mari bersoping bersama aina dan errr...makcik?

Assalamualaikum...

hari sabtu hari tu itu pergi kenduri..
balik kenduri pergi soping...
HAH??? SOPPIIINNGGG????? WWOOOOWWW!
sangat terbeliak mata dan hati makcik ini...
*sedang menunjuk ke arah hati sendiri..ke arah hati kauorang pun saya tunjuk juga..
saje taknak kasitau saya sorang jek makcik2...T_T

cuba teka apakah yang dilakukan oleh si makcik dan si anak sedara ini?

pergi giant sebab kakna nak beli barang.

aina terkejut melihat sabun yang amat banyak dan berwarna biru..
jadi apakah masalahnya?
masalahnya adalah makcik mahukan dynamo hebat berwarna biru ini,
aina mahukan sabun lain...kakna pula fening2 kejap pilih itu,kejap pilih ini..
pilih sabun pun mahu pening2 eh?

budak yang hyperaktif bersama gula milik giant bukan milik kami lagi =.="
*pasal belum bayar hehehehe..
tapi sebenarnya tak beli gula pun...saja aina mahu posing dengan gula..

sekarang berposing bersama keju pula..
membuat muka seperti ini kau bajet comel ya aina?
hey..tukang ambil gambar ini lagi comel tahu?
kahkahkah PANG !
(aina kasi lempang).

ini makcik yang pucat dan selekeh..mekap juga comot2 lalu melihat muka
sendiri pun berasa mahu skip cepat2...hahahhaha

model iklan vitagen...
ayat makcik tangkap gambar sebelum pujuk aina beli vitagen
hahahahhaha....makciknye yang mahu vitagen,aina jadi umpan..

sedang saya membelek barang di watsons,aina disebelah mentry 
blusher simplysiti didepan cermin..
dalam gambar ini dia sedang menepuk blusher tersebut di pipi..
*aiseh ayat nak skema jek..

habis duit soping barang essence.
saja nak try..
saya beli bronzing(dah hancur sebab saya jatuhkan =.=")
shimmer
eyeliner putih
eyeliner biru
maskara
maskara kening.
nanti saya test dan review...

like fanpage kalau sudi.
ada kat sidebar atau cari di www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.