cara pakai tudung bawal style zoeyzauyah.

Assalamualaikum...

gedik giler nama style ini..
saya memang takde idea nak letak nama apa,
terus bajet hot artis suam2 kuku letak nama style zoeyzauyah..
kah kah..hot gilerrrrr..







*dalam video ni saya pakai tudung bawal jenis licin dan bidang kecil.

*pakai anak tudung kat dalam dan anak tudung lace tu kat atas dia.
pakai 2 lapis takut nampak rambut.kan nak dedah skit tepi kepala tu.
kalau taknak panas,pakai je yang jenis nipis.

*boleh labuhkan kat dada kalau mahu.
lagi senang guna bawal bidang besar.boleh labuhkan betul2.





lepas ini semua pun boleh jadi zoeyzauyah..
tapi awas uolss...
jangan menyamar sebagai saya sudah..
saya tampar kamu kuat2  !
kah kah..




like fanpage saya kalau sudi.


klik nuffnang nak kawen.


tenkiu.



43 comments:

ell lina said...

terer la akak ni..mekap pandai..semua pandai..(nada jeles) ehehhe

Norafifah Roshman said...

nice one! nak cuba nanti. hihi. thanks bagi tuto. terus dapat inspiration! love it yaww :D nanti buat lagi. hehe.

nabeela najwa♫ said...

suka2!
akk z0ey ni kreatif la...jlez..:D
nk cuba try test la..hehe..

deqjamucuxx said...

akhirnya . dpt jgk nma yer :)

:)

sully86 said...

zoey: saya nak bawal putih satu ekor boleh..eheheh just kidding

Feza said...

tengok zoey pakai nampak cantik je. sya nk pakai mmg xde keyakinan. hehe

zOeY zAu YaH said...

ell lina: biasa ja lah.

zOeY zAu YaH said...

norafifah: try ya.insyaallah.

zOeY zAu YaH said...

nabeela: main hentam ja pun hehe..try ok.

zOeY zAu YaH said...

deqja: nama glamer tak? haha

zOeY zAu YaH said...

sully: nk buat gulai ka? hehe

zOeY zAu YaH said...

feza: try ler..

deqjamucuxx said...

gilew tak glemer . giler glemer kot ! :) tngok tuan la kan ?

elyna mirsada said...

zoey..sy bg doodle free kt awk,ambil kt my blog k..^_^

Aida Jelita said...

cantik tapi tak mau try.. kite jenis ganas tak boleh nak bersifat kemalua-maluan ala-ala kucing parsi

NOOR FATIN said...

cantikknyaa! eheh saya xleh menyamar jadi akak sbb mana nak sorok pipi ni.. keh3 :P

Mizz ErMa said...

hm, agak2 cik zoey la kan, seswai x k kalo pkai style nih taem akad nikah? hehe

Nicaa said...

lawa lawa.. tp sy tak boleh pkai camtu, sbb nanti mesti herot habeh...

hazanis said...

tudung bawal dah lama xpakai..huksss

are_lin@yu said...

cik zzy yg comel..hehe

Riena Haiqal said...

sangat2 cantik ar... :)

Cik Yatt said...

klu kite kan sis tak rjin la nk wat gaya hebak2 ni..hehe..

Nur Farah Hani said...

haha.. macam2 atyle awak buat erk.. tapi takpelah sesuai ngan orangnya.. hehe.. :)

laskar pelangi said...

alahai..comel jew mata dia ;))

zOeY zAu YaH said...

deqja: hah kamu bodek ye? hehe

zOeY zAu YaH said...

elyna: nnti saya ambil ya.skang x sempat b.walking lg huhu..thanks ya.

zOeY zAu YaH said...

aida: yg ni letak pin lbh takpe ganas2 pun.

zOeY zAu YaH said...

noor fatin: haha..pipi fatin lg comel dari saya..kira oklah tu.

zOeY zAu YaH said...

misz emma: kalau berani boleh aje..tp cover skit lah kat sebelag kepala yg terkeluar tu.

zOeY zAu YaH said...

nicaa: bubuh pin byk2 haha..

zOeY zAu YaH said...

hazanis: takpe nnti2 pakai blk k hihi

zOeY zAu YaH said...

are_lin: biasa ja..awknye yg comel.

zOeY zAu YaH said...

riena: thanks.

zOeY zAu YaH said...

cik yatt: sekali sekala rajin2kan diri haha

zOeY zAu YaH said...

nur farah hani: ska hentam.x tau sesuai ke tak..main pakai je haha

zOeY zAu YaH said...

lasker: thanks.

hasrul hassan said...

As-Salam.
Tahniah ye sbb muncul di Intrend.

Ikhlas daripada:
www.hasrulhassan.com dan thehasrulhassan.blogspot.com

Mizz ErMa said...

berani? err..alamak..of coz lah sy xseberani cik zoey..hik3,

nadia_tomei said...

u look gorgeus.. thanks for the tutorial.. nice trial.. sye pn nk try buat gak nnt ;)

miszatie said...

zoey..mcm2 style al awak ni..untungla comel!!..:P

ms teyn teyn said...

wah wah kreatifnya dia,

♥ sitifarhana ♥ said...

awak mmg superb dan cantik..okey,ini sememangny jujur..:)

AIRA said...

cantik n kreatif..tapi takut nak try la..huhu