syok ada adik beradik perempuan?

Assalamualaikum...



best tak ada kakak?
pastilah best..kalau kakak kau adalah seporting habes macam kakak-kakak dan kakak saya..
eh siapa kakak yang ketiga itu?
jangan nak heran..yang ketiga secara tak pasal2 itu adalah CCE
kahkah..



best betul ada adik beradik perempuan..
terutama kakak...
boleh pau tanpa bimbang diterajang..
boleh mengada tanpa disekeh..
boleh meminta2 tanpa dilempang..
malahan boleh minta makan itu ini secara pukal..



ada adik best tak?
besssttttt...kalau dia tak garang sangat macam CCE..
LARIKKK..!!!!



best ada adik beradik perempuan sebab boleh pinjam itu ini
share itu ini juga..
tapi kami tak diajar untuk pakai baju atau apa2 yang bukan milik sendiri.
no..no..tak boleh pakai baju cce..dia pun tak boleh pakai baju saya.
tapi besar2 camgini ada jugak share2..tapi dengan kebenaran tuan dia sendiri.



saya takleh share baju kakda dengan kakna.
sudahlah taste tak sama,saiz lagi dasat jauhnya,bagaikan jauh panggang dari api.
dengan cce boleh juga..tapi seluar ke hape memang takleh
sebab saya adalah kecil,dia adalah B**** 
eh kenapa tak boleh tulis sampai habis eh? kahkah..
*orang lain ada 6 pack,cce ada 3 pack..
HAHAHHAHAHAHHAAH...
dia takleh pakai baju saya...lalalala



p/s: pelis paham kenapa muka mereka setebal 14 inci.
biasalah kalau ada tukang mekap kat rumah..



kiri sekali itu kakda.
ada orang tanya kenapa muka lain..
owh kami satu bapak lain emak.
sila mengada dengan dia ok..nescaya anda tidak akan disekeh2
tanpa belas kasihan.



tengah tu kakna.beza umur kami 7 tahun..
ini kene bodek lebih sikit...
pasal ini semua dalam satu..
chef,bank,bibik,doctor,nurse,semua semualah dia punya kerja
kahkah..



hat kanan tu cce.
orang kata di kakak saya.
cce kene redha pasal sejak kecil sudah disangka begitu.
jadi SILALAH TERIMA KENYATAAN bahawasanya
diriku adalah kecil molek dan awek muda kahkah..



best pulak ke jadi kakak?
serius tak tahu nak jawab.
sejak dulu rasa dan dilayan macam adik2 saje.
cce macam kakak.
tak caya sila berkawan dengan kami dua.
dia serius GILLAAAA....dan sangat GARANGGG....
(kau tengok siap caps lock lagik).
saya pula seorang yang ceria..
*cehh ceria konon.. padahal malu nak nak cakap macam budak2.



ni budak suka buli secara mengada...
bukan buli adik beradik dia saja,
malahan anak2 sedara selalu jadi mangsa terutama aina.



hencik papa ada 2 orang adik..
eh..eh..cuak nih... camnih nak kene jadi kakak eh?
selalu macam adik2 saja,pasnih nak jadi kakak?
aisehh..aiseh...



like fanpage saya kalau sudi.
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage



klik nuffnang nak bedah...amin.



tenkiu.