mukaku di cerminku hahaha...nak tau ke kat mana leh buat souvenier comel2?

Assalamualaikum...

cermin muka yang terpampang muka saya dah dapat dah..
yeaaaa kuat2 100 kali..
over kau senah =.="

pasnih jangan hairan sangat kalau nampak saya cewi..
tengah makan tengok cermin,tengah jalan tengok cermin,
tengah ngorat pakwe hensem pun tengok cermin,tengah tengok tv pun tengok cermin sekali..
haaa over ke tak namanya tu? hahahaha..ok takyah jawab...
*motif tak lain tak bukan nak tunjuk muka sendiri kat cermin tu.
tak paham2 lagi ke?

sape2 yang nak order souvenier comel2 untuk buat hadiah ke,
untuk wedding ke,bsday ke,apa2 je lah boleh order kat sini..

meh tengok souvenier2 tu semua..

ini yang saya punya...
KAHKAHKAH ...motif gelak? saja nak gelak secara puas hati...

kat depan ada muka cik puan(sape tu? sape tu?).
buka kat dalam ada cermin yang weewwiittt..!

yang macam bintik2 putih kat muka tu sebenarnya
benda kilat2 macam perada ke hape tuh..bila kat cahaya nampak kilat2.

bentk kecik je..senang nak sumbat dalam hanbag.

cosmetic miror printing.
ada macam2 bentuk.

mug printing.


yang ni  salah satu mug yang customer order.
comel cek kiah ooiii....(gaya makcik2).

keychain printing.

molek kalau letak dalam bag kat umah kenduri..
pastu bag tu kasi kat tetamu..
hey perlu ke explain sampai macam tu sekali?
jawapannya adalah suka hati lah nak explain panjang2 ke,
pendek2 ke..hahahaha...
*macam gengster gayanya T_T


tile printing.

buat hadiah best nih...pastu boleh buat tulis ucapan kat atas dia..
takyah nak ucapan di angin lalu ke kan..

yang ini tuan tanah punya tile hahahaha...
'saya suka jadi cikgu'
ye bahek cikgu(gaya anak murid budiman).

mini tee printing

leh boh kat dalam keta nih...

 yang customer tempah.
gambaq wedding lagi tuuu...


ok puan2 sekelian..kalau nak tengok lagi 
silalah masuk ke page ini >>> memorable souvenier

harga boleh tengok kat situ..
kalau nak murah lagi atau tempah banyak2 tolong bodek owner lebih sikit ya
hahahaha...*pandai2 haku je...

tenkiu kat kakna untuk cermin yang super duper comels tu..
semoga berjaya dalam bisnes..
*ini tak bodek tau..

like fanpage saya kalau sudi.

klik iklan nuffnang semoga zoeyzauyah dapat bedah..amin..

tenkiu.

29 comments:

Puan Haslina Hassan said...

hahaha.... dah tergelak sorang2...mmg ada bakat jadik promoter...tq tq...

zOeY zAu YaH said...

haha suka2 ja kan..tq gak kt kak na..hehe//

Syafiqah Hashim said...

woww! CANTIK NYERRR! :D

Mira Marcello said...

lama tak nak dapat if dah tempah?

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

huaaa! nak gakkk ! hahaha. suke la yang bentuk love tuu.. leh letak gmbr bapak boifren gan saya :P

zOeY zAu YaH said...

pika: thanks..buatlah sama..leh geng hihi..

zOeY zAu YaH said...

mira: jap je..dalam 2,3 hari ke camtu..

zOeY zAu YaH said...

nur fatin: haaa good2..kenangan tu hihi..

naziyatul fatihah said...

cantik2 :)

Kuchiki Rukia said...

Comel btul.....haha...leh ltak pic bb kt c2

Akulah Pak Lan said...

Dah boleh buat giveaway ni...hehe

Teacher Koko said...

comeynye hak cermin tu...muka tuan dia comey ngat..kekeke

hanabunga said...

waaah comelnya cermin tu!nak jugaklahh :)

fyna said...

berapa rm zoey? nk buat jugak..hadiah bday hehe

Amira Nadia said...

waa comel la ade gamba kt cermin, hehe (: awesome stuff.

Aida Azryn said...

wahhhhhhhhh! boleh jadi promoter terhebat ni. haha. ;p

zOeY zAu YaH said...

naziyatul: cantik kan..hihi..

zOeY zAu YaH said...

kuchiki: mcm2 gambar leh ltk hihi..

zOeY zAu YaH said...

apl: haha insyaallah..

zOeY zAu YaH said...

teacher: haha..muka tuan dia biasa2 ja..huhu

zOeY zAu YaH said...

hana: buatlah satu..leh geng hihi..

zOeY zAu YaH said...

fyna: leh msuk link yg saya letak tu..harga leh tgk dlm tu..kalau tak slh ada promosi kot..

zOeY zAu YaH said...

amira: syok tau ada muka sendiri hihi..

zOeY zAu YaH said...

aida: cari mkn..haha..

Cik Yatt said...

kite ade mmbe suke bwak crmin pi mne2 kelas pon jadi..kite tukang tumpang je..hehhe

Nur Farah Hani said...

comel comel.. cermin tuh menag comel and sweet haha.. baju pun.. :))

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: buatlah satu tk diri sendiri hihi

zOeY zAu YaH said...

nur farah: yup..cermin tu comel..

cik chinta said...

slmt tahun baru yang :) hrp tahun ni makin byk tutor2 mekup