tutorial pashmina style kemas..

Assalamualaikum...

orang tanya "eh..eh..,camner erk nak pakai shawl comel2 macam cik zoey tu?"
okes tang comel tu saya tipu..hahahaha...
*gila perasan punya budak..


skarang suka pakai style ini..
rasa kemas,rasa cun,rasa comel,rasa seronok,rasa nak shopping,
rasa nak buat cupcake,rasa sayang hey rasa sayang sayang hey...
haaa kau tengok? siap bernyanyi kecil kat dalam hati..
dalam hati je lah..kalau nyanyi dalam mulut bertempiaran lari kauorang semua.

meh tengok meh..
banyak dah tuto style camgini..
tapi budak gila kuasa tak pernah tahu apa itu kekalahan..
jadi mari membuat dengan cara tersendiri saja.

camnih...

camgini..


canmalican..

cam ayu betol lah hahahhha..sempat kau nyahhh...!


selamat mentry kawan2..

like fanpage kalau sudi.

klik iklan nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.

55 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

suka tutorial ni..selalu tengok girls kt luar sane pakai tp xreti..hehe

lisa said...

sebelum cerita apa2 dekat entri, perenggan pertama mesti ada kata2 puji diri sendiri, merepek ke ape yg buat lisa senyum. haha :D cantik lah :)

Eyeme said...

bolehla kami try..pashmina kami x usik2 lg dalam beg..

hazanis said...

Huhu blh try nie...

zOeY zAu YaH said...

nur: pasni trylah ok.sng je.

zOeY zAu YaH said...

lisa:biasalah tuan blog ska merepek hehe..

zOeY zAu YaH said...

eyeme: try2..

zOeY zAu YaH said...

hazanis: blh je try.sng sgt.

✿ CIK N ✿ said...

suka yang pic first ayu gitu~ hehe.. kak .. nurul nak tanye ni.. kalau miami compact powder nurul pakai nombor 1.. pixy nak ambik nombor berapa ye?? ingat nak try guna pixy baru kulit boleh jadi flawless macam kak zoey comeyy..

nur anis said...

lama sungguh saya rasa saya tak berselendang..huhu..kalau pakai pun, memang lilit yang paling simple lah..

✿ pink velvet ✿ said...

wahh! mmg kemas...senang pon senang...tp muka org mcm x sesuai kalau x pakai inner terjojoi keluar, hikhik~~

Nad Omar Saja said...

sis comell. tapi bila kami pakai serabutt ! haha . wee . :D

mamaairis said...

dah besar dah anak dara nih.......hope 2 see u again...LoL..

eMMe said...

makin comel akak tgk ko dek...

kocix! said...

amboi2 bulu mata ang sampai tkluaq!

lawa na!

Cik mama said...

ok nanti cik mama nak try laaa... selalu pakai yg sma jerr.. ^_~

nabeela najwa♫ said...

blh try la pznieh!
ehehe,,
thanx eyh??
:D

fathiahRAIHANA said...

akak ada tutorial pakai pashmina bg labuh kemas2 tak ? :D

sarah mohamad said...

Teringin nak pakai gini. Hehehe Tapi muka bolaaaaat :(. Kena beli benda pengeras shawl dulu. Hehehee

Mie Hishamuddin said...

selalu pakai macam nie je..selesa and xpayah duk repair da2...memang kemas macam tu sampai balik rumah =)))

zOeY zAu YaH said...

cik n: hehe..tq.pixy lebih cerah dari miyami.amik kaler naturak white.sama mcm saya.dulu saya guna miyami no 1 gak.pastu tukar pixy saya guna kaler natural white.

zOeY zAu YaH said...

nur anis: sbb kdg2 kita akn rasa mls kan? hehe

zOeY zAu YaH said...

pink: hah terjojol? haha..

zOeY zAu YaH said...

nad: mgkn sbb pashmina tu kot?

zOeY zAu YaH said...

mamaairis: tu lah..tingin jumpa k.cah lagik huhu.

zOeY zAu YaH said...

emme: haha akak buat saya prasan dah haha..

zOeY zAu YaH said...

kocix: ;)

zOeY zAu YaH said...

cik mama: try style baru mesti nampak lain skit hihi..

zOeY zAu YaH said...

nabeela: try2.hehe

zOeY zAu YaH said...

fathiah: a de lg rasanya..tah lah x ingat.try tgk kat label shawl/hijab dan tuto.

zOeY zAu YaH said...

sarah: boleh je buat muncung.try tgk tuto saya yg muncungkan shawl dan pashmina hari tu.

zOeY zAu YaH said...

mie: yup.

♛ Azie Azra ♛ said...

kite pun selalu pakai cara cmni utk pashmina panjang sbb muke kecik. hehe

Zahirah Dzulkifli said...

Saya memang fail lah kak kalau pakai pashmina. Hahaha

Mizz ErMa said...

sy xde satu pon pashmina..nampaknya kena p beli la satu utk try tuto cik zoey nih..hehe

✿ CIK N ✿ said...

ok tq akak mucux..

Rozana Razali said...

kemas camni la cantik, sesuai pakai pergi mana je, kalau jenis loose tu pakai time keluar ngan kawan2 ok la. =)

Atiqah Razak said...

cantik baju warna biru tu. boleh tak komen camni ;P

cahaya mata said...

sumpah comel giler ohh...=)

asfira aminuddin said...

waaa suka suka! i suka sgt pashmina then bila i beli and pakai, i rasa serabut! now bole la pakai dgn selesa :)

♥ zatieebayim ♥ said...

eeii! lawa la akak ni. geram2.. hihi.

molek sungguh..

zOeY zAu YaH said...

azie: sng kan hihi..

zOeY zAu YaH said...

zahirah: try selalu mesti menjadi hehe..

zOeY zAu YaH said...

mizz: haha cpt2 bli..

zOeY zAu YaH said...

cik n: takde masalah ;)

zOeY zAu YaH said...

rozana: kemas dn selesa tau kak hihi..

zOeY zAu YaH said...

atiqah: haha..aci je.

zOeY zAu YaH said...

cahay: try la.awk pun akn comel hihi..

zOeY zAu YaH said...

asfira: hehe try cara nih.mmg kemas n selesa.

zOeY zAu YaH said...

zatee: eh biasa je pun.tq ye.

Radzi and Fatin said...

sis edit gambar kat mana ea ? ncantik lah ^^

nuruashia said...

comeyyyyy ^^ nk try ahh :)

FaRa AhMaD said...

nice info...saya pun baru berjinak2 dgn hijab...nak berhijrah...thx dear!

http://8917fara.blogspot.com

fana farhana said...

macam mane eh nak bagi lipatan pashmina kat depan tu jadi muncung? sebab tak pernah naj jadi.. lembik lepas kena hujan.hehe.. ade tips tak?

aisyah zulkernine said...

saya suka aka punya totural...saya ni baru belajar cara pakai shawl pashmina so tak tahu nak pakai ..totural akak banyak ajar saya sebab saya kalau bab fesyen ni memang ketinggalan skit..