syok ada adik beradik perempuan?

Assalamualaikum...



best tak ada kakak?
pastilah best..kalau kakak kau adalah seporting habes macam kakak-kakak dan kakak saya..
eh siapa kakak yang ketiga itu?
jangan nak heran..yang ketiga secara tak pasal2 itu adalah CCE
kahkah..



best betul ada adik beradik perempuan..
terutama kakak...
boleh pau tanpa bimbang diterajang..
boleh mengada tanpa disekeh..
boleh meminta2 tanpa dilempang..
malahan boleh minta makan itu ini secara pukal..



ada adik best tak?
besssttttt...kalau dia tak garang sangat macam CCE..
LARIKKK..!!!!



best ada adik beradik perempuan sebab boleh pinjam itu ini
share itu ini juga..
tapi kami tak diajar untuk pakai baju atau apa2 yang bukan milik sendiri.
no..no..tak boleh pakai baju cce..dia pun tak boleh pakai baju saya.
tapi besar2 camgini ada jugak share2..tapi dengan kebenaran tuan dia sendiri.



saya takleh share baju kakda dengan kakna.
sudahlah taste tak sama,saiz lagi dasat jauhnya,bagaikan jauh panggang dari api.
dengan cce boleh juga..tapi seluar ke hape memang takleh
sebab saya adalah kecil,dia adalah B**** 
eh kenapa tak boleh tulis sampai habis eh? kahkah..
*orang lain ada 6 pack,cce ada 3 pack..
HAHAHHAHAHAHHAAH...
dia takleh pakai baju saya...lalalala



p/s: pelis paham kenapa muka mereka setebal 14 inci.
biasalah kalau ada tukang mekap kat rumah..



kiri sekali itu kakda.
ada orang tanya kenapa muka lain..
owh kami satu bapak lain emak.
sila mengada dengan dia ok..nescaya anda tidak akan disekeh2
tanpa belas kasihan.



tengah tu kakna.beza umur kami 7 tahun..
ini kene bodek lebih sikit...
pasal ini semua dalam satu..
chef,bank,bibik,doctor,nurse,semua semualah dia punya kerja
kahkah..



hat kanan tu cce.
orang kata di kakak saya.
cce kene redha pasal sejak kecil sudah disangka begitu.
jadi SILALAH TERIMA KENYATAAN bahawasanya
diriku adalah kecil molek dan awek muda kahkah..



best pulak ke jadi kakak?
serius tak tahu nak jawab.
sejak dulu rasa dan dilayan macam adik2 saje.
cce macam kakak.
tak caya sila berkawan dengan kami dua.
dia serius GILLAAAA....dan sangat GARANGGG....
(kau tengok siap caps lock lagik).
saya pula seorang yang ceria..
*cehh ceria konon.. padahal malu nak nak cakap macam budak2.



ni budak suka buli secara mengada...
bukan buli adik beradik dia saja,
malahan anak2 sedara selalu jadi mangsa terutama aina.



hencik papa ada 2 orang adik..
eh..eh..cuak nih... camnih nak kene jadi kakak eh?
selalu macam adik2 saja,pasnih nak jadi kakak?
aisehh..aiseh...



like fanpage saya kalau sudi.
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage



klik nuffnang nak bedah...amin.



tenkiu.

41 comments:

Phat said...

phat ada kakak n adik pompuan phat dok tgh2 hehe..xde adik beradik lelaki huhu

anyway phat pinjam nama awak ya

http://phatthegreat.blogspot.com/2012/04/penjagaan-kulit-guna-tomato.html

ejulz said...

sy sorang je anak llaki.. 3 kakak.. x best gak xde adik bradik llaki.. :(

Cik mama said...

