nak mekap ke nak belajar mekap ke,meh sini Zoey Makeup & Beauty +pengunjung blog saya sebanyak ini?

Assalamualaikum..

tolong jangan bertanya "zoey makeup & beauty? owh tak kenal pun"
i nanges hentak2 kaki kang...

ini nama bisnes saya.dah daftar uolsss...
insyallah masa akan datang mahu buat sesuatu yang lebih mables
dengan jenama nih.,,*ceceh..

sekarang ada promosi.
harga mekap bermula dari RM15.00 je !
silalah terkejut...uollss tak terkejut,saya yang terkejut kang
hahahaha..

mahu mekap atau belajar mekap sila mesej saya kat inbox 

ini flyers promosi mekap.



flyers kelas mekap.

macam2 dapat kalau join kelas nih.
boleh pilih tarikh sendiri.bila2 masa je boleh.
secara santai dan private.takdelah segan2 nak main mekap ke hape kan.
sorang2 boleh atau ajak kawan pun boleh.
so satu kelas tu geng2 uols je lah..tak campur orang lain.

P/S: baru habis buat kelas mekap.
nanti saya share2 ok.

ini business card saya.
gedik2 design dia..
design sendiri dibantu cucucikembun.blogspot.com
no.tepon dengan alamat kene tutup..kalau ada apa2 boleh je mesej kat inbox fb tu ye.


saya jarang betul check jumlah pengunjung blog.
jumaat tu sesaje try check..
ini pengunjung saya bulan lepas.
biar betul??? nuffnang gelong ke hape?
tapi dah log-in,log-out bebanyak kali pun jumlahnya sama..
betulkah ini?

cam tak caya je sebanyak ini eh..
mekasih semua yang selalu baca blog saya.
mekasih kat mak bapak,hencik papa,jiran tetangga,blablabla..
haha eh jangan nak over eh..jumlah ini seciput kot kalau nak banding dengan
blogger2 lain yang pemes tu semua(tertunduk malu T_T).

like fanpage saya kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin..

tocetoce.