Review: Garnier mineral 24H Light sensitif deodorant.

Assalamualaikum...

uolsss..uolsss..cik puan dah dah kembali nih...
rindu betul kat awak semua..kat blog pun rindu jugak..
padahal selama tutup blog ni pun keje menghadap muka belog
sambil upload semula gambar ilang sambil mulut potpetpoet..
bukan mulut saja..kepala pun nak join sama potpetpotpet...over nyahhh..!
jadi perlu ke nak merindu randa kat blog lagi?
ha? perlu ke? perlu ke? perlu ke?
dahhhh..tak minta jawab pung hahaha hampes@$#$#%$%# !!!

kali ni nak review deodorant.
semua benda yang saya review kat blog berdasarkan pengalaman saya guna.
yang saya tak guna saya tak review ok.
kalau ada sponsor untuk buat entry promosi pun saya akan guna dulu.
takde unsur2 membodek sampai semuanya baik2 saja...
ada paham? tak paham takpe..saya sendiri pun tak paham
kahkah..

Garnier meneral 24H Light sensitif.

diperkayakan dengan penyerap mineral dan pencerah lemon.
anti-kelembapan tanpa henti dan perlindungan anti-bakteria dan bau.
kecerahan yang boleh diukur dengan kesan anti-hitam dan pengecilan liang roma.
keing dengan pantas,tidak melekit.
tanpa alkohol dan telah diuji secara dermatalogi.


itu kata pengeluar..kata saya pulak?
*cehceh...

> dah lebih dari sebulan pakai.
mula2 pakai dulu bawah lengan naik biji2 sampai gatal dan sakit.
pastu tinggal parut tapi tak lama.
ini normal untuk saya sebab saya dah lama pakai nivea,
setiap kali nak tukar deodorant lain mesti akan naik biji2 dulu.
pastu baru akan jadi ok.

> jenis cair..bila pakai mula2 macam melekit sikit.

> cepat kering..kiranya melekit tu tak lama.

> bau kuat dan tahan lama.makin lama bau makin best.
kadang2 bau dia macam perfume Lancome miracle..
cessss nak branded je kau ya cik puan?
SAYA SUKA BAU DIA...!!! fine takyah nak kecoh =.="

> kulit bawah lengan jadi putih.
ini serius tak main2...

>liang roma mengecil tu saya tak pasti laa..
tak pandai nak tengok hahahaha...

> tapiiiiii...'rumput2' di bawah lengan cepat naik..
tak macam nivea dulu..

> harga tak pasti sebab yang ni hencik papa bagi.
dia beli tapi tak pakai..bila dia tau saya nak try deodorant nih
terus dia bagi dua botol..haaa hamik kau..

memang saya suka sangat2 deodorant nih terutama tang bau tu.
nak tido pun saya pakai tau..suka bau wangi  dia dan kesan cerah kat bawah lengan.

like fanpage kalau sudi.

klik nuffnang semoga dapat bedah..amin..

tocetoce..