Tutorial: korean lips*VIDEO TUTORIAL cara buat bibir merah macam pakai lip tint ala2 gadis korea.

Assalamualaikum...

setelah penat mengutip undi dari kawan2 fanpage,
maka tutorial korean lip adalah pemenang untuk dipublish dahulu..
YEAAAA kuat2..
tak kuat pun takpe,bukan saya dengar pun hahahahaha...

*ADA VIDEO CARA SAYA BUAT BIBIR CAMNIH KAT BAWAH.

ini gambar tuan tanah kena letak mula2...
pastu letak pula bersaiz gila kuasa..
memang terharu betul..

nampak tak bibir merah2 tapi natural,fresh dan nampak comel tu?
hey tak paham2 ke? bibir comel tu bibir saya lah markonah oiii..
*terus kauorang lari lintang pukang tak cukup tanah HAHAHAHA...

gadis2 korea suka betul pakai lip tint sampai bibir nampak merah2 comel tu.
pasal saya suka bajet comel,maka saya reka2 benda yang sedia ada untuk
bagi kesan ala2 lip tint juga.
kedek punya orang kenelah kretip sket..kalau tak kang jenuhlah
nak mengirai duit dari dompet nak beli lip tint lah,itu lah,ini lah...
tak kawen haku hoii..!

~pic source from google
ada banyak jenama,harga,tekstur dan warna lip tint.
jenama benefit ini antara yang terpaling popular.
tapi harga juga adalah mables dan kena beli kat butik dia je.
kalau kat utara nih butik dia ada kat gurney plaza penang.
tak kuasa haku nak pi sana hahahaha...

~pic source from google.
camginilah kalau pakai lip tint tu..
nampak comel je kan..
~pic source from google
comel betul la bibir kau makcik T_T

~pic source from google
ini park bom bukan saya..
hishh sape yang pandai2 nak cakap ini saya?
sape? sape? sape?
UWEEKKK!*muntah kat diri sendiri yang perasan.

yang ini bukan gadis korea..
bukan..bukan..
yang ini cuma gadis-perasan-macam-korea-puuiii!

tengok mulot saya tu...
suka betul buat camgitu skang nih..
biasalah..biasalah..bajet comel hahaha...

 nampak je macam pakai lipstick/lip gloss biasa,
tapi cuba try..hasilnya kat luar sangat comels auwww!
*effect bunyi tu pun dah tunjuk dah..tak terpengaruh lagi ke?

meh tengok video meh..pendek je videonya..
tapi harap maaflah ya..
si pembajet nih pakai pashmina main humban atas kepala
sampai dah macam mak nenek je nengoknya haaa..
tu blum masuk tang gigi macam pagar tak siap tu..
hoi tacing betol..!



boleh tak nak kagum dengan mulot sendiri?
boleh ye? mekasih..mekasih..

macam dah puas hati sangatlah kan asik menunjuk ke bibir tu ja kan?
takpelah...kau syok sendiri pun takpe..jangan kacau orang sudah..
*cesss menasihatkan diri sendiri pula..

selamat mentry..

like fanpage kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tenkiu.