tutorial shawl hoodie style

           Assalamualaikum..

sejak membuat entry dan membubuh gambar mengerikan ini di blog,fb dan fanpage,
berduyun2 orang ramai meminta saya membuat tutorial shawl ini..
*amboi ayaaat...T_T


jadi,bagi tidak menghampakan permintaan anda semua,
meh la meh saya tunjuk cara pakai.

boleh guna shawl lembut atau pashmina tebal.
tak kisah ler saiz shawl/pashmina tu besar ke kecik ke..
boleh je buat style ini..
taknak buat style ni pun takpe..takde halangan..HAHAHAHA...

dalam gambar saya ada pakai brooch besar.
haaa gedabak macam mak datin..
kalau uollss nak pakai jugak pun boleh.
tapi dalam video ni takde pakai brooch tu erk..
biasalah,takde penaja..kahkah demand punya mak datin.





 

 

                                              
ini video dari youtube.


                                
video dari vimeo.


selamat mentry kawan2.

sila like fanpage saya kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.