mari bersoping bersama aina dan errr...makcik?

Assalamualaikum...

hari sabtu hari tu itu pergi kenduri..
balik kenduri pergi soping...
HAH??? SOPPIIINNGGG????? WWOOOOWWW!
sangat terbeliak mata dan hati makcik ini...
*sedang menunjuk ke arah hati sendiri..ke arah hati kauorang pun saya tunjuk juga..
saje taknak kasitau saya sorang jek makcik2...T_T

cuba teka apakah yang dilakukan oleh si makcik dan si anak sedara ini?

pergi giant sebab kakna nak beli barang.

aina terkejut melihat sabun yang amat banyak dan berwarna biru..
jadi apakah masalahnya?
masalahnya adalah makcik mahukan dynamo hebat berwarna biru ini,
aina mahukan sabun lain...kakna pula fening2 kejap pilih itu,kejap pilih ini..
pilih sabun pun mahu pening2 eh?

budak yang hyperaktif bersama gula milik giant bukan milik kami lagi =.="
*pasal belum bayar hehehehe..
tapi sebenarnya tak beli gula pun...saja aina mahu posing dengan gula..

sekarang berposing bersama keju pula..
membuat muka seperti ini kau bajet comel ya aina?
hey..tukang ambil gambar ini lagi comel tahu?
kahkahkah PANG !
(aina kasi lempang).

ini makcik yang pucat dan selekeh..mekap juga comot2 lalu melihat muka
sendiri pun berasa mahu skip cepat2...hahahhaha

model iklan vitagen...
ayat makcik tangkap gambar sebelum pujuk aina beli vitagen
hahahahhaha....makciknye yang mahu vitagen,aina jadi umpan..

sedang saya membelek barang di watsons,aina disebelah mentry 
blusher simplysiti didepan cermin..
dalam gambar ini dia sedang menepuk blusher tersebut di pipi..
*aiseh ayat nak skema jek..

habis duit soping barang essence.
saja nak try..
saya beli bronzing(dah hancur sebab saya jatuhkan =.=")
shimmer
eyeliner putih
eyeliner biru
maskara
maskara kening.
nanti saya test dan review...

like fanpage kalau sudi.
ada kat sidebar atau cari di www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.

33 comments:

~Miss Honey~ said...

hani baru beli foundation stay essence punye coz saja nk try.. so far i think ok & better than revlon stay color sbb kurg berminyak..huhuhu.. :)

Ain SSB said...

Aw comel je sopping dengan anak sedara :)

hanabunga said...

ni giant kat mana kak zauyah?giant SP eh?dah dekat dah dgn campus hana :3

Akulah Pak Lan said...

amboi belum pernah tgk model cheese. haha

cik chinta said...

wat review skali hage n katne nk bli ek. sng kumpol det dan laju2 lari g kedai dimaksudkan utk perabih..aduyaii

sarah mohamad said...

Maskara untuk kening pungggn ada. Tak tahu punggg hehehehe

aqmalazmi said...

kenangan di dalam giant,,,,heee

✿ pink velvet ✿ said...

sape aina ni sebenarnyer? *sebok nak tau jugaq :P

fyna said...

giant mana ni? i cari essence ni tak jumpa pon =.= i p giant sp

Zana Adieyza said...

wah, shopping make up yer.. seronok! nnti review k!

Cik Yatt said...

shopping brang makeup adalah sngt best.. :)

zOeY zAu YaH said...

honey: org lain ckp ok tapi biasalah ada yg ok,ada yg tak..hihi

zOeY zAu YaH said...

ainn: hehe kami dua menyibuk jek hehe

zOeY zAu YaH said...

hana: taklah..kat kulim..

zOeY zAu YaH said...

apl: tu dh tgk hehe

zOeY zAu YaH said...

cik chinta: carik kat watsons jek hehe..yg lain2 nnti saya review ok..

zOeY zAu YaH said...

sarah: yup..ada...

zOeY zAu YaH said...

aqmal: kenangan semua org kulim hahahha..

zOeY zAu YaH said...

pink: anak kakak saya =)

zOeY zAu YaH said...

fyna: kene carik kat watsons..ini giant kulim.

zOeY zAu YaH said...

zana: hehe..syok2..insyaallah tak lama lg saya buat ok?

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: yup best..

DeeaNash Dania said...

shoping brang dapo ke makeup..wahhh sakan noh!!!

Rtp Farra Arisha said...

perempuan memang gemar shopping! hehehe.

zOeY zAu YaH said...

deeansah: saya soping mekap..akaknye soping brg dapur hehe

zOeY zAu YaH said...

rtp: yup btul tu..hehe

WaA said...

essence not bad :) try their lipgloss !! awesome

zOeY zAu YaH said...

waa: ok nanti try lipgloss lak hehe

Aida Azryn said...

kirim salam kat itu budak ye. haha..;))

zOeY zAu YaH said...

aida: insyaallah..dia dh blk ipoh huhu..

Fiq Fikri said...

ahahahah nenek sesuai jadi duta ok,ap2 duta pun dalam supermaket giat tu heheheh

zOeY zAu YaH said...

fiq: ye..ye..sesuailah sgt kan hehe

Miss Marquis said...

alamak, i tak penah tahu jenama essence..