tutorial muncungkan shawl dan pashmina menggunakan 2 cara.

Assalamualaikum...

skarang saya suka pakai style ini..
konon kemas tapi sebenarnya malas..
HAHAHAHAHA kat diri sendiri..

semua orang dah tau style nih tapi saya budak yang ketinggalan ni
baru sibuk2 nak kecoh..
hey sukahatilah nak kecoh ke,nak tido ke,nak masak ke kan...
kecoh pulak kat blog diri sendiri ni haaa...


ini cik puan comels...KAHKAH kat diri sendiri..
aku ingat kau comel?*kata kat diri sendiri.

ini pashmina yang kainnya tersangat best.
macam tebal tapi tak tebal.senang nak buat muncung.
yang ini selalu guna cara no.1 dalam video.

yang ini pun rasa comel jugak..
apesal lah selalu rasa nak perasan sangat ni ha?

yang ini shawl jojet ke hape tuh..
saya guna cara no.2 dalam video.

cik puan ayu dan cun
*puuiii!

ini pakai pashmina yang kainnya nipis tapi berbulu dan susah nak bentuk.
selalunya kalau pakai yang ini saya guna cara yang ke-2 dalam video.

awak semua boleh saja nak guna salah satu cara ataupun
gabungkan kedua2 cara.

sekarang mari melihat video ini...


selamat mentry ya kawan2..

p/s: tak sabar tunggu CCE balik..
ada projek video dengan dia..
jadi marilah berlalalalalalalala..
*hey ini dah hilang akal ke hape?

like fanpage saya kalau sudi.

klik nuffnanag nak bedah..amin..

tenkiu.

34 comments:

NURFERL said...

tapi xhebad macam contest cik pelangi.. bajet tade.. wuuu... akak.. i think i like u.. :) suka tgk akak.. tiba2 ase rajin nak visit..
xkesah la kalau org ckp kat luar akak cane pun kan.. but i think u just more than pretty .. :)
selepas meriview banyak post.. hii..

sarah mohamad said...

Wahhhh tepat2 memang tengah cari tutorial pashmina nih. HEHEHE

nuyui a.k.a miss YUI said...

owh,gtu ea..TQ..hihi.

tp mmg kdg2 automatik mncung..

✿ pink velvet ✿ said...

dulu org selalu guna kleen tu ... mmg cepat je muncung, tp la dah maleh, pakai inner je dgn shawl/pashmina, hahaha~

Ini Kisah Kami said...

comel3...
saya suke sgt nak blajo kalo bab nak memuncungkan pashmina & shawl nih...
tq dear for sharing...

ieda said...

chomel2 .. semua chomel ..
syukur dikurniakan wajah chomel ! .. ;)

idhzaty farid said...

cantiknyaaa :)

therylisa nurul ain said...

COmel+Cantik+ simple = SUka ^________^

zOeY zAu YaH said...

nur ferl: thanks ya..saya biasa2 ja..hehe..

zOeY zAu YaH said...

sarah: hehe..

zOeY zAu YaH said...

nuyui: yup..dia ikut jns kain gak.

zOeY zAu YaH said...

pink: hehe mmg lama2 rasa mls kan.

zOeY zAu YaH said...
This comment has been removed by the author.
zOeY zAu YaH said...

ikk: selamat mecuba ya hehe..

zOeY zAu YaH said...

ieda: alhamdulilah tp byk dibantu oleh mekap.thanks.

zOeY zAu YaH said...

idhzaty: thanks..

zOeY zAu YaH said...

thery: thanks =)

Nur Nabilah Huda Mohd Ariffin said...

org dah comel..pkai ape pun comel! (: ..

syirah rasid said...

wau. tatapp comels :)

zOeY zAu YaH said...

nur nabilah: thanks..biasa ja..=)

zOeY zAu YaH said...

syirah: thanks...kamu lg comel..

yad'z said...

tak biase buat cam tu. sebab muke kite bulat. ahahahah

Aida Azryn said...

siyes anda adalah comels.. haha.. eh zoey,nanti la aida join contest tu. gambo baru xdak. >.<

هانيم إرشاد said...

hehe. thanks dear.
kamu cantek sgt :)


http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/khas-untuk-mr-right.html

Magic Chic said...

Tq buat tuto ni Zoey yg cute!sgt2 memerlukannya..hehe, nk tanya fabric starch tu nk cari kat supermarket bahagian mana ye?

nasha sanza said...

ala..cantiknya..thanks buat video..still saya curi download utk simpanan..jgn marah sebabtak minta izin(sekarang baru mintak):)

zOeY zAu YaH said...

yad'z: selalu org muka bulat nk buat camnih..

zOeY zAu YaH said...

aida: takpe..nnti nk join msuk blog owner sebenar k?

zOeY zAu YaH said...

هانيم إرشاد: thanks..

zOeY zAu YaH said...

magic: my sis yg bli..tak pasti lak.

zOeY zAu YaH said...

nsha: ok takpe asalkan tuto tu ilmu yg digunakan =)

Mizz ErMa said...

lorr..macam tu ke? selalu sy pkai maen hentam aje..hehe

zOeY zAu YaH said...

mizz: kalau hentam jd muncung cam kamu buat takpe..cantik je...

soulfly_melancholy said...

wahh...cantik..tp mane nk beli fabric starch 2 ek...