review contact lens kimchi bambie blue 16mm.

Assalamualaikum..

hari itu pungpang2 minta kawan blog pilihkan lens biru kat saya.
pastu secara tak pasal2 saya dah beli lens lain yang takde kena mengena..
biasa budak nih..lempang skit..lempang skit..


ini saya.
eksaited bermata biru,tudung pun mahu biru juga.
over eh budak ni.

kenapa saya beli biru yang very the fake?
sebab rasa macam dah lama je tak pakai kaler over2.
asik pakai kaler gelap2 je pun bosan gak.

KIMCHI BAMBIE BLUE 16MM
packaging lens dan lens case yang saya dapat free.

> saiz 16mm.

> 55% kandungan air.

> jenis soft contact lens(lembut).

> kat botol tulis made in korea.
rasanya betul sebab packaging sangat ok.
(lens murah ada dari korea dan ada dari china,hati2 ya).

> harga RM20 sekali pos laju+ lens case free.

> beli kat abdullah here
service sangat bagus.ahad bayar,isnin dia pos dan selasa sampai.
layanan bagus,harga murah dan lensnya betul2 macam yang saya order.
tak caya tengok kat wall fb dia.banyak feedback yang bagus dari customer dia.


gambar atas:
corak dan warna lens.

gambar bawah:
sebelum dan selepas pakai.
dia besarkan mata.

> kaler terang.tak kira kat bawah cahaya terang ke gelap,
memang kaler biru tu akan nampak sangat menyerlah.

> corak dia buat anak mata tengah2 tu menonjol,
so dia akan nampak dramatik.

> besarkan mata.

> lens ni sangat nipis dan lembut.

> selesa pakai.saya pernah pakai lebih dari 8 jam(terpaksa),
dan masih rasa selesa.

> ada ring(lingkaran hitam keliling lens).

kiri:
kamera setting biasa.
mata nampak menyerlah.

kanan: kamera setting lain:
mata nampak macam anak patung.
sangat meyerlah..
hey kawan,tolonglah mengaku ya..jangan nak malukan diriku pula T_T.

ini dalam cahaya tak bape terang.
masih boleh nampak kaler biru yang menyerlah tu kan.

saya pakai ni papa asik puji2.
katanya lawalah,cantiklah,macam anak patunglah,comellah..
ini puji ke bodek ha?

like fanpage kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah.amin..

tenkiu.