aminuddin said...

babe, i suka lipstic yg nampak natural but shinning. lipstick sasa cantik gila tapi mahal gila. haha.

Afiqa Dayana said...

wahhh, lawaa lah warna lipstick tu..

IFA Athirah said...

sy lak suke lipgloss!bila pkai lipstik rse pekat sgt.ke x?

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: jenama apa pun ok asalkan dia ok dgn kita.

zOeY zAu YaH said...

asfira: hehe...sasa x pnh try lg pun.

zOeY zAu YaH said...

afiqa: lawa kan? hehe

zOeY zAu YaH said...

ifa: ikut keselesaan sendiri.saya ska dua2.lipstick pun ikut jns.ada yg rasa tbl,ada yg tak.

Mya said...

nampak cantik sgt kaler tu. natural =)