bag comel simpan mekap buatan wani

Assalamualaikum...

antara geng blog seronggeng,sehati,sejiwa,secomel
adalah wani ...sila tepuk kuat2..


saya tengok wani buat benda2 guna kain felt nih.
comel gilerrrrr....
dengan tak malunya terus cakap kat wani nanak jugak..


wani buat kat saya comel gilerrrrr tau tak.
saya nak bubuh mekap sebab kadang2 nak bawak mekap pi mana2
macam jalan2,tido umah adik beradik ke,saya tak suka bawak mekap banyak2,
atau sumbat dalam bag tangan terus..kang susah nak carik..
so,saya nak bag kecil khusus untuk letak mekap.


ada nama uollsss...
depan belakang wani buat comel.
dalam pun comel..


dah letak mekap dalam bag kecil tu,
barulah boleh letak dalam bag tangan..so barang mekap takdelah berselerak
tersesat kat dalam tu...macam tak paham pula..
bag saya kan macam hutan belantara...kalau muat,rumah sebijik pun mahu disumbat sama..
what the overrrrrrrrrrrr lah kau cik senah...


kepada wani yang baik hati,
mekasih banyak2 tau..i lap u lah..


like fanpage saya kalau sudi..


klik nuffnang nake bedah..amin.


tenkiu.



14 comments:

Nicaa said...

comel je beg....
aish tak tdoq lagi kak zoey ni... :D

Hidayah Rusli said...

cantiknyeeee !

ejulz said...

nak satu.. hehe

hunny_bunny___chumutt said...

huhu cumil2. . . sy pun mau juge. . .

nabila azmi said...

kawaiii=)=)

lisa said...

Sayangnya,lisa xde mekap.hehe bag tu comel :-)

Cik Yatt said...

kite pon suke ade bag tok makeup

elyna mirsada said...

comelnye..nk gk.hehe

✿Gucciey Lavender✿ said...

comel beg tu . tapi gucy takde alat make up .. hee .

kimyra dyan said...

nak jugak !!!! pls2 !!!

redzwanie redzmann said...

nasib la zoey ske.. masih dlm pembelajaran nie.. nnt da pro wat..
wanie wat ag comel utk zoey k..hehehe :)

Nur Asmida Bt Karim said...

comeyyy n lawa lah akk . . klu kita nanak gak blh ? ? =)

cik chinta said...

xde beg comel utk letak mekup. alat mekup bersepah dalam beg tangan. slalu kena bebel T_T

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cute la :). creative2 budak skrg ni.