tahu tak saya merindu betul nak pakai kamu?

Assalamualaikum...

2,3 menjak ini rindu betul nak pakai cantik2 pastu pakai pulak kasut tinggi
pastu jalan ala2 model pastu tangkap gambar banyak2...
memang hot lah wehh..!

dulu suka betul pakai heels..
sekarang suka juga tapi senang2 suka terus lupakan kesukaan itu
sebab saya takleh jalan lama2 pakai heels sejak selalu 'penat' nih..
saya suka heels yang bertutup dan tapaknya jenis baji(wedges)
*betul ke haku nih? hek elehhhh...

bukan ape..tapak macam ini stabil sikit nak jalan...
kalau rasa2 ada orang kuang ajau dengan kau pun stabil sikit nak kasi penendang
kah kah..elok2 ayu pakai heelss terus hilang keayuanku itu bila penendang orang.
yang syoknya bila pakai heels postur badan terus jadi tegak..
jalan pun ala2 model gitu...hot betul kan..

P/S: tapi sebenarnya heels tak elok untuk kesihatan..harap maklum.

picture source from google.

haaaa..cuba kau cakap macam mana lah saya tak tergoda dengan heelshottakhingat ini?
tambah2 yang ada ribbon2...
haishh kauorang nih tak paham2 ka cik puan tua tak sedar diri ini memang suke
sangat benda2 beribbon..bajet cute sangat lah tu kan..
dapat gaji ini memang harus sambar sepasang heels yang cute dan hot giler punye !
tapi kau nih cakap saja cik puan ooiiii...
silap2 kasut rata atau selipar comels itu juga yang kau rembat..

sudahlah..mari sambung berangan memakai heels dan membajet hot...
like fanpage kat sidebar kalau sudi
(www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com)

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.