mata sape warna warni? iyee mata saya...

 Assalamualaikum..

hari itu mekap sebab jadi model inner bawal.
jadi model kejap...kejap je lah..kat blog sendiri pulak tu..
memang menteharukan tahu? T_T

sesaje nak mentry mekap secara kalerfull.
hasilnya memang kalerfull betul diriku ini..
hahahaha..bangga dengan diri sendiri konon..
 meh tengok meh..
biru,pink,hitam dan silver.

 sebelum dan selepas mekap.
adakah saya malu menunjukkan muka tanpa mekap?
tidak..tidak..
mekap itu menambah keyakinan tapi wajah asli itu patut disyukurkan.
cehceh..cakap macam bagus ja saya ini...

naik kalerfull menengok muka sendiri..=.="

entry ini takde motif pun..

like fanpage saya kalau sudi:

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.


31 comments:

❤ eyeme ❤ said...

zoey..nak tutorial make up natural plus eyeshadow warna light and dark choc.. hihi.. boleh x? :D

Nad Omar Saja said...

comel saja sis nih !
jeles ! bole culik x ? hari2 tolong mekap kan . HAHA
#kidding je taw.
kang report kat mr.hubby
mati saya ! :D

iffah imani said...

eeeeeeeeeee cantik nya...suka tengok...

Ain SSB said...

Mmg kalerpool! Zoey mekap semua cantik kot! huhu.

Bluewendy said...

chanteknye.. :)

Juliet_iRa~" said...

suka tgk mata colourful!

heee

Mizz ErMa said...

cantik..nmpk macam segar aje..dating wiken nih nak mekap cam nie boleh? hehe

bantal said...

cantik le mekap ....

♥e'in♥ said...

ish cantik laa.. jeles tgk org yg pandai make up nie..

DeeaNash Dania said...

Cantik..ape2 yg zoey bt semua cntik..=)..

Cik Bhulat said...

sangat gojes sayang..cantek sangat2..untung la =]

halina said...

cantik warna mekap ni...
nampak smooth dan kena sangat ngan zoey yg cute:)

zOeY zAu YaH said...

eyeme: yg kaler camtu dh penah buat..try check kat label 'tutomekap'.

zOeY zAu YaH said...

nad: ayok..mls mekap hari2 hihi

zOeY zAu YaH said...

iffah: thanks =)

zOeY zAu YaH said...

ainn: mane adee..saja ja tu konon2 cantik tp biasa ja hihi

zOeY zAu YaH said...

bluewandy: thanks =)

zOeY zAu YaH said...

ju;iet: naik kalerfull mata kita tgk kan haha

zOeY zAu YaH said...

mizz: blh2..trylah hihi

zOeY zAu YaH said...

bantal: thanks ya

zOeY zAu YaH said...

e'in: eh sape2 pun blh je mekap sendiri camni hihi

zOeY zAu YaH said...

deeanash: eh tak semua..ada gak yg x cantik tp hentam ja buat haha

zOeY zAu YaH said...

cik bhulat: untunglah ape? biasa ja nih hihi

zOeY zAu YaH said...

halina: alamak cute? hahahha perasan kang saya nih..apa2 pun thanks ya.

fyna said...

your eyebrow nampak different! cntik..

zOeY zAu YaH said...

fyna: thanks tapi tak perfect huhu

sAyLa said...

zoey...cantek mekap ne...
suke sgt mekap kalerful ne...

zOeY zAu YaH said...

sayla: thanks =)

a darling's sweetheart said...

suka mekap mata ni. buatlah tutorial. pastu kan, selalunya kalo kita mekap, akan jatuh dia punya glitter2 bwh mata, nak bg totally hilang mcmna eh? sapu foundation ke?

thanks :)

zOeY zAu YaH said...

insyaallah ya..x berani janji hehe..sapu bedak debu byk2 kat bawah mata sebelum start mekap mata..bila semua dah hbs baru buang bedak tu guna berus besar.

a darling's sweetheart said...

thanks kak :)