inner bawal style terbaru

Assalamualaikum...

hey kawan2..tahu tak inner bawal adalah style terbaru-terkini-dan-sensasi?
ke saya sorang je rasa ianya adalah terbaru?
baheklah..baheklah..takyah nak lama2 memalukan diri sendiri yang ketinggalan T_T

inner ini 4 segi kalau nak pakai lipat 3 segi macam bawal biasa.
ianya comel,ringan,sejuk dan yang paling penting senang nak bentuk.
takyah sibuk2 nak spray kiwi atau guna lilin semata2 nak bagi keras kat depan.
boleh bagi muncung lagi tapi saya suka buat muncung biasa saja..
boleh adjust kepanjangan yang kita nak.
harga RM8/pcs..murah kan?

inner nih handmade tau.
pembuatan dia kemas sangat2..
saya tak jumpa walau 1 pun benang yang terkeluar.
kain bawalnya pulak jenis yang berkualiti dan senang dibentuk.

kalau mahu dapatkan inner super comels ini sila klik 


ownernya si cantik ini >>> Babynalisa Emerald Full

kat sini bukan jual inner bawal je,ada lagi tudung bawal 2 tone,
aksesori kepala yang comel2,ice-cream shawl,pashmina satin dan leopard,
lace scarf.

yang penting saya suka inner bawal ini..cantik dan senang nak bentuk hokes !

inner bawal biru muda.

boleh pakai dengan tudung bawal biasa juga.
saya rasa pakai tudung bawal dengan inner nih lagi senang dan cepat.
kalau pakai tudung bawal terus,kat depan tu susah nak jadi muncung.
yang inner nih senang..sekali letak terus boleh pin sebab dah terbentuk elok.

okes..kalau awak semua belum terpengaruh tak tahu nak cakap apa...
memang pungpang2 haku sejak tadi T_T

pandangan tepi..

ribbon comel tu juga dari babynalisa collection.

ini style tudung bawal yang saya reka hari tu.
boleh cari kat label 'tutoshawl'.
tajuk 'tutorial cara pakai tudung bawal cute style'

inner hijau.

warna inner memang terang dan mengancam auwww!
ok takyah lah nak bayangkan lepas pakai terus bunyi auww tu =.="

inner ni boleh buat teknik *slunting uoollsss...
*inner yang bersilang.

entah hape yang saya belit2 sampai boleh jadi bersilang macam ini..
tapi ianya sangat comels bukan?
hihihihihihihihihi...(gelak gediks).

inner biru muda.

cuba lihat sekali lagi,2 kali lagi,3 kali lagi,ok cukup !
style ini adalah tidak sama dengan style mula2 tadi walaupun style bawalnya sama
dan bahannya juga sama..
eh peninglah !

inner ini boleh buat macam2 style juga tahu.
tahu ke tak tahu ni? (emo).

pandangan dari tepi.

saya lapiskan inner diantara pemakaian tudung bawal.
macam style je kan?
hahahhahaahaha...CUKUP !

inner pink kemerahan tapi kamera saya dah tukarkan kaler tu
jadi merah terang =.="

boleh pakai dengan pashmina dan shawl.

dah macam inner neck fungsinya kan?
 tak rugi kalau beli inner nih.

lace scarf jingga.

skarang kan glamor dengan style dian pelangi tu?
style tu pakai bawal dengan lace scarf.
ataupun boleh pakai lace scarf sebelum pakai inner bawal tadi.
kot2 nak lagi kemas dan taknak rambut terkeluar kan.

bentuk 4 segi dan lipat 3 segi kalau nak pakai.
boleh adjust saiz time lipat 3 segi tu.

terima kasih sangat2 kat babynalisa emerald untuk semua inner dan aksesori yang comel tu.

like fanpage saya kalau sudi.
ada kat sidebar atau boleh cari kat www.facebook.com/zoeyzauyah.blogspot.com

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.





59 comments:

Nad Omar Saja said...

haha .
sis pakai apa pon cntik lowhh ..
jeles kengkadang tgk !

cik najihah said...

kretipla.. :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

comey2..hehehe
mem-variasikan bawal
nice
i like :D

Cik Yatt said...

ahaa..kite tak rajin..

♥ miss eycha ♥ said...

alololo omeynya model nie >___<

zOeY zAu YaH said...

nad: inner tu yg cantiklah hehe

zOeY zAu YaH said...

cik najihah: hentam2 ja tu..tak kreatif mana pun hehe

zOeY zAu YaH said...

yaya: bawal pun blh style2 kan hehe..

