Dramatic shimmer eyes with nude lips tutorial

Assalamualaikum..


tuto ini dah lama buat tapi baru teringat nak publish.
biasalah kertu2 begini daya ingatan pun sudah low profile sedikit
BHAHAHA...kutuk diri sendiri (u_u")

mekap ini dramatik tang mata.
tang mata ye,bukan kaki ke tangan ke kan..
kalau tangan itu penampar namanya..haha..gilerr..
mekap mata camnih selalunya artis korea yang buat.
hey,hey..ini bajet artis korea ke hape hah?

bibir kasi nude2.
takde lipstick kaler nude,saya guna je teknik2 macam dalam video nih.
nak tau kena tengok sendiri..owh kejam !

muka nampak gelap..'tan' gila uolllsss...!
sebab cahaya tu haa..saya ambil gambar dan buat video
bergantung kat cahaya matahari ja.
tapi style pulak rasanya..ceceh...

style shawl tu main letak je atas kepala.
sila jangan komplen saya..saya orang susah sob..sob..


napok tu? 
kekonon dramatik sangat lah kan..


tang mata bukan hitam je tapi ade merelit merelit uollss..
uolss tak tahu merelit tu hape?
tak tahu sila duduk diam2..bhahaha...
*ingat saya nak explain ke?


kening ada ruang macam gengster uollss...
saya bukan gengster,saya si tukang solek tersalah celakkan kening saje..
OHOOIII...! *gaya m daud kilau T_T


PRODUK YANG DIGUNAKAN:
garnier BB cream.
elianto cream concealer.
miyami loose powder.
celak kening takde jenama.
elianto eye primer.
essence shimmer powder.
silkygirl eyeshadow
(shading kaler coklat tu dengan eyeshadow kaler biege tu).
eyeshadow miss rose(kaler shimmer white).
eye davis shimmer white eyeliner.
elianto eyelush curler.
essence black mascara.
maybelline hypersharp black liquid eyeliner.
maybelline gel eyeliner.
danni pallet blusher.
avon sstrawberry(sheer pink) lip gloss.



ini video kat youtube.


ini video kat vimeo.


artis korea suka mekap camnih.
tapi saya melayu...nak cakap artis melayu pun boleh..
HAHAHAHA..giler perasan.


muka 'tan' tak kasi can..habis kulitku yang cerah gebu itu..PUUIII !
hahaha...


silalah mentry ye semua..
tak try saya nangis hentak2 kaki kang..


sila like fanpage saya kalau sudi.
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik nuffnang nak bedah..amin.

tenkiu.