Review produk: Disney Eskulin Kids shampoo and conditioner.

Assalamualaikum...


ini syampoo untuk budak2..
tapi kakak budak(saya),emak sedara budak(saya),emak budak(CCE),
bapak budak(CCE),nenek budak(CCE) semua pun bolehhhhh..
wey..wey..apesal yang kertu2(tua) semuanya bernama CCE?
LARIIKKK !!!
bhahahaha..


ini syampoo aina...anak sedara saya yang umo 6 tahun tu.
tapi  CCE suka betul syampoo ini..
dulu naik hairan ape kes nak pakai syampoo budak iye dak?
tapi last2 saya sendiri pun pakai juga.


Disney Eskulin Kids Shampoo And Conditioner Feature Minnie.
(strawberry).


yang ini 200ml.
harga antara rm5 ke rm7 camtulah.tak ingat sebab kakna yang beli nih..
pastu awak semua fikir.."laaa syampoo free rupanya,ingat dia yang beli"
hahahahhaha...


pasal apa suka betul dengan syampoo ini?
senang,cepat dan wangi.


kadang2 saya ni selalu je nak mandi cepat2..
bz katakan..errr...ok baheklah..
takyah lah nak mengaku malas nak syampoo pastu pakai perapi pulak..
pastu itu,ini blablabla..uolsss nih..
jadi lebih baik kita bersangka saya adalah orang bz dan semua benda pun
mesti kena buat cepat2...laju2..zupzapzupzap HAAA SIAP DAH...


so bila guna syampoo ini memang mudah.
syampoo je pastu takyah pakai perapi dah sebab ada sekali perapi kat dalam tu.
memanglah kalau syampoo sekali perapi nih takleh caya kan
tapi hallo uolsss..ini syampoo budak ok..jangan kau nak demand lebih eh..
bhahaha..


syampoo ni banyak buih.
paling best sebab wangi.katanya bau strawberry yang botol pink nih
tapi saya bau macam buah-buahan campuran je..
lepas syampoo rasa fresh gila sebab bau dia tu.
rambut lembut tapi takdelah selembut macam pakai perapi.
tapi tak kasar sangat.
macam syampoo lain tu kalau kita guna pastu tak pakai perapi
dia jadi kasar macam dawai..scary makkk ! tapi yang ini tak.


 kata pengeluar syampoo ini adalah syampoo yang lembut
dan mengandungi aloe vera untuk menjaga keindahan rambut sihat.


sekarang semua pun berebut pakai syampoo ini.
bila aina balik je potpet2 bising mulut dia pasal semua orang
dah carasss guna syampoo dia..
haha..


like fanpage saya kalau sudi


klik nuffnang nak kawen.


tenkiu.