Tutorial pashmina 2 style(jurai depan dan kemas)

Assalamualaikum...

pastilah awak semua bersorak riang bila saya sudah membuat tuto pashmina ini..
YAHOOOOO....!
ke haku sorang jek yang bersorak?
*nanges T_T

ada 2 cara.
1) biar jurai kat depan.
2) kemas kat depan.

ini cara 1.
hai awek kat dalam gambar ini..
awak nampak macam model tudunglah..kahkahkah..
MUNTAHHH...!

cara 2.
sorokkan jurai tadi ke bawah dan pinkan.
so dah nampak kemas.

apesal haa saya ini tetiba bergaya ayu pula...T_T

tahu dahhh tahu dahhh...
nak tahu mekap saya itu kan?

video ini dalam standard size.
saja try2..

lain2 tuto shawl boleh klik >>>ALL SHAWL TUTORIAL

lain2 tuto mekap boleh klik >>>ALL MAKE-UP TUTORIAL

muka macam ayu..sekali cakap pungpang2 tak pasal2.


KENAPA DENGAN VIDEO2 SAYA?
.
.
.
.
.

kepada semua kawan2..terima kasih sebab tengok dan try tuto2 yang saya buat.
saya adalah sedar diri video2 saya semuanya hampas dan hampes..
*nanges laju2.

suara sendiri tak merdu,suara emak,anak2 jiran malah suara ayam
adalah sinonim dalam video2 saya =.="

itu belum dikira bunyi emak keletung keletang tumbuk sambal,
 pokpokpok jirang bertukang..dan pemandangan bilik sebagai background T_T

tapi buat masa sekarang saya suka dengan cara ini.
saya buat video sebab ianya mengahppykan..malah lebih happy dari happy meal..
saya taknak ubah style buat masa sekarang sebab kalau ianya tidak menghappykan
malah menyusahkan bahek saya takyah buat langsung.

buat video bukan senang sesenang mengunyah kacang cap tangan.
kena guna 2,3 software dan mengedit pula kadang2 sampai 2,3 hari pasal 
terpaksa curi2 masa untuk buat..edit adalah sangat TANSION ok..
asik nak 'HANG' saja sampai ke tahap  bergaduh dengan diri sendiri..

meletak muzik sahaja tanpa bercakap juga adalah amat menyerikkan.
saya pernah upload video selama hampir 24 jam tapi last2 youtube reject
sebab sesetengah lagu tertakluk kepada privacy hapekebende tah.
bahek saya berpungpang sahaja.

video saya adalah clear dan terang sebab guna HD camera tapi
masuk youtube dia jadi kusam dan tak 'licin' cisss betul !

saya juga tak pernah ambil tahu berapa ramai yang dah tengok video saya.
youtube itu saya jenguk kalau nak upload video baru saja.
sebab itu kalau ada apa2 tanya saja di blog atau fanpage.

okes sekian aduan iklas dari hati nurani..

YANG BENAR...
SAYA INSAN YANG LEMAH.

p/s: tiada kaitan dengan sesiapa cuma meluah rasa dan menjawab apa
yang ditanya.
tapi alhamdulilah...ramai yang suka style video saya walaupun buroks T_T

like fanpage kat sidebar kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.