Terima kasih wahai kawan yang baik hati

Assalamualaikum...

terima kasih kepada kawanku yang gojes,baik hati,pemurah,
intan payung,buah hati pengarang jantung..
HEY HEY...jangan over sangat eh?

tak tahu nak cakap apa melainkan alhamdulilah semoga allah memurahkan rezeki 
kamu yang cantik dan berjaya dunia akhirat..amin..

4 helai baju yang hencik pos laju datang hantar siap mention kat bapak saya
"ini baju kot pakcik.."
fine hencik pos..fine..sempat pula bergosip dengan bapak saya kan hehehe..
bajunya comel macam tuan pemilik blogshop tersebut.
TENKIU...
owh lepas ini beliau akan buat satu projek baru untuk
bisnes beliau..projek best punya..tak sabar oii..!
haaa tangok? saya lak yang over kan?
memang over kau senah T_T

ini adalah cik pelangi cinta hati sayang saya...
cantik kan?
*nanges T_T sebab rendah diri beliau cantik sangat berbanding saya yang comot

meh ke blog beliau..
www.pelanginadia.blogspot.com (butik pakaian+aksesori)
pelangiheritage.blogspot.com (tudung+naturactor)

TERIMA KASIH ^_^

like fanpage saya kalau sudi.
ada kat sidebar atau cari kat www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu >_^

24 comments:

ZYASH said...

Comel2 la baju... Jom terjah blog rainbow.

cik nur said...

alhai kecik jaa baju comel2 ja hehehe

coklatberapi said...

wahhh nak jugak!!!uuu:/

El-Janna said...

bAJU bajunye mmg cantikkk

hazanis said...

dua-dua cantik lah...^^

Mizz ErMa said...

bestnye dpt bju free..hihi

fathiahRAIHANA said...

alololo comot apenya kakk
akak pom comel :D

nuruashia ♥ said...

alhaaiii comey jeppp bju2 tu ehehhe

Rtp Farra Arisha said...

haha, you seem very excited! what's hiding behind? :'D

bantal said...

cantiknye baju....

✿ pink velvet ✿ said...

menjelez sbb tgk baju size2 camtu *sobs sobs*

p/s : chanteqnyer header :)

zOeY zAu YaH said...

zyash: yup

zOeY zAu YaH said...

cik nur: saiz saya yg mmg tecik sgt2..hihi

zOeY zAu YaH said...

coklat: hehehe

zOeY zAu YaH said...

el-janna: yup baju2 beliau jual semua cantik2

zOeY zAu YaH said...

hazanis: tp dia lg cantik =)

zOeY zAu YaH said...

mizz: alhamdulilah..=)

zOeY zAu YaH said...

fathiah:biasa2 ja..cik pelangi cantik

zOeY zAu YaH said...

nuru: comel2..

zOeY zAu YaH said...

rtp: takde apa lah..biasa je syg =)

zOeY zAu YaH said...

bantal: kan?

zOeY zAu YaH said...

pink: tenkiu cik pink hehe

Aida Azryn said...

siapa kata cik zoey comot? cantikk hape? :) :) :)

zOeY zAu YaH said...

aida: hehe saya biasa ja pun..