sibiru

Assalamualaikum..

2.2.12 bukan bsday saya.
sekian timah kaseh.
hahahha..annoying gila saya ini.

hari tu saya keluar pergi kedai komputer.
tukar keyboard je.
pastu kat situ aweks2 staff dia puji saya cantik..
kembang diriku setaman.
tak sia2 pakai mata kaler biru,tudung kaler biru dan baju kaler biru gelap
papa juga asik puji2 kata cantiklah,comellah..
tapi kalau mamat ini yang puji pastilah sebab bodek..
hahahaha ok sudah gelak tu.

pastu pergi kedai jam potong tali jam saya.

simple camgini pun dikata cantik?
kalau pakai vouge2 dikata siti nurhaliza mungkin? over nyah.

p/s: pakai baju yang papa bagi time memula bercinta dulu.

merayau dan berposing dalam kedai tu.
biasalah..takde keje sangat pung.

pastu pergi yogo goyo.
kek secret recepi sempena bsday,yogurt,mama roti dan cool blog.

 bsday girl dan yogurt beliau.
jap..jap..bsday girl? girl? lepas menyedari saya sudah 24 tahun terus rasa nak pitam T_T

makan sampai muak..

ini bsday girl yang kebiruan mengalahkan hencik celcom T_T

like fanpage kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.

47 comments:

ZYASH said...

memang cantik lense tu tau...bekenan aii...

Mie Hishamuddin said...

fuyyoo mata anak patung..ingt anak patung mana tadi..memang cun2...tak nafikan =)

hazanis said...

biar betuii 24 tahun...:)

mAzi@h said...

zzy memang chumel (:

mAzi@h said...

zzy memang sentiasa chumel (:

zOeY zAu YaH said...

zyash: hehe..

zOeY zAu YaH said...

mie: mata palsu je hehe..

zOeY zAu YaH said...

hazanis: yess...nape? hehe

zOeY zAu YaH said...

maziah: tq tp rasanya biasa ja.

cik chinta said...

besau kongsang? biru da mata. bes kn jadik minah saleh?

NURUL SYUHADA said...

hayoo sis dah besar dah.. hehe.. glamer2 adik takkan dapat celen sis yng vouge ini.. hoyeh!!

Cik Saila said...

birunya diaaa. takut nk pandang mata dia..hehe

izaa johari said...

saya klo baca entry awk mesti akan senyum sorang2.. comel tahu ! :)

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ chanteq sgt mata, sesuai sgt dgn cik zzy :)

iela_dekla said...

cntik & comel la sis nie....

LINDAHERY said...

alolooo...comey nye dia... hik hik :)

nur anis said...

simple tapi cantik..:)

Akulah Pak Lan said...

Birthday paklan jumaat ni. Sila sediakan wish yg panjang2. Hahah

LAici KAng Ais said...

awk nmpak biru lah.haa~

AIRA said...

cantikla kak zoey..x nampak macam 24 tahun pun..awek muda...ada rahsia ker??

Mya said...

biru mg sweet:)

efa fairuz said...

mmg cantik pun, rasanya sebab tudung bawal tu pun sama.. selalu pakai shawl, sekali sekala pakai bawal kan dah nampak lain tu... hehe

farahd101 said...

akak, mcm mna akak bt muka sampai flawless mcm tu? nak nak nak! hehe.. akak cuci muka pakai apew? kew akak pakai foundation yg best2?
sy pkai xboleh jdi mcm tu pown :(

Eyeme said...

sehelai baju biru yg ku berikan dulu..lalallala~

Zahirah Dzulkifli said...

Hahaha. Lens tu memang cantik la kak. Memang sepadan kot dengan apa yang akak pakai masa tu. Part kek tu yang menggoda jiwa ni. Sedap la pula. Lapar -.-

Cik mama said...

Uittt..uitt comel laa.. ^_^ Biru memg santik klu kena pada kulit yg memakainya.. klu cik mama pakai biru nmpak burukk.. ehhehehe

zOeY zAu YaH said...

cik chinta: i love besau2..over la kata haha..

zOeY zAu YaH said...

nurul: vouge? hahaha...

zOeY zAu YaH said...

cik saila: mata tajam dgn lens ni kan hehe..

zOeY zAu YaH said...

izaa: entry je comel..orgnye biasa gak haha..

zOeY zAu YaH said...

pink: ye ke? hehe tq

zOeY zAu YaH said...

iela: tq..kamu pun =)

zOeY zAu YaH said...

linda: aduss..perasan la saya hihi

zOeY zAu YaH said...

nur: yup simple je..

zOeY zAu YaH said...

apl: x cukup ruang kang haha..

zOeY zAu YaH said...

laici: tp saya bkn celcom hha..

zOeY zAu YaH said...

aira: rahsia? haha takde

zOeY zAu YaH said...

mya: kan?

zOeY zAu YaH said...

efa: btl2..hehe

zOeY zAu YaH said...

farahd: tu keja kamera saya.blh tgk entry saya yg lps2...

zOeY zAu YaH said...

eyeme: kusimpan dlm almari baju haha..

zOeY zAu YaH said...

zahirah: pdn erk? hehe tq..

zOeY zAu YaH said...

cik mama: saya x tau sesuai ke tak.hentam je hehe

hatiAMIRA said...

sis ade cukur kening ?

zOeY zAu YaH said...

hati: tak.kening saya mmg nipis n halus.lgpun byk teknik mekap yg buat kening nampak mcm cukur.

Mizz ErMa said...

ala cik zoey, 24 tu hanyalah angka semata2 okeh..hik3,

Juliet_iRa~" said...

comelnyaa zoey!

heee..biru n pink nmpk zoey lgi menyerlah..:)

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN