Tutorial Simple fresh make up for class

Assalamualaikum...

hai kawan2..esok awak ada kelaskah?
esok awak akan berjumpa lecturer hensemkah?
ok takyah jawab..saya tak tanya pun soalan maut semacam itu..
tah sape tah yang taip soalan tu saya pun tak tahu..
betullll saya tak tahu...
(berpeluh dengan hebat =.=")

esok awak ade kelas?
kalau ade boleh try mekap ini..
kalau takde takyah lah sibuk2 kau nak buang tebiat
bangun pagi2 mekap molek2 pastu sambung tidur balik..
memang tak pasal2..


eh jap2...
props kemain gedik saya buat..siap buku lah,bag lah,baju kurung lah..
menangis budak nerd tengok haku T_T

mekap tang mata tenggelam dek kamera yang perasan hebat..
CISSS !!!

selamat pagi...
ini kata saya kat lecturer hensem..kahkah..lempang skit..

budak yang gigih memikirkan masa hadapan T_T

bila pakai sepek tak boleh duduk diam2 macam budak nerd kah?
gigit pen macam minta penampar..

pastu gedik..
nangis mak haku tengok nih weh..!

tak sopan betul budak yang seorang ini...=.="

hapekenbende stail saya buat ini..
memakai lens lalu ditambah dengan sepek..
memang daouble trouble!
patutlah fenin lalat..rupanya power rabun melebihi had..


lain2 tuto mekap sila klik>>  MEKAP
lain2 tuto shawl sila klik >> SHAWL

saya adalah budak yang cintakan buku..
erk?

hari itu saya bosan tapi punya masa yang terhad.
terhasillah mahakarya berwarna warni tapi simple dan cepat seperti ini T_T

kiri: muka comot2 bangun tidur pastu ditambah malas pergi kelas pulak kan...

kanan: muka bersemangat secara tak pasal2..

sekarang saya suka buat mekap yang simple seperti ini.

selamat mentry kawan2..

like fanpage saya kalau sudi.
kat sidebar.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.