Tutorial tudung bawal hoodie style inspired by fatin suhana

Assalamualaikum...

dah..dah cakap awal lagi ini bukan style saya,
ini inspirasi style fatin suhana yang cun melecun tu..
sila ke fatinsuhana.blogspot.com untuk mempastikan setahap mana kecunnan beliau..
weh haku tak tipulah.dia memang lawa !
*emo lah dia nih..haha..


sekarang ini syok betul keluar menggunapakai style ini.
style hoodie nama diberi tapi sumpah tak tahu betul ke tidak ejaan itu..
nampak tak failed BI? kau nampak tak?
baheklah,sebelum emosi semakin tidak stabil,
apa kata kita terus ke tutorial kita
*sila bayangkan gaya pengacara nonadihatiku.


fatin buat lebih cun,saya buat lebih cun sikit2 je..
hahahha nak jugak tuh !
saya nih hentam2 je time pakai..
fatin buat step camgitu,saya buat step camgini..
perosak style betul dahku inih..


> saya pakai inner neck.
mahu lebih keselamatan katanya.
langkah ini sangat sesuai dan bijaksana untuk
orang ganas seperti saya.
kalau tak pakai,silap haribulan terus ternampak leherku ke,
rambutku ke,atau lebih hebat tudungku terbang di angin lalu..
weh...scaryyyy...!
*mata terbeliak,mulut terbukak.


> saya letak bahagian yang mula2 tu dari sebelah kiri ke bahu kanan.
saya letak kat bawah.fatin letak kat atas..
nampak tak betapa very the sukahati je saya ini.


> tang lipat2 bahagian hujung tu saya main hentam jugak.
asal namanya lipat dah macam puas hati sangat dah..
weh tolonglah...what the???


> saya guna tudung bawal jenis besar dan lembut.
lagi cantik dan terletak..auwww...!
*ehhhhh budak nih..perlu sangat ke buat effect semacam ini?


 style ini cantik kan? dan betul2 ade style..
adakah sedang mengulang ayat yang sama?
fineee.....


alolo comelnya style ini..saya pun comel..
bila  pakai berkali ganda menjadi comel..
KAHKAHKAGKFJKIGBK haaa tengok?
ober tau..sampai gelak dah hilang huruf 'H' kat belakang..


sebab gambar inilah ramai request saya buat tuto..
padahal saya ini meniru style orang juga...hihihihihihi*gelak memalu.


nampak inner kelabu di kepala dengan jelas sebab
tudung bawal itu diterbangkan angin air cond yang kuat.
terjawablah sudah pertanyaan orang ramai selama ini..
ceceh...


                         
ini video dari youtube.


                             
ini pula dari vimeo.yang kat vimeo nih saiz dia lebar2 sikit ye.


gambar bajet bersama style bawal kegemaran masa kini
mesti terlepas jugak kan? eh...sibuk bertanya orang pula.

selamat mentry kawan.
mekasih sebab tengok dan baca.

like fanpage saya kalau sudi.

klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.