retro makeup tutorial *reupload semula video yang ada masalah tu.

Assalamualaikum...



cik aida azryn yang cantik manis intan payung minta saya buat tuto mekap tema retro.
saya ni jarang bebenar buat tuto ikut permintaan orang,tapi baik hati punya pasal
terus buat jugak takde tangguh2 dah..kahkah*indah jugak puji diri T_T



saya google saja untuk cari inspirasi dan NAAHHHH...!
rasakan penangan mekap inspirasi-konon-konon-jelah-senah-oiiii...



tengok kiri...ERRKKKK !(lari laju2 tak pandang kiri kanan dah).
tengok kanan...PHHEEWWWIITTT ! kahkah...



saya suka gambar ini..
walaupun pipi macam kuih bom,tapi kenapa rasa macam anggun je eh?
hahahhahahaha PUIII !



yang ini mata dia macam menggoda sikit kan..
apesal entah kulit putih macam anak mat saleh 
KAHKAH tolong gelak kuat sikit part ini.



penuh effect2 kecomelan yang dibuat2..
secara sengaja atau tidak sila abaikan saja...



ini video dari youtube.
p/s: UPDATE 27.3.12 video youtube ni dah tukar ke video baru
sebab yang sebelum ini dia ada masalah sikit.tq.



ini dari vimeo.



> sampai awal pagi saya ada masalah nak upload video kat youtube.
terus tukar lagu secara laju2..takut sebab lagu kang awak2 semua takleh buka tengok video.



> bibir merah adalah sangat retro..malah sangat cantik untuk orang
berkulit hitam manis.yang berkulit masam2 manis juga cantik..
so takyah majuk takyah risau..haha..


> eyeliner saya tak rata pasal secara tak pasal2
tangan saya menjadi parkinson pada hari itu.
what the?



> jangan risau tengok kulit saya celup betul dengan effect2 mat saleh tipu.
orang yang kulit camne pun sesuai gak buat mekap camnih dan pakai lipstik ang2 tu.
SILA TRY ! TAK KIRA,SILA TRY ! *ugutan =.="


> abaikan style tudung..memang hentam memang terjah..
tak pasal2 betul T_T



> mak dengan kakak saya cakap saya adalah cantik pakai kaler merah ang2 tak mulot tuh..
fine..memang sengaja nak bagitahu pun hahahaha..



PRODUK YANG DIGUNAKAN
(boh list kat sini sebab malas nak taip kat video).
naturactor fondation
elianto cream concealer
pixy two way cake compact powder
silkygirl beige and soft brown eyeshadow(untuk kening dan mata)
mac pallete white eyeshadow
maybelline hypersharp liquid eyeliner
Essence mascara
D.I.Y half lashes
essence bronzer.
danny blusher pallete
unbranded lipliner
mybelline red lipstick



macam minah saleh celup..
very the verangan...



retro ke klasik ke hape jadi entah haha..



owh ternampak siongku itu..
i likee....


selamat mentry.



like fanpage saya kalau sudi.
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage



klik nuffnang nak bedah..amin.


tenkiu.