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: hehe

zOeY zAu YaH said...

miss eycha: eh mana ada..hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

slalu nampak babynalisa (eh betul ke eja nama die) tu update inner ni. huhu... tp xde kesempatan lgi nak try

cik chinta said...

pestime nampak. nasib bek tau. nati ada org ckp ketinggalan pula ;p

ain LaLaLa said...

Comey nye... Hope cepat2 dpt hidayah utk pakai tudung ^_^

emieysandra said...

cantik style kamoo lorh..huhu.

p/s : thnx approved cik emieysandra kt fb. bru nk post kt wall tp tenet lak meragam. malas da nk bkk fb =)

Elyzatul Nastaysah said...

comelnye=)

hanabunga said...

kak zauyah kak nalisa tu suppplier hana utk inner bawal tau!hehehehhe ni pun dia yg gtau!heeee cantik2 lah yg berlapis2 tu :)

nur anis said...

rajinnya gayakan banyak style..hihi..tapi memang cantik-cantik..:)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

nice lah inner bawal tu dear.. =)

sully86 said...

zoey: bawal putih ke merah?

Aida Azryn said...

cantiklah lalink. :D bila la aida nak pandai mekap cam zoey. huhu.. dah banyak kali try,asyik xmenjadi. haha. .. okbai >.<

AQiLaH QeYLa said...

sangat cabtikla!
nk try jga la cm nie..ehe.. *_^

sarah mohamad said...

Cantikkk ok. Dah la mekap gojes gitu. *tetiba terfikir alangkah bestnya hidup kalau pandai mekap mcm awk* HEHEHEHE

zOeY zAu YaH said...

k.h.a.l.i.l.a: try lah...sekali try mesti nk bli byk2 haha..best inner dia.

zOeY zAu YaH said...

cik chinta: hehe tahu takpe..

zOeY zAu YaH said...

ain: amin..insyaallah..

zOeY zAu YaH said...

emieysandra: welcome..hehe..

zOeY zAu YaH said...

aly: inner tu sgt2 comel

zOeY zAu YaH said...

hana: laa ya ka? inner dia best tau..

zOeY zAu YaH said...

nur anis: senang nk pakai inner nih,tu yg leh buat mcm2 style tu hehe..

zOeY zAu YaH said...

maera: yup nice sgt2..

zOeY zAu YaH said...

sully: itu bwg hehe

zOeY zAu YaH said...

aida: jgn pts asa..try lagi ok? hihi

zOeY zAu YaH said...

aqilah: haa try2..

zOeY zAu YaH said...

sarah: saja sekali sekala mekap camtu..belajar lah mekap...mesti cantik gak hehe..

miss cherreyda said...

comeyyy nyee ! :)

misya mialen said...

Haduhai.mmg cantik inner tu sesuai dgn si pemakai:-)

✿ pink velvet ✿ said...

sgt chomel n stylo :)

zOeY zAu YaH said...

miss cherreyda: inner tu comey hehe

zOeY zAu YaH said...

misya: inner tu yg cantik tu hihi..

zOeY zAu YaH said...

pink: inner tu comey n stylo..best tau pakai..

Mizz ErMa said...

wah, cantik bangat..seswai dgn cik zoey..tang mekap mata pon cantik! =D

♥e'in♥ said...

cantik style yg baru nie.. plus owner blog nie yg jadi model.. :)

zOeY zAu YaH said...

mizz: hahaha..mekap gak dia nampak..thanks ya

zOeY zAu YaH said...

e'in: inner yg cantik..saya biasa ja hehe

Miss Marquis said...

auww i pun suka inner lace tu.
sgt dian pelangi ok!

miezah said...

auwww .. cantekk + cun la kak zoey ♥ ♥

Ain SSB said...

Kreatif la Zoey! But kain bawal the best, senang nak bentuk! :)

::CIK LYNN:: said...

macam menarik...hehe

zOeY zAu YaH said...

miss marquis: yup..cantik..

zOeY zAu YaH said...

miezah: inner tu cantik+cun..saya biasa ja hehe

zOeY zAu YaH said...

ain: meian hentam ja tuh bkn kreatif mana pun hehe

zOeY zAu YaH said...

cik lynn: mmg menarik pun hehe

Cik Eka said...

eii cantik ar..nape lambat tau ada inner ni..ish ish ish...lepas ni nak pi kerat tudung lama2 nak ajdikan inner..hahahah

padahal dah selalu buat

ShiKin said...

sis.. buat tutorial nnt.. :D

munira said...

WAHH CNTIK2.. flawless nye muka!!pakai make up apa?? cntik la :)

zOeY zAu YaH said...

cik eka: leh aje..

zOeY zAu YaH said...

shikin: dah ade dah =)

zOeY zAu YaH said...

munira: =)

SJ fardinaz said...

camne nak beli online ye?