nak tahu tak kat mane nak dapatkan skirt yang cantik macam saya pakai nih?


Assalamualaikum...

skarang ini sangat suka pakai skirt.
lepas pakai terus bajet ayu tak terkata
hahaha..jadi ape motif gelak tu?
hey sukahatilah nak gelak ke,nak nanges ke,nak cepuk ke,sukahatilah kan?
*ceh elok2 jadi ayu terus jadi layu =.="

ramai betul yang tanya..
"cik zoey cantik manis intan payung..kat mana nak beli skirt gojes2 tu semua?"
*tolonglah paham kenapa ada ayat puji pujian itu T_T
jadi meh sini saya nak bagitau kat mana boleh beli skirt yang ayu2 gitu..

p/s: ada entry pergi date pakai skirt ini..nanti boleh tengok lagi 
saya dengan skirt ini ok hehe..
ini saya yang memakai skirt cun gila kaler pink..

suka betul dengan maxi skirt ini...

> skirt ini sangat selesa sebab kainnya ringan.
> jahitan kemas.
> ikut saiz kita sendiri.
> terdapat dalam kaler maroon,yellow,black,
green,blue,pink dan purple.
boleh pilih nak kaler apa.
> harga yang sangaaaatttt murah..
RM45 untuk MAXI SKIRT dan RM40 untuk DUYUNG SKIRT.
> cepat siap dan cepat sampai.
nak beli? boleh ke sini >>> http://pelangiheritage.blogspot.com/

lain2 contoh skirt..
maxi skirt kaler yellow.
boleh pakai camtu je atau pakai dengan clincher/belt kat pinggang.


ini duyung skirt.
ini pun sangat cantik.

jom lah shopping dengan cik nadeya pelangi.
memang puas hati ok.

thanks kat cik pelangi untuk skirt pink yang sangat cantik dan selesa ini.
semoga berjaya  selalu dalam bisnes =)

klik fanpage saya kalau sudi.

klik iklan nuffnang semoga zoey zau yah dapat bedah..amin..

tenkiu.


27 comments:

Unknown said...

yang skirt kuning tu cantek tp jarang.. sayangg..

Zara said...

nak pakai skirt kene pandai matchingkan ngn blouse.. kalo x jadi pelik.. tp, awk oke..

Elyzatul Nastaysah said...

cantiknye..skirt ni jrg tak dear?

zOeY zAu YaH said...

bunga kan? hehe: kalau kat bawah cahaya mmg macam jarang tapi tak jelas jarang tu..so kene pakai dgn inner kain..=)

zOeY zAu YaH said...

zara: yup..kalau slh kang dia x cantik..tq.

zOeY zAu YaH said...

ely: kalau bwh cahaya dia nampak mcm jarang skit..tp tak nampak jelas pun..pakai dgn inner kain kat dlm =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alamak,nk kenai 2 lapis la ea coz jrg~

LidiaSuraya said...

lincah saya pun nak order satu. tq 4 info. cantek skirt .

zOeY zAu YaH said...

nuyui: tak jrg sgt tp apa2 kain pun yg saya pakai mesti akn pakai inner kain kt dlm =)

zOeY zAu YaH said...

lidia: cpt order..mmg puas hati dgn skirt nih..cantik sgt2..

♥ aeryn ♥ said...

wow cntiknya.. sesuai dengan zoey pkai.. :)

♥ aeryn ♥ said...

wow cntiknya.. sesuai dengan zoey pkai.. :)

Jaa said...

cantiknyer zoey....dh folo blog tu.. leh ushar2 lagi pasni.. thanks bgtau...

izyantyPersonalTaste said...

skirt nie kain satin ke?

Akulah Pak Lan said...

paklan akui skirt ni memang lawa..


zoey..esok free free mai rumah paklan kat taman kelisa ria..ada kenduri doa selamat sket..roger kalau nak mai

zOeY zAu YaH said...

aeryn: thanks..skirt tu mmg cantik..

zOeY zAu YaH said...

jaa: hihi..ok2..

zOeY zAu YaH said...

apl: alaaa..pak lan dok jauh sgt..kalau dekat sure dah pi dah..huhu tq tau jemput..

zOeY zAu YaH said...

izyan: tak..bukan satin..dia mcm kain jersi tp mmg ringan dan selesa.

Akulah Pak Lan said...

Sungai Petani..tak jauh pun..

zOeY zAu YaH said...

apl: ye meh? hihihi..insyaallah klu takde halangan boleh je..

Nur Farah Hani said...

kite suke skirt kembang2.. hehehe.. y ni ikut shape kan.. pink lawa.. :))

Cik Yatt said...

maxi skirt tu lawa gile..!

Amira Nadia said...

wahh, comel lah maxi skirt tu sis (:

zOeY zAu YaH said...

nur farah: yg nih kembang lah..kembang sgt2..yg jenis duyung tu je ikiut shape hehe..

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: yup lawa sgt2..

zOeY zAu YaH said...

amira: yup comel..order cpt hehe