tutorial tudung bawal pintal

Assalamualaikum...


hai uolssss...
hari ini ada tuto.dah lama pun awak2 semua request
tapi tak buat2 pun kan..biasalah..biasalah..
cik senah tak bz tapi datin bermalas-malasan saje pun
*tak pasal2 up jadi datin.


saya mengulang gambar yang lama pasal malas nak tangkap gambar baru..
'tangkap gambar' adalah bahasa yang indah bukan?
bhahaha..







*sila guna tudung bawal jenis nipis pasal nak pakai 2 lapis..
kang panas uollss..


*tudung bawal yang pakai kat luar tu(saya pakai kaler ungu),
kene lipat 3 segi tapi bagi besar skit.nak tutup tudung bawal yang pakai kat dalam tu kan.


*nampak pintalan warna ungu tu sebelah kaler ungu gelap dan
sebelah lagi kaler ungu lembut kan..tu sebab saya guna bawal 2 tone.
kalau awak guna bawal 2 tone dia akan jadi camtu gak.sebelah kaler lain,sebelah lain.


*boleh bagi labuh kat dada.ikut keselesaan.


*video kali ini muka saya 'tan' macam beyonce..erk elehhhh..


moh tengok,moh try..



video youtube.
P/S: KALAU UOLSS TAKLEH TENGOK VIDEO NIH
TOLONG BAGITAU SAYA OK.


                  
video vimeo.








selamat mentry kawan2.


like fanpage saya kalau sudi
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik nuffnang nak kawen.


tenkiu.




18 comments:

Syuhada Nasya said...

nice tuto :) tq

Kuchiki Rukia said...

Finally...tq zoe...cntik...sy akn try nnt..

Kuchiki Rukia said...

Finally...tq zoe...cntik...sy akn try nnt..

Ara Abady said...

waaahhh cantik2!! suke la...hihi..oh btw, saye suke blog awak...macam2 info ada...nice ;)

nur anis said...

wahh..teringin nak try...tapi dah lama tak guna tudung bawal..

cik chinta said...

nk try pesen ni masa nikah. oke tak?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rajinnye zoey.. kalau saya guna 1 pin je, pastu okeh boleh dah pegi jalan. hik3

nadyra vanilla said...

nice....

miszatie said...

mcm2 la awak ni dear..hik3...tp cntik..good job comeyy!!

zOeY zAu YaH said...

syuhada: tq.

zOeY zAu YaH said...

kuchiki: sorry lambat publish hehe..try tau.

zOeY zAu YaH said...

ara: thanks..blog cokia2 ja pun haha..

zOeY zAu YaH said...

nur anis: skang masanya try blk tdg bwl tu haha..try tau.

zOeY zAu YaH said...

cik chinta: boleh2..lain skit kan.

zOeY zAu YaH said...

nurul: sekali sekala nk lain skit tp kejap ja nih x sampai bapa minit hihi..

h A n Y s said...

zoey! cantik pintalan tu & gabungan color yang sangat match! ;D

by the way,jom singgah my blogshop jom..& do like my FB page either~ ehe~ ;D

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks 4 the tuto kak zoey , , nanti nk try bt ;)

Mizz ErMa said...

ruginya bru tgk tuto cik zoey..kalo x boleh jgk try taem tunang semalam..hehe