Tutorial: go bright!colour-block eye makeup look

Assalamualaikum...

lama betul tak buat tutorial..bukan malas tapi bizi(ya ini lebih indah bukan? T_T)

kali ke-2 kolobrasi bersama fyna dan mazni dan kali ini ada beberapa orang lagi join..
yeeaaa....! yeaaa pasal dah tahu awal2 saya adalah pemekap yang paling tercorot hasilnya.

bagaimana tak corot...
bangun tidur mamun2,mandi,makan dan terus on kamera tanpa berfikir dahulu..
bila semua dah siap baru terfikir..."eh ini betul2 macam temakah?"
loooorrrrrr T_T

segalanya tak menjadi tapi asalkan enjoy menjoin mereka2 itu
sudahlah kan?
mari setat..!

kalerpul seperti dihatiku T_T

langsung tak paham kenapa betul2 kalerpul diri ini T_T

makcik yang kalerpul seperti padlepop =.="

semua gambar pun nak buat muka serius sangat..
hey kemana senyuman manismu itu?
.
.
.
.
PENGSAN..!

lain2 tuto mekap carik kat label 'tutomekap'
lain2 tuto shawl carik kat label 'tutoshawl'.

warni-warni bukankah sepatutnya ceria?
tapi kenapa makcik ini membuat muka bajet tak comel langsung?
fine..fine..




40 comments:

cik LyLy said...

i loikee. semua blogger bersatu ye? nice :]

sully86 said...

colorful macam burung rio..heehehhe

DeeaNash Dania said...

cntik..suke cler dy...!!!comey la bt mke asam2 2...hikhik!!!

babymyn said...

follow me, already follow u (:
http://babymyn-mybabylove.blogspot.com/

nasha sanza said...

sangat cantik! macam nak cuba jer...

~eZmALiZa~ said...

very nice one the green color. mmg sharp kan... ;)

Syuhada Nur Ekhwan said...

wah cntiknye... awesome.. :)

nurul diana said...

wow macam patung , cantikk :))

LAVENDERIES SHAYLEE said...

erghhh! cantiknyaaa!! soooo colorful2..penah jugak buat cmtu, tp muke dh mcm pelik jer..hahaha!

ILA SYAMILA ♥♥ said...

lawaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! XD

Elyzatul Nastaysah said...

kalerpul sunggoh cik zoey yg cantek ni.nice dear=)

zOeY zAu YaH said...

cik lyly: yup..=)

zOeY zAu YaH said...

sully: =)

zOeY zAu YaH said...

deaanash: hehe colour hentam ja tu..muka asam tah pape haha

zOeY zAu YaH said...

baby: tq =)

zOeY zAu YaH said...

nasha: cuba2..=)

zOeY zAu YaH said...

ezmaliza: hehe =D

zOeY zAu YaH said...

syuhada: tq =)

zOeY zAu YaH said...

nurul: eh ya ka? =.=" tq

zOeY zAu YaH said...

lavenderei's: try lagi.

zOeY zAu YaH said...

ila: thanks ila =D

zOeY zAu YaH said...

ely: haha kalerpull very the fenin haha

Nurul Mazni Sawal said...

awak punyer ayat tak sah kalau saya tak gelak.. tak gelak terbahak2 pun tak perlah.. gelak sikit2 asal terangkat bahu pun gelak jugak.. ngeeee.. cantiklah mak cik! awak buat pun cantik tau.. ingat tuuu.. hehe

Cik Yatt said...

wah2..kaler2 full gitew..hee

Juliet_iRa~" said...

wah colourful..heee

make up mmg leh ubah muka kan?
kalo pndai make up mcm zoey la..:)

Mie Hishamuddin said...

waahh..bukan sllu sis zoey pakai bright color,..meletop la!

zOeY zAu YaH said...

maz: saya selalu merepek hehe maz punya pun cntik..tq yee..len kli buat lg kita join k? hihi

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: yup hehe

zOeY zAu YaH said...

juliet: hihi...saya x lawa kn? sbb mkp ja hehe

zOeY zAu YaH said...

mie: yup hehe

♥ MRS ZACKS ♥ said...

macam aiskem pelangi dah kan. aummmm :DD

Akulah Pak Lan said...

mata nampak mengancam. hehe

hanabunga said...

waaah besnyaaaa gituuuuuu!!!!!!!depa femes2 kan.untung lah kak zauyah :)

Zana Adieyza said...

warna warni.. ceria sangat!!!!

fazzlim said...

akk di tag ^.^

http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/11/segmen-cik-eiyda-nak-review-blog-korang.html


ceria nye mekap n kak...
ehehehhe

zOeY zAu YaH said...

sharifah: hehe

zOeY zAu YaH said...

apl: ke 'semacam'? hehe

zOeY zAu YaH said...

hana: mana ada femes pung...biasa ja..hehe

zOeY zAu YaH said...

zana: sekali sekala ceria2 kak hehe

zOeY zAu YaH said...

fazzlim: tq