mood membeli ini datang

Assalamualaikum..

apabila stress pastilah mahu membeli dan membelah ya?
ya...ya..itulah saya..

dulu saya sangat suka membeli..
ia bagaikan ganjaran untuk diri sendiri setelah penat mentresskan diri T_T
ye tahu..memang tak pasal2..

baru2 ini berasa sangat2 mahu mengulang tabiat yang menghappykan itu,
jadi saya telah membelah kan uwang saya dari dompet cap pasar malam..
ok yang ini tak bape nak meghappykan sangat =.="

walaupun tiada kepentingan,tapi saya tetap tergila-gilakan dress yang seperti ini.
haisshhh...kenapalah hencik papa saya tak menggunakan kuasa kuda 23734349 kali untuk
menghalang sifat boros si cantik manis ini?
.
.
.
.
SI CANTIK MANIS KONON?
.
.
.
.
 Onion Emoticon

 ini adalah hasil yang lumayan pada sehari sebelum hari raya haji.

> set tia hasil terpengaruh dengan review2 dari pokcik google.
> gam bulu mata palsu buat spare untuk mekap customer.
> gam bulu mata palsu lagi hasil godaan setelah masuk ke dalam SASA BEAUTY.
> 2 ketul deodorant garnier yang free hasil pemberian papa tersayang
(dia beli saja tapi tak pakai,so dia bagi kat saya).
> selendang gold untuk hari raya haji..owh papa yang pilihkan untuk saya.
> selendang kuning import dari johor..hihihihihihihihi..ini adalah hadiah tahu?

ini pula hasil dari godaan pembelian di talian...erk elehhh...

bulu mata bawah dan naturactor.
owh telah mengorder sebelum hari raya haji..konon2 mahu mempakai pada hari tersebut,
tapi hampa....menunggu pos laju bagaikan menunggu bulan jatuh keriba saja...
hari raya haji yang ke-3 barulah ia sampai T_T

saya adalah si suka soping...tapi dengan uwang dari dikirai dari dompet sendiri..
bukan dari emak bapa atau hencik papa..jadi sila kata saya adalah seorang yang baik..
kahkahkah...

like anpage kalau sudi.
kat sidebar atau carik kat www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.

40 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

ooo hehe shopping sakan nooo :)
naturactor tu awk beli berape zoey?

Cik Yatt said...

kite pon suke shpping...weeee

zie_ira said...

uwahh,,bershopping ade lah menyeronokkan ,,eh eh ,,semalam ira berjalan2 ,,ade kedai nama nye daiso ,, kt situ ade jual banyak eyelashes,, bile tengok, terus teringat ZZY,,hehe,,:)

GnieSyazni said...

hehe...shopping therapy =) best

miss nur mohamad said...

untong laa ade duit bole soping2 sakan. ai pon suke soping tp duit nan hado... uwaaaa..mkn ati tgk org soping..

Elyzatul Nastaysah said...

nti tlg la wat review psl naturactor tu dear.lh x?=)

✿ pink velvet ✿ said...

dress tu tersgtlah chomel ... cepat tayang kat blog ni, hehehe~~

bantal said...

cantiknye...baju 2..lawa...warna kuning lagi...

bantal said...

cantiknye..gaun kuning 2....suke2....

Ain SSB said...

Amboiii shopping sakan! hehe. Tapi baju hijau tu mmg comel! :)

♕ niaa ♔ said...

K.ZOEY BP NATURACTR YG K.ZOY BELI TU

kaki merepek said...

nnt jgn lupe wat tutorial pkai naturactor ye..

liya alia said...

untunglaaaaa ada duit sendiri. nak beli apa2 pon sonang. haha

Sya said...

nak beli kat mana bulu mata tu cik zou yah yang comelll..nti bgtau kat chat box akak erk..:)

nur anis said...

wahh..saya pun suka shopping tapi dah lama tak shopping. sebab keadaan dompet tak mengizinkan. T_T

cik najihah said...

banyak nye die shuping hihi
btw dress tu cantik + wane die ..
awesome

Akulah Pak Lan said...

haha, banyak btol memborong

Rtp Farra Arisha said...

ececece suka shopping juga yeah? :)
green gown itu lawa, its color isn't too bad ;)

zOeY zAu YaH said...

manja: i love shopping =)

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: hehe leh geng

zOeY zAu YaH said...

zie: hahaha...mentang2 saya ska pakai bulu mata plsu ya?

zOeY zAu YaH said...

gnie: yup..ilang stress..

zOeY zAu YaH said...

miss: keje kuat untu dptkan duit then saya bg ganjaran ni kt diri sendiri hhe..

zOeY zAu YaH said...

ely: blh2..nanti ya..

zOeY zAu YaH said...

pink: hehe sbr2...

zOeY zAu YaH said...

bantal: kuning nk hijau skit..mmg cantik..

zOeY zAu YaH said...

ain: hehe comel dn saya suka..

zOeY zAu YaH said...

niaa: teettttt hehe..bwh rm50

zOeY zAu YaH said...

kaki: insyaallah i will

zOeY zAu YaH said...

liya: eh takdelah..saya kumpul2 pastu leh la nk soping2..hehe..

zOeY zAu YaH said...

sya: saya x berani rekemen sbb..hmm..hehe

zOeY zAu YaH said...

nur: takpe...kumpul duit pelan2 then leh la soping lg kan hihi

zOeY zAu YaH said...

cik najihah: sekali sekala ja..bkn selalu hehe..yup warna dia cntik.

zOeY zAu YaH said...

apl:bkn selalu hehe

zOeY zAu YaH said...

rtp: suka sgt shoping nih hehe...yup kaler dia cantik

cik wanie Lovela (CWL) said...

akak pakai cream nutoclator tu ka? t tulis kad komen wani..nak tau juga..

cik chinta said...

kemain ko soping ek..kekeke..akhirnye menjadik ko bli tia kan? ehh...kemana janjimu nk pki set manggis tu ha?

yarn liyarnalin said...

cantik dress . jemput baca entry ini kak zoey , http://liyarnalin.blogspot.com/2011/11/hati-perempuan.html

Mya said...

naturactor foundation ke? kulit zoey jenis ape ye?

cik nur said...

cantik jaa dress hijau tuh suka tgk :)
tak apa yang penting shopping duit sendiri buka nak harap duit org kan??