Tutorial cara pakai shawl dengan inner bawal style 1 & style 2 *SELEPAS 19.12.11 ENTRY INI AKAN MENJADI STICKY POST.SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK BACA ENTRY TERBARU.

Assalamualaikum...

yeaaa.....!!!!
cehceh...pembukaan entry terus cakap yeaaa...
tapi baguslah cakap yeaa...
i cakap uk ak uk ak uk uk uk kang terus kauorang nak slap diriku ini..kahkah..
eh..eh..behave sedikit bila ketawa ya..
nanti kawan saya ini terasa habislah saya..habislah..
uk ak uk ak = kawan = the monkey yang selalu digunapakai oleh saya di belog ini T_T

sudah laaa..sudah laaa....
meh kita belajar cara nak pakai shawl macam yang awak2 semua tanya 
camne nak pakai tu...

> dalam video nih saya tunjuk 2 cara.
satu cara yang simple..satu lagi cara inner bersilang.

> inner yang saya guna adalah dari http://www.facebook.com/BabynalisaCollection

> suara dalam video ni mamang suara sebenar kalau saya bercakap.
CCE cakap suara macam berbisik...
sungguh...memang saya cakap camtu..takde control2..
kalau buat video terus rakam sekali suara macam sebelum ini memang dengar 
macam hardcore gila pasal teran suara bagi dengar kuat =.="
tapi harap maaf..saya bukan si lemah lembut...cakap pun pungpang2 saja..

ini style 1.


ini style 2.


lain2 tutorial cara pakai shawl dan tudung bawal boleh klik sini:

lain2 tutorial cara mekap boleh klik sini:

like fanpage kalau sudi..

klik nuffnang semoga dapat bedah..amin..

tenkiu.


36 comments:

nasha sanza said...

hari yang ditunggu..nak try la..grr..geram awak nie pandai bergaya tak macam saya..hmm..

Elyzatul Nastaysah said...

cantiknye cik zoey.cam best je inner bawal tu.beli ktne sayang?

zOeY zAu YaH said...

nasha: try2...tak pandai pun..hentam2 ja tu.

zOeY zAu YaH said...

ely: ada link saya bg tu..

coklatberapi said...

comel je pakai..saya xsesuai la..huuu;(

teha said...

love both style :)

teha said...

love both style ! :)

TkLyna said...

cumelnye!!!!

Nizam Ijam said...

tutorial pakai songkok ade x? :P

Mizz ErMa said...

inner tuh cantik..nak kena beli satu nie..hehe (ke sebab cik zoey yg pakai, tu pasal nmpak cantik??)

Juliet_iRa~" said...

hee..thankss wat tuto ni!

mmg nak belajar..heeee :D

pinky said...

kat mana nak beli ni zoey?

teyn teyn said...

serious , stylish ..

LAici KAng Ais said...

cantiknyeeeee.tergoda lah.heeee:)

ZYASH said...

Yeah...cantik..Yg reben tu sepit ke pin??

zOeY zAu YaH said...

teha: nape tak seuai lak? hmm boleh je..

zOeY zAu YaH said...

teha: thanks =)

zOeY zAu YaH said...

tkylina: style yg comel =)

zOeY zAu YaH said...

nizam: awk buatlah..

zOeY zAu YaH said...

mizz: cik emma pakai mesti lg cantik..saya comot pun pakai cantik..inikan cik emma yg sedia cantik? haha..

zOeY zAu YaH said...

juliet: ok..hehe

zOeY zAu YaH said...

pinky: saya ada letak link tu.

zOeY zAu YaH said...

teyn2: ye ke? hehe hentam2 punya style.

zOeY zAu YaH said...

laici: =.="

zOeY zAu YaH said...

zyash: itu pin..

Nizam Ijam said...

senang sgt,...haha :D

zOeY zAu YaH said...

nizam: ???

Sufinah Yussof (SY) said...

sudah lama SY mencari, macam mana nak pakai tudung macam tu. huhu~ suke sangat~
eh, lupa. SY dah muncul kembali. huhu~ rindu nk komen. tiap hari asyik sempat baca je. huk2.

zOeY zAu YaH said...

sy: try pakai ok..hehe shian dia..bz erk?

Sufinah Yussof (SY) said...

okey~ suke sangat~ ^^

ha'ah~ bz sangat~ siap demam panas sebab seharian tak tdur. huhu~ T_T

✿ pink velvet ✿ said...

chanteqnyer :)

tapi inner bawal tu x susah ke nak btkkan atas die? mcm tudung bawal, jenuh nak tiup2 kasi elok atas die, hehe~

tapi nice lah pakai camni :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

babah pakai tuala 2 haelai jee nenek...hehehe

zOeY zAu YaH said...

sy: siannya..jaga diri ok.

zOeY zAu YaH said...

pink: yg dari babynalisa tu mmg sng..iron cam biasa pastu pakai trus jd elok muncung2..

zOeY zAu YaH said...

babah: hahaha...pun boleh..

NuR IzZaTi said...

kreatif! like! ^_^

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN