hadiah bsday ^_^

Assalamualaikum..

ini antara hadiah bsday saya.
hey ape nih? semacam nak menunjuk saja..
hahahaha..gelak dulu sebelum mengaku.
memanglah nak tunjuk pun,jadi maafkan saja diriku ini ya.


ralph lauren original set.
dapat jam,perfume ralph lauren blue dan perfume laph lauren romance saiz travel punya.
ini bukan koleksi ralph lauren yang baru tapi ini sangat wangi tahu?
bau boleh tahan lebih dari 8 jam dan itu sangat cool.

p/s: i've sprayed it on my skin and it last for 2 days
even though i had a bath and soap !
perfume original sangat hebat tau !

hadiah dari siapa?
dari diri sendirilah hahahaha..
habuan selepas dugaan2 semasa umur 23.cehhh..macam banyak je benda tak best.
takde..takde..semua best2 cuma sesaja nak hadiahkan diri dengan mende nih.
lagipun perfume escada dan epal saya dah habis,inilah penggantinya.

ini perfume2 yang saya dah test sebelum dapat yang betul2 sesuai dengan saya.
dalam banyak2 ini,davidoff paling mables.
harga rm290 untuk 100ml.

ini hadiah dari hencik papa.
keyboard rosak sampai hilang mood nak berblog semua.
pastu papa hadiahkan mende nih.
mekasih ye papa(ucapan di angin lalu).

mekasih uolss2 semua yang wish ya.
semoga allah merahmati kita dan kita semua selamat dunia akhirat..amin..

 now me and family are heading to s.petani.
to my brother house.poor CCE..kebosanan menemankan kakak ipar yang bakal bersalin
hahaha.padan muke wekkk..!

p/s:perasan tak saya ada sepiking dalam entry ini?
sebab kempunan dah lama tak sepiking.
sepiking dengan papa pun dia suka main2 je =.="
*padahal saya lagi banyak main kot haha.

like fanpage kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah.amin..

tenkiu.