amboi..murahnya rezeki..

Assalamualaikum...

HAHAHAHA...
sedang bergelak versi puas hati sangat dah.
eh tak..tak..tak boleh lah nak riang riak sangat kan..
alhamdulilah...*ok,ini sangat baik.


baru2 ini saya murah rezeki betullah.
dapat banyak mende2 free..
suami je belum dapat free kahkah..


mendapat baju forever21 jepun dari Anna Farhana.
suke uolsss...baju dia suwit2 gitu.
hari tu anna balik malaysia dia kasi kat saya..
amboi..suka hati ai..


baju,keychain dan magnet hapekebende ni  Farid Garcia kasi.
dia beli time holiday kat phuket hari tu.
siap pos kat rumah..
sob sob..terharu ai(padahal sedih cousin dia yang hensem tu dah kawen)
hahaha..


skirt dengan gelang ni  Cik Pelangi yang gojes kasi.
cantik sangat2..silalah order kalau mahu macam ini juga..
amboii..sempat promote...


saya beli inner hitam tu.
owner yang cun Mia bagi inner bawal hijau lumut tu kat saya..
free hokes..katanya sebab hari tu saya kasi pinjam muka untuk
promosi inner  haha..mekasih sangat2.

service bagus,inner sangat selesa.tambah2 yang hitam tu memang macam tak caya.
saya ada je inner camtu,tapi kain panas sangat2.
yang ini sangat selesa..serius.

gambar kecil tu business card beliau.
sangat comels macam owner.

mekasih kat  mereka2 ni semua.
semoga berjaya dan murah rezeki selalu..amin..

like fanpage saya kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.

34 comments:

Pelangi said...

alahainye suwitnye post kamu ni zoey..:)..sy bg ikhlas ler cyg, x pyh ler post2, malu nyah..hehe..papepun, doakn kamu jugak sukses in bisnes ye yayunk..luv u my bucuk!!

Srikandi Utara said...

alhamdulillah, murah rezeki zoey=)

hunny_bunny___chumutt said...

untung la~~~
huhu
:'))
jeles i. .
haha

Cik Eka said...

bestnyaaaaaaaa dapat free...hehehehehe

zOeY zAu YaH said...

pelangi: eh kite dpt free...musti nk bubuh tanda tima ksh..cantik sgt2..mekasih tau..lap u to bebeh..

zOeY zAu YaH said...

srikandi: alhamdulilah..thanks ya..hihi..

zOeY zAu YaH said...

hunny: rezeki awk dari segi lain..saya dari segi ini kot..takmo jls2 tau hihihi..

zOeY zAu YaH said...

cik eka: best2 haha

ZYASH said...

Wah...betul2 murah rezeki mcm ne...skirt tu sangat gojes hokey!!!

LidiaSuraya said...

Wah wahhh cam retis.. Disponser... Bestnya...

Cik Saila said...

baju first tu cute, warna dia pun cute :))

Ini Kisah Kami said...

kate org...rezeki jgn ditolak
untung la yer...dpt free aje...hehe

aneem said...

Alhamdulillah....
banyak rezeki awk dapat
moga2 rezeki makin bertambah..
amin

NURUL-DIYLA said...

alahai..nurul ikhlas zoey..x der apa la sgt untuk di heboh2..malu nih..

cik ika said...

untunglah..nk pnjm boley?? hehehhe

faiz fakhirin said...

waaaa...best tu..dapat freee...

nuruashia said...

untunglahhhhh..mau juga..tp xde spe nk sponser :(

reyna said...

wah,,dapat manyak adiah,,,hehe

reyna said...

ZOEY ZAUYAH anda telah ditaq,,hee,,harap tak kisah la,,

najwa nano said...

nak jugak hadiah preee!!

zOeY zAu YaH said...

zyash: thanks..mmg lawa.

zOeY zAu YaH said...

lidia: haha rezeki..

zOeY zAu YaH said...

cik saila: iye..kaler cantik.

zOeY zAu YaH said...

ini kisah kami: untung sgt2..alhamdulilah rezeki hihi..

zOeY zAu YaH said...

aneem: amin..thanks.

zOeY zAu YaH said...

nurul: tanda terima ksh..thanks tau.

zOeY zAu YaH said...

cik ika: tak blh coz org bg...haha..

zOeY zAu YaH said...

faiz: best2.

zOeY zAu YaH said...

nuru: nanti2 adelah rezeki tu insyaallah ye hihi..

zOeY zAu YaH said...

reyna: thanks.nanti saya check.

zOeY zAu YaH said...

najwa: hehe insyaallah nanti rezeki awk lak.

Mizz ErMa said...

murahnya rezeki cik zoey..alhamdulillah, sy pon tumpang gembira jugak bila tengok cik zoey gembira..=)

Fid"s said...

have a nice day...

boleh buka butik ni...

_ch0cogurlzz_ said...

kak..nk cri inner neck kt ane ek,kt trnggnu sush la