Kelas mekap,tukar url fanpage dan dapat cek nuffnang ;)

Assalamualaikum..

cek kiah oiii..meh join kelas mekap cik puan meh.
bukan selalu saya buat ni tau.
alang2 dah buat jomlah join.
kang saya bz mekap customer memang takde dah ajar2 mekap nih semua
*cehh nak cakap dia bz menjadi rebutan padahal bz kroih..kroih..
eh sape cakap? giler ahhh.dengan diri sendiri pun nak bebel.

kalau nak join atau keterangan lanjut boleh mesej saya kat inbox

paling dekat tarikh tu boleh pilih antara 17,18 atau 19 haribulan feb ni.
ataupun boleh pilih bila2 masa yang anda nak.
sehari je belajar.
start pukul 11 pagi sampai habis atau boleh ikut kelapangan anda sendiri.
minimum seorang,maksimum 5 orang.takmo ramai2 sebab ini buat 
secara santai dan private.takde formal2.
senang dan happy je main mekap.takde segan2.
ataupun kalau takmo campur dengan orang lain boleh la pakat dengan kawan2 atau family sendiri.
so belajar korang2 je dengan saya.

dulu belajar duduk camgitu je.
skang ada meja tapi meja ala2 jepun masih kene duduk haha..ska camtu.
kemudahan dan cara pengajaran dah upgrade skit.lebih teratur.
tapi yang penting santai.

dapat sijil dan goodie bag+hadiah.

meh baca flyers nih meh..


dah dapat cek nuffnang yang terbaru.
lebih banyak dari yang sebelum ni.alhamdulilah..

dah tukar url fanpage.
search dengan nama nih dah jumpa fanpage saya.senang kan.
sebelum nih susah nak carik sebab tak tukar url dia.
like la kalau sudi.boleh tau perkembangan saya,blog dan mekap.

klik nuffnang nak bedah.amin..

tenkiu.


25 comments:

Atiqah Razak said...

jauhlaaa.
best laa dpt duit nuffnang ;P

Nurul Mazni Sawal said...

semoga zoey lebih maju jaya.. amin :)

Fiq Fikri said...

alhamdulillah nenek dah semakin maju kedepan la huhuhu nagissss :( eheh

Cik Eka said...

baru dpt cek nuff jugak..hehehe

♥e'in♥ said...

jauh nye nak pgi kedah.. wat laa kat jb.. huhuhuhu.. wah bestnye dpt rezeki dr nuffnag.. e'in lom penah dpt lg.. huhuh

ceritera-chinta said...

nk g tapi jauh tggu balik kg harap time cuti sekolah jek lah.....bulan 12 tak der buat ker?? ehhe

LidiaSuraya said...

Wah aktif buat kelas makeup... Also dapat cek nuffnang... Wahhh makcik kayoooo

najwa nano said...

bestnya dapat duit.saya plak lupa password nuffnang.hehe

Cik mama said...

Syukur rezeki.. semoga lagu sukses yerrr cik zoey.. ^_^

Mie Hishamuddin said...

mie nak jpin pun tak dapat..nak balik sarawak da =( xpe la..nnt ada la rezeki kot...n congrats da dapat check dari nuff..mie xdpt lgsg =(

♥ Cik Zack's ♥ said...

kelasss kau jah :D hamboii masyukkkk..hehehe caya lahh :D

therylisa nurul ain said...

bestnya dapat blajar make up :)

✿ pink velvet ✿ said...

nnt org balik kampung kedah, nak p blaja la kat cik zzy bole? hehehe~

nur anis said...

saya pernah kursus mekap..tapi tak pernah nak praktikkan..huhu

rainnyberry said...

dpat duit nuffnang laa.yeee!
eh,asal aku yg exsaited?
kak zoey cantek!

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

tahniah zoey.. =) my sis in law suke cara zoey makeup. comey katenye.

Zahirah Dzulkifli said...

Ehem ehem. Kenapa mesti Kulim? Hahaha. Serius, saya tak reti make up pun >.< Agagaga~ Baru ingat nak suruh ajarkan. Macam seronok pula, siap ada goodie bag, sijil bagai. Huhu

aniswany said...

nak sgt join class makeup zoey...tp date tu anis ada kenduri kawen ..hukhuk

LINDAHERY said...

jauhnyee mak ngah.... hehehhe....apa2pun moga awak berjaya ... ;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

waa buat kat kulim? kat area mana tu? lebih spesifik please? hehe

ILA SYAMILA ♥♥ said...

ehehek boleh belanja mekdi :D

sabry oppa said...

oppa follow blog owesome ni....
follow oppa balik okey...
thank you...
nice to meet you...
nice blog n entry yg cool...

Mizz ErMa said...

wah, murah tol rezeki cik zoey..alhamdulillah..=)

acheeqa farhana said...

wow! cek nufnangg tuu...mtk belanje boleh?hehehe

Juliet_iRa~" said...

wahh murah rezeki zoey!

:)