hadiah bsday ^_^

Assalamualaikum..

ini antara hadiah bsday saya.
hey ape nih? semacam nak menunjuk saja..
hahahaha..gelak dulu sebelum mengaku.
memanglah nak tunjuk pun,jadi maafkan saja diriku ini ya.


ralph lauren original set.
dapat jam,perfume ralph lauren blue dan perfume laph lauren romance saiz travel punya.
ini bukan koleksi ralph lauren yang baru tapi ini sangat wangi tahu?
bau boleh tahan lebih dari 8 jam dan itu sangat cool.

p/s: i've sprayed it on my skin and it last for 2 days
even though i had a bath and soap !
perfume original sangat hebat tau !

hadiah dari siapa?
dari diri sendirilah hahahaha..
habuan selepas dugaan2 semasa umur 23.cehhh..macam banyak je benda tak best.
takde..takde..semua best2 cuma sesaja nak hadiahkan diri dengan mende nih.
lagipun perfume escada dan epal saya dah habis,inilah penggantinya.

ini perfume2 yang saya dah test sebelum dapat yang betul2 sesuai dengan saya.
dalam banyak2 ini,davidoff paling mables.
harga rm290 untuk 100ml.

ini hadiah dari hencik papa.
keyboard rosak sampai hilang mood nak berblog semua.
pastu papa hadiahkan mende nih.
mekasih ye papa(ucapan di angin lalu).

mekasih uolss2 semua yang wish ya.
semoga allah merahmati kita dan kita semua selamat dunia akhirat..amin..

 now me and family are heading to s.petani.
to my brother house.poor CCE..kebosanan menemankan kakak ipar yang bakal bersalin
hahaha.padan muke wekkk..!

p/s:perasan tak saya ada sepiking dalam entry ini?
sebab kempunan dah lama tak sepiking.
sepiking dengan papa pun dia suka main2 je =.="
*padahal saya lagi banyak main kot haha.

like fanpage kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah.amin..

tenkiu.

34 comments:

Eyeme said...

kemain kau speaking ye senah..haha..selamat berjalan la yekk

♥ Cik Zack's ♥ said...

ingat encik papa yg bg ralph lauren tu :) ngeeee ~

♥ Cik Zack's ♥ said...

ingat encik papa yg bg ralph lauren tu :) ngeeee ~

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..perfume..wangi ea..

t nak try bau la..huhu.

nabila azmi said...

selamat hari lahir..hehe..=)besnye perfume tu...teringin nak beli jugak..

~ieda~ said...

RL blue neh mmg wngi pon...ida pon guna yg sm jgk skrg neh..hehe tp ida lg sk escada absolutely me sbb mns jer ^_^

Cik Yatt said...

pergghh..minyk wngi tu..kite pkai yg murh2 je..huhu

Zahirah Dzulkifli said...

laaa.. sendiri beli ke kak? ingatkan orang bagi. hehe

LidiaSuraya said...

Tgh cr perfurm baru jugak. Will try this k. Tq 4 sharing

Aida Azryn said...

nak pinjam keyboard sat boleh tak? haha. :p

zuk zuhaiza said...

mabelous ohh.

eh sepiking jugak. eheee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

part hadiahkan diri sendiri tue mmg betul..kita kena rewardkan diri sendiri

shieda said...

happy besday..may Allah bless you :)

zOeY zAu YaH said...

eyeme: sikit2 je lps gian hehe..dh blk pun.

zie_ira said...

woahh ,best nye mendapat hadiah biru2 itu ,,ira pernah sekali je memakai perfume mahal2 ni ,tp mmg osem la bau ny ,,~:D

lama tak komen2 kat sini ,rinduu~

zOeY zAu YaH said...

sharifah: =)

zOeY zAu YaH said...

nuyui: try2.

zOeY zAu YaH said...

nabila: tq.blh je nk bli.

zOeY zAu YaH said...

ieda: saya suka escada pacific paradise.

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: yg murah pun saya pakai.

zOeY zAu YaH said...

zahirah: kalau bnda mhl better bli sendiri bru ada kepuasan =)

zOeY zAu YaH said...

lidia: ok tp ralph yg lain pun wangi2.

zOeY zAu YaH said...

aida: mengada ye hehe..

zOeY zAu YaH said...

zuk: biasa ja.

zOeY zAu YaH said...

baby: yess btl2.

A'ishah Kamaludin said...

besday ke? happy birthday!

NURFERL said...

wahh!! hepy besday sis.. :) sis masih sakit lagi kea?? huhu` nak bagi ape ye~ hm.. fikir jap~

Cik Yuyun Nadira said...

huaaa RL tuu , sy pkai cap pasaq malam jaa ^^ . hee btw akak lahir january jugak ? sama aa kita . hepi belated birthday XD

zOeY zAu YaH said...

a'shah: lps dah hehe..tq.

zOeY zAu YaH said...

nuferl: ha? skt apa?

zOeY zAu YaH said...

cik yuyun: hadiah tuk diri sendiri nk rl haha..tq ye.happy bsday gak buat awk.

onie said...

happy belated bufday awak :))

zOeY zAu YaH said...

onie: tq.

Akulah Pak Lan said...

Happy birthday..kalau bagitau awai2 bleh bg hadiah..lagipun minggu lepas balik kmpg..

birthday paklan bulan ni jgk..hehe