tahu tak saya merindu betul nak pakai kamu?

Assalamualaikum...

2,3 menjak ini rindu betul nak pakai cantik2 pastu pakai pulak kasut tinggi
pastu jalan ala2 model pastu tangkap gambar banyak2...
memang hot lah wehh..!

dulu suka betul pakai heels..
sekarang suka juga tapi senang2 suka terus lupakan kesukaan itu
sebab saya takleh jalan lama2 pakai heels sejak selalu 'penat' nih..
saya suka heels yang bertutup dan tapaknya jenis baji(wedges)
*betul ke haku nih? hek elehhhh...

bukan ape..tapak macam ini stabil sikit nak jalan...
kalau rasa2 ada orang kuang ajau dengan kau pun stabil sikit nak kasi penendang
kah kah..elok2 ayu pakai heelss terus hilang keayuanku itu bila penendang orang.
yang syoknya bila pakai heels postur badan terus jadi tegak..
jalan pun ala2 model gitu...hot betul kan..

P/S: tapi sebenarnya heels tak elok untuk kesihatan..harap maklum.

picture source from google.

haaaa..cuba kau cakap macam mana lah saya tak tergoda dengan heelshottakhingat ini?
tambah2 yang ada ribbon2...
haishh kauorang nih tak paham2 ka cik puan tua tak sedar diri ini memang suke
sangat benda2 beribbon..bajet cute sangat lah tu kan..
dapat gaji ini memang harus sambar sepasang heels yang cute dan hot giler punye !
tapi kau nih cakap saja cik puan ooiiii...
silap2 kasut rata atau selipar comels itu juga yang kau rembat..

sudahlah..mari sambung berangan memakai heels dan membajet hot...
like fanpage kat sidebar kalau sudi
(www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com)

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.

47 comments:

Cik Yatt said...

suke high heel jugak..!

tapi klu pkai lame2 penat kaki..n sakit..huhu

teha said...

suke pkai heels.. tp sy tggi sngt laa.. hadoii ~

maiza murad said...

dah lama x pakai kasut tinggi..
sejak beranak ramai nih hehe..
nak tunggu anak2 besar baru bole melaram balik kan kan..lagipun semua aktiviti akak jenis lasak,,klu pakai kasut tinggi kompom org kata akak sewel hehe

Elyzatul Nastaysah said...

cantik kn heel tu cik zoey.mmg jeles tgk owg yg slim-melim pkai heel tau.kte ni stkt pkai wedeges je lh la yang=)

Life Is Beautiful said...

saya pun teringin nak pakai mcm tue...cantik kan ^_^

cik nur said...

nur kalo pakai jer pun heel nie bile dekat ofis atau majlis formal tapi kalo time keluar mmg tak koser la hehehe

mimie.. said...

memang kelllas kalau pakai high heels nih...tp cepat penat..huhu

~azillakhalison~ said...

huarghhh ..sekarang malas nak pkai heel..better flat shoes jer..hehe

Cik Saila said...

suka heels. tapi wedges jugak yg selesa..g shopping pkai wedges rileks je..hehe..nak nmpk santai pkai ballerina flats jela..hiks!

tp heels leh bt confident kita up pastu we'll look sexy! :D

naf. said...

tapi heels dpt membentuk kaki jadi cantik je. sbb tu postur badan jadi cantik.hehe.suka sangat dgn heels kan kak:)

♥♥Cikngah♥♥ said...

samalah kita.akak pn minat giler kt heels.tp tulah x lh nk pakai lama2.karang org jln dh 1km ke dpn akak duk merangkak2 cam ketam lg.slalu akak pakai wedges je.nk berlari pun blh.hehehe :)

naf. said...

jom join ni:)
klu ad mse la hehe

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/10/bloggers-challenge-aka-pencetus-idea.html

Akulah Pak Lan said...

haha paklan tau istilah wedges. terkejut tak?

cik chinta said...

hi zoey, lm tak komen kan?

fazzlim said...

sme la..fazz byk ksut heels..
pkai kst heels lh ber;agak tggi(pdhl xtggi pn)..tp lpz je msk kete truz bkak lik kst tu...xlh pkai lme2..sket kaki tuuuuu...

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: itu la psl kan.

zOeY zAu YaH said...

teha: hehe

zOeY zAu YaH said...

maiza: yup akak lasak kn.mana sesuai hehe

zOeY zAu YaH said...

ely: wedges pun mengancam hehe

zOeY zAu YaH said...

L.I.B: yup cantik sgt2.

zOeY zAu YaH said...

cik nur: sbb kalau kuar nk jln byk kan..heel cpt sakit kaki hehe

zOeY zAu YaH said...

mimie: yup btl.

zOeY zAu YaH said...

azillakh: yup..sama la

zOeY zAu YaH said...

cik saila: yup..pakai heels rasa seksi.

zOeY zAu YaH said...

naf: yup pstur bdn jd cantik tp x elok untuk kesihatan

zOeY zAu YaH said...

cikngah: hehe sama la kita.

zOeY zAu YaH said...

apl: pak lan nk merepek lah tu hehe

zOeY zAu YaH said...

cik chinta: kemana menghilang? hehe

zOeY zAu YaH said...

fazzlim: yup mmg skt kaki..

admin said...

awk, follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

Mya said...

saya pun xbole pakai heels lama2 nanti sakit kaki hihi. tapi wedges okay lagi, tgk jenis gak wee. tp mg aggun lahhh kalau pakai heels ni kan zoey?:)

kaka said...

nak tengok heel y cantek2 tak?tengok la link nie..kaka suka tgk..p tgk jela..belinye blm pernah lg..hehe

http://thecalaman.blogspot.com

Zana Adieyza said...

akk suka pakai heel.. tapi skrg ni dah jarang beli yg 3 inci ke atas.. semuanya 3 inci jer.. sbb ramai yg kata x elok utk tubuh badan..

myezatul aQma said...

suka jugak./
tmbh2 yg comel2..
klu ada riben lagi laaa

zOeY zAu YaH said...

admin: =)

zOeY zAu YaH said...

mya: lbh dari aggun haha..

zOeY zAu YaH said...

kaka: tq ya..lawa2 lah..

zOeY zAu YaH said...

zana: mmg x elok kak.

zOeY zAu YaH said...

myezatul: haa leh geng hehe

NOVA said...

cantek nyer kasut dia... suke2.. semua comel2... sama macm yg punya kkasut pon coel juga... :)

Mizz ErMa said...

sy pulak still xbrani nak pakai heel2 yang halus mulus tu..tapi kalo stakat wedged tu, no hal aje..kui3,

Quzie Fathihah said...

cantik!!!dah lama xshopping heels...



p/s: jgn lupa singgah sini...

http://quziegambate.blogspot.com/2011/10/jersey-for-sale.html

zOeY zAu YaH said...

nova: tu bkn kasut saya tp kasut idaman saya hehe..

zOeY zAu YaH said...

mizz: halus tu lg cpt skt kaki...hhe

zOeY zAu YaH said...

quzie: sama lah dh lama x soping ksut.

Juliet_iRa~" said...

suka gak kasut / heels / wedges y ada ribbon!haaa..
comel kan??;p

secret said...

ksot heels nyer comel2...suke2....hehehe