hasil belian yang memberangsangkan

Assalamualaikum...

kalau awak semua membaca entry ini,mesti awak semua sumpah2 dalam hati..
"budak zoey gedik perasan bagus nak tunjuk semua benda yang dia beli kat belog bajet
semua orang kagum pastu hentak2 kaki nak beli jugak macam yang dia beli"
weh panjangnya kata hati awak semua...
T_T
eh tak..tak..hati awak semua baik2 saja..
hati saya ja yang..err..baik juga..kahkah..

hujung tahun berlainan dari hujung..hujung..hujung.. tahuuuunnnnn yang lepas.
tahun ini murah rezeki..alhamdulilah..
jadi saya telah membeli dan membelah dan membebel sebagai ganjaran kepada diri sendiri.
hey..membebel itu semacam keperluan juga kerana berasa diri seakan membazir tahap cipan punye
tapi sebagai ganjaran selepas dugaan2 sepanjang tahun ini adalah berbaloi juga rasanya.


yang ini henpon baru dari koleksi samsung galaxy blablabla..
nak beli iphone tak mampu uoolsss..henpon murah-murahan sahaja yang mampu disambar.

nak citer skit nih..dulu saya adalah penggila henpon.
selalu tukar2..tapi sejak pakai nokia 3610 terus melekat sampai sekarang
sudah masuk 5,6 tahun pakai..tapi biasalah..
henpon itu pun sudah agak mereng sampai saya rasa nak kunyah2 sampai lumat..
jadi henpon itu akan jadi henpon kedua saya..
henpon pertama jatuh kepada henpon baru suci murni idaman kalbu..PUII!

beli henpon baru ini pun sebab terpaksa sahaja..
kalau tidak saya hanya membuat deekkk saja kalau ada yang kutuk2 henpon
lama daku yang usang itu..saya jenis tak kisah punya worang.


henpon ini kaler putih sebenarnya tapi dapat cover free kaler pink.
pink senah oiiii...terus berasa ayunya diriku walaupun time cakap memang langsung takde ayu..

ini bag beli kat padang besar hari tu.
bag pink 1 lagi dah rabak2 kat bahagian dalam akibat menampung barang kepunyaan tuan belog.
kalau nak tau,tuan belog nih kalau dah boleh sumbat barang memang tak bagi peluang langsung.

saya suka bag ini..ianya pink dan ringan.
kain kat bahagian dalam tebal dan kuat sikit dari bag yang lama.
boleh pegang tali pendek ala bag datin2 atau boleh saja pegang tali panjang tu letak kat bahu.

beli baju lagik..
nampak baju terus beli tak sempat nak fikir apa dah..

beli mekap miss rose,maskara kening kaler coklat dan bulu mata palsu.
untuk mekap customer.

awak semua tengok saya asik soping janganlah kata saya si penggila soping sangat.
saya membeli bila perlu sahaja.terutama mekap.
beli sikit2 untuk guna mekap customer.
kalau saya kaki soping gila2 punya takdelah saya tengok kaki soping yang sebenar pun
naik takut..itu haku tengok pun rasa nak pengsan =.="

P/S: papa belikan something untuk saya..
thanks sayang..bakal sedodon dengan family bakal mertua..
eh gediklah kau zoey ! kahkah..=)

like fanpage saya kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah...amin..

tenkiu.