sesaje try mata uzzlang ala korea tu...

Assalamualaikum...

hari tu tunggu customer mai mekap sempat pulak diri sendiri yang bermekap..
kau memang,tak pegang mekap semacam tak lengkap hidup kau eh?
*tengah cakap kat diri sendiri...kasihan...

sesaje saya ini cewi mahu try eyeliner ala2 uzzlang korea tu.
tapi tah hape saya buat pun tak tahu..
elok2 uzzlang tu semua comel,dapat kat saya terus jadi uzzlang comel sikit2 je..
hahahahaha...taknak ngaku tak comel..puiii!

meh tengok meh..
      
p/s: kualiti gambar macam lain je kan?
cehh buat2 tanya padahal memang lain pun..
gambar mula2 guna kamera tersayang..gambar bawah guna kamera henpon samsung
tersayang juga..
*kena gak cakap sayang..kang dia keci hati..=.="

 tu haa tengok eyeliner tu haa..
macam tak bape jadik..sepatutnya wing tu menghala ke bawah lagi.

takpe..takpe..di lain kali kita cuba lagi..
takyah nak putus asa sampai hentak2 kepala ke hape..

dahlah tak bape jadik,siap senget menget lak tu..
kasihan sungguh kat diri sendiri..
pastu gigih pulak nak letak kat belogku terindah ini..
weh sedap betul !

takpelah..ini mekap sesaje...
bukan betul2 pun..kening pun tak buat hape..
cam selekeh ke hape taktau nak paggil dah.

P/S: orang cakap saya edit teruk malahan ada yang cakap edit sampai tak nampak hidung.
minta maaflah..saya dah selalu sangat cakap,tu semua sebab setting kamera.
kalau edit pun saya cuma deepen colour dan tambah watermark.

pastu ade yang cakap takyah upload gambar banyak2 kalau takmo kene curi,
saya nak jawab lah kan...
memang betul tapi saya upload banyak2 tu gambar saya sendiri,bukan curi macam sesetengah orang.
malahan tak hormat lagsung..tak minta izin(ye lah kan),edit semula sesuka hati,
blurkan watermark kat muka pastu pakai buat dp fb sendiri.
terus tak suka ok.
SILA BERTAUBAT.

like fanpage saya kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tocetoce.