Review: Pengetip bulu mata Elianto

Assalamualaikum..

saya kesiankan bulu mata sendiri.
boleh eh macam tu? hahahaha gelak dulu,macam tak biasa je uollss nih.

saya kesian  pasal tak pasal2 bulu mata kontot terputus
 akibat pengetip murahan yang kejam.

secara tak tentu arah dan tanpa tujuan saya terpergi ke jusco.
secara laju tak kasi can berfikir terus masuk ke elianto
dan menyambar dan membayar pengetip semudah A,B,D
eh mana C? ok tertinggal KAHKAH..


> saya beli jenis spring.

> harga RM13.00

> bentuk/lengkungan lebih lebar/panjang berbanding pengetip biasa.
saya try ukur okes.tangok,punya takde kerja la kan.

> span/pelapik kuat dan tak terkeluar macam pengetip biasa.

> sangat lembut time kita ketip tu.
takde tersepit kulit ke,bulu mata terputus ke.
sesuai lah untuk mata yang sensitif.

> sangat best kalau nak ketip lepas pakai bulu mata palsu terutama
yang jenis tebal dan over ala2 che ta 
sebab saiz dia lebar,so dia boleh ketip keseluruhan bulu mata
palsu dan asal.

ok dah terpengaruh ke blum?
eh hape nih bertanya semacam di tukang pengaruh saja..
setan tahu tak setan?
*dialog mak nenek T_T

p/s: saya akan buat semula tutorial mekap bila free.
skang bz merendek(berjalan).

like fanpage saya kalau sudi.

Klik nuffnang nak bedah.amin..

tenkiu.