kamu yang manis

Assalamualaikum...

eh tak..tak...bukan budak dalam gambar ni yang manis...
ok itu ayat pembukaan dari saya..hey gediklah kau..!

baru2 ini saya kempunan betul nak makan aiskrim magnum dengan coklat kit kat.
kempunan itu tak over tapi memang over kalau itu adalah tanda mahu period..!
owh saya akan teringin makan manis2 bila nak period..

lepas makan mahu lagi..lagi..lagi..dan lagi...
weh apesal tak kempunan cekelat 2 posen saja? 
kalau macam itu 10 ketul balang haku beli buat setok..

itu semua dialog orang yang sedang period..memang beginilah kan?

 aiskrim ini memang sedap...
manis dan tebal dan sedap dan...
ok....untuk apakah bercakap hal kesedapan di saat2 ini?
akibatnya air liur mula meleleh dan perut juga sedang berbunyi =.="

dua2 ini kegemaran saya sekarang...
owh..mahu lagi..lagi mahu..mahu lagi..lagi mahu...
tolonglah..ianya sangat sedap dan menterujakan tahu?
(tak cakap pun orang dah tahu..ayat teruja betul =.=")

ok sudah habis..

like fanpage kalau sudi.
kat sidebar atau cari kat www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.

49 comments:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

nak sikit huhuhu

Nur Farariana said...

header baru cantik plus comeyy, argghh saya pun suke kit kat :)

Rtp Farra Arisha said...

i want THESE too. unfair..lain kali belikan juga buat Arisha disini :D

lovecandysweet said...

wah blog da tuka ... suci2 gitu.. lawa! ^^

zOeY zAu YaH said...

fareha: hehe

zOeY zAu YaH said...

nur farariana: tq..kitkat blh ketagih woo hehe

zOeY zAu YaH said...

rtp: arisha kat sana ada tak? *saya jakun hihi

zOeY zAu YaH said...

love: hehe tq

hazanis said...

comel header baru..=)

awak telah di tag....
http://hazanis.blogspot.com/2011/11/contest-candid-time-by-muna-rahimah.html

nur anis said...

nak teringin makan tu jugak boleh...? huhu

Phat said...

aiskrim tu terbaik..tp masih belum berkesempatan nak mkn maklum la wife tgh pantang hehehe...

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/11/ww-wordless-wednesday-20.html

Cik Eka said...

suka sangat magnum almod tu..nyum2..

eh sama...kita pulak kalau nak cik P,mesti ngidam macam2..benda2 manis pun sama

Nad Omar Saja said...

wow ! sedap tuh ,
gila awesome belog nih skrang .
kiut mcm zoey . haha (;

coklatberapi said...

huu comel je...keles ni!!grrr:D

ShiKin said...

wah .. kak zoey.. sedap ais krim. meh sikit. hehe.. lawa header baru akak.. love it <3 ^_^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk eskim MATKOOL !!!!!

fathiahRAIHANA said...

Fuhh menguji iman betul tengok eskrem tu akak T___T



bak ckit, hihi.

Saiazuan said...

msti abng kamu slalu bg kitkat ni.. huhuuu

fazzlim said...

n yg fazz nk g bli n...
dh lapo dh n...^.^

Mizz ErMa said...

sy xpenah rasa aiskrim magnum itu..sedih kan? hahaha

p/s : cik zoey, header kamu sangat cantik!! >___<

El-Janna said...

erkk lanja laaaaaaaaaa

Cik Yatt said...

kite pon suke 2 2 nie....nyum...!!

syirah rasid said...

awww suci murni warna putih :) ehe

kitkat tu sedap tanpa ragu tahu.

Siha. said...

rajin-rajin lah singgah blog kita pulak :)
ada cerita tentang awak.
maaflah kalau ada salah cerita.
http://loveisnothingdude.blogspot.com/2011/11/person-part-3.html

miss nur mohamad said...

auwww mcm lama sgt je x on9..rupa2nya da tuka bju eh belog akk ni :)

sully86 said...

zozo: hello zoey...eheheheh

yanieyeap said...

1)wiwit..comeinye header!suka3x..
2)mne background wana-wani?
3)aiskerim 2 berapa hengget?esok nk p beli :p

fyna said...

uka jugak aikrim tu@ zoey! suka la new layout ni ..sgt2 suka

zOeY zAu YaH said...

hazanis: tq

zOeY zAu YaH said...

nur: teringinlah..sedap tau

zOeY zAu YaH said...

phat: takpe pasnih dh hbs pantang bwk wife mkn k mesti dia ska..

zOeY zAu YaH said...

nad: blog biasa ja pun hehe

zOeY zAu YaH said...

coklat: apa yg comelnya?

zOeY zAu YaH said...

shikin: dapatkan di kedai berhampiran hehe..tq

zOeY zAu YaH said...

hencik patik: laa babah nih org mkn eskrim ni lah lg sedap haha

zOeY zAu YaH said...

fathiah: trylah sdp tau.

zOeY zAu YaH said...

saizuan: taklah..dia tak suka manis2 hehe..beli sendiri ja.

zOeY zAu YaH said...

fazzlim: pi la bli cpt2 mmg sdp tau..try ok

zOeY zAu YaH said...

mizz: trylah ok..sgt sdp.header comot..haha tq

zOeY zAu YaH said...

el-janna: sape srh dok jauh hehe

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: suka sampai ketagih kan hehe

zOeY zAu YaH said...

syirah: putih cerah mata skit hehe..manis dan sedap..

zOeY zAu YaH said...

siha: ok tq

zOeY zAu YaH said...

miss nur: baru ja tukar semalam hehe

zOeY zAu YaH said...

sully: hallo =)

zOeY zAu YaH said...

yaie: tq..harga dia 3 rggit lbh kot..

zOeY zAu YaH said...

fyna: sedap kan? hihi tq fyna..

ZYASH said...

Erm...lum pernak mkn lagi aiskrim magnum ne...sob2...

cik nur said...

hurm sama la dengan nur bila nak dekat allah bagi cuti ya allah nafsu makan mcm ape ntah org tgk pun tkut tapi bila tgh allah bg cuti nie tgk nasi pun tak lalu dah pelik dengan hormon diri sendiri hehehe