memg syok jadi kakak ni, klu kita suh pape diaorg akan buat, tu adikberadik cik mama laa, cik mama ada 5 adik beradik pompuan, cik mama yg first.. so kat umah cik mamalaa ketua segalanya.. tapi yg penting wlau apa pun make sure diaorg hormat kita sebagai kakak.. yg palig seronok bila brkumpul dan bergosipp...... opsss terpnjg lakk comment.. ^_~

are_lin@yu said...

comel!!!;-)

awek retro said...

wah jeles..
saya teringin nak adik beradik pompuan jgk..bole ajak dorang men make up...kan..

nur anis said...

muka semua lain-lain...huhu

ell lina said...

sangat bez kalau adik pompuan tu umur jauh beza ngan kita..xwujud persaingan guna baju..eheheh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

betul2 memamg seronok. tapi bila masing2 dah kahwin nanti sedih la pulak :'(

✿ pink velvet ✿ said...

kite ade adek 3 org ... takde kakak n abang ... teringin sgt nak ade kakak n abang ... naseblah inchek tunang ade kakak n abang, takde adek, bole kitorg share2 adek badik, hahaha~~

anna said...

seronoknye ade tukang make up kan..nak jugak!!waaaa..

AIRA said...

bestnya ada adik.....teringin la...huhu..lepas ni kak zoey kena belajar jadi kakak yg mithali..hikhik:)

elyna mirsada said...

nk ada abg,rs cm dilindungi..he2..tp redha je sbb jd ank sulung..

Cik Yatt said...

wah..smue girl2 gitu..kite kakak ad satu je..abg ade 3..adek takde..haha..ade abg2 pon best..bole bodek2 mntak blnje..lalala

Hidayah Rusli said...

hahaha comey gila ! :)

Edy Fee said...

bankrupt la tukang make up.hehehe kene beli stock lebih skit

mamaairis said...

kak cah kakak apa??? ahahahahhahahahaha.....

nabila azmi said...

suke tengok gmbr zoey yg last tu..cntikla..ayu je=)

Tulus Sweet said...

kawan sy mungkin nak dapatkan khidmat akk untuk majlis tunang dia nanti. :)

aswadz said...

ada kakak mmg best. mkn minum sumer beres hasil layanan kakak2. hahaha...

c'axoera ヅ said...

wah memang berbakat :)

zOeY zAu YaH said...

phat: alaa takde geng la ya? haha

zOeY zAu YaH said...

ejulz: ya lah kan takde geng..

zOeY zAu YaH said...

cik mama: amboi..mem ya? haha..

zOeY zAu YaH said...

are_lin: thanks.

zOeY zAu YaH said...

awek: ha'ah best tau hehe

zOeY zAu YaH said...

nur anis: mmg lain2 haha..

zOeY zAu YaH said...

ell: haha kan?

zOeY zAu YaH said...

nurul: dah kawen dok jauh2..x best gak..skang tgl saya sorang ja kt umah..x best haha

zOeY zAu YaH said...

pink: takpe blh share2 kan untung tu haha..

zOeY zAu YaH said...

anna: hehe tp depa x ska mekap pun.

zOeY zAu YaH said...

aira: ada adik best skit2 ja.ada kakak best lagik haha..tp nanti ada adik ipar kena jd kakak yg baik la haha

zOeY zAu YaH said...

elyna: abg yg best takpelah..kalau abg yg control atau garang x best lgsung haha

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: pau depa ya? haha saya ada gak abg2..tp ni yg perempuan2..

zOeY zAu YaH said...

hidayah: kamu lgik comel haha

zOeY zAu YaH said...

edy: taklah..depa x ska mekap..saya yg nk mekap haha..

zOeY zAu YaH said...

mamaairis: kakak kesayangan sampai bila2 haha..

zOeY zAu YaH said...

nabila: thanks ya hehe

zOeY zAu YaH said...

tulus: minta dia msj kt fb atau page saya k? hehe tq

zOeY zAu YaH said...

azwadz: ha'ah kan..

zOeY zAu YaH said...

c': hehe

Nad Omar Saja said...

Semua comell u ollss . <3 :)