Review produk VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL

Assalamualaikum..


dah 2,3 kali berkecoh benar kat fanpageku tercintah itu.
pung pang pung pang dok cakap tengah test satu produk untuk kulit.
kalau camtu mesti pelik benar lah kan kalau tak berkecoh kat blog sekali..
jadi secara baik hati dan nurani tak pasal2 tu,
terus je i nak kecoh pulak kat sini uollss...


VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL.

- mengandungi placenta biri2

-mengandungi vitamin E yang sangat tinggi.

-mendapat pengesahan halal dan disahkan oleh kementerian kesihatan malaysia.

-cara proses ikut syarak.

-produk ini dari switzerland yang mana produk colagen mereka selalunya
dibuat dari biri2.kalau dari france mereka guna marine atau tumbuhan.

-anti aging.

-sesuai untuk semua usia.ada kes dimana baby yang mempunyai masalah kulit
telah sembuh selepas disapu dengan produk ini.

-menjana tisu kulit.

-mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit.

-melembabkan kulit kering dan kusam.

-mempercepatkan penjanaan semula sel kulit baru.

-kulit lembut dan bersinar semula(glowing).

-menghasilkan kulit sihat dan flawless tanpa cela.

-mengurangkan seterusnya menghapuskan parut,pigmentasi,
jeragat dan jerawat.

untuk dapatkan produk ni,pertanyaan,harga dan testimoni,
boleh hubungi cik nurul syuhada.
email: yuyu_shoppe@hotmail.com
no.tel: 017-5517701
laman web rasmi produk ini: www.norefal.com


dia dalam kapsul macam ini..


*gambar dari fb cik nurul.
kalau beli 100 biji cik nurul akan bagi dalam botol packaging asal tu.
kalau tak,macam dalam plastik tu je
(rasanyalah).


kalau nak pakai dia kena cucuk kapsul tu dengan jarum atau gunting bahagian atas dia.
lepas tu saya picit atas tapak tangan sebab akan keluar minyak dan satu lagi cecair pekat
macam pati dia tu(mungkin tak akan perasan,tapi saya perhati habis..punya takde kerja lah kata).
sebatikan guna jari pastu sapu je seluruh muka.
(pakai selepas cuci muka).


ni nak setori sikit pasal pengalaman saya guna produk ni k.

- nama dia macam gel,tapi tekstur dia adalah minyak.
tapi toksah risau..bukan minyak petrol ke hape.

- mula2 sapu memanglah minyak sebab tekstur dia adalah minyak.
kalau minyak menjadi air itu menghairankan namanya..ke silap mata? bhahaha..
jangan biar camtu je.sapu kat muka pastu urut2 bagi meresap kat kulit.
pastu tak minyak dah.

- bau dia wangi.saya suka bau dia.

- kulit jadi lembab dan lembut sangat2.
kalau kulit kering ke ape rasanya sangat sesuai guna produk ni.

- kulit nampak glowing bila kena cahaya.

- guna produk ni sebelum mekap,mekap akan nampak cantik.

- saya tengok kulit jadi tegang tak mengelebeh.dia kan anti aging.

- kalau guna waktu malam sebelum tidur dia macam merawatlah.
esoknya bangun kulit jadi lembut sangat2.

- saya dapat 10 biji je untuk test,tapi saya guna tak sampai 10 hari pun
sebab ada hari saya guna sebiji time malam sebelum tidur.
ada hari pulak saya guna sebiji malam,sebiji siang.


- saya stop guna produk tia kecuali pencuci muka semata2 nak try produk ni.


nahhhh sekarang mai tengok hasil kulit saya sebelum dan selepas guna.
takde edit langsung ok ! ambil guna kamera henpon yang jujur sikit dari kamera sony saya.
takde setting flash ke hape.memang 100% semulajadi.
tang mata tu memang dah mengalahkan panda dah..tapi sejak dalam
perut emak lagi memang dah begitu...kasihann...
.
.
.

kiri:
sebelum guna.kulit saya dah takde masalah sangat
cuma selalu jadi merah2,ada parut n bintik sikit pastu pori2 terbuka.

kanan:
selepas guna produk ni 10 biji dalam masa beberapa hari.
ceceh kau tengok tu..kembang kempis hidung cik senah muka dia dah jadi
glowing2..nampak cerah.jadi lembab.
kira nampak lagi berseri dari sebelum ni kan?
ha'ah...berseri sangat..boleh kawen dah...
WEH TETIBE !


mak oiiii...! ni nur apa nih? nur kasih ke nur cahaya ke nurnilam sari entah.
lepas pakai produk ni terus je kulit nampak glowing bila duduk kat cahaya.
ni cahaya matahari je.takde guna flash ke edit ke ehhh.serius ini benar belaka.
kawan datang rumah pun dia puji kulit nampak licin elok je.
dahku ni hape lagik,kembang kempis orang dok puji kan..kah kah..frasan..


beberapa pakai je dah jadi camgini,
kalau beberapa minggu? bulan? tahun?
tak ke pakwe saya kena pakai sepek hitam bila dating..
tak pasal2 silau mata dia memandang.. hahahahaha...


kalau awak2 semua nak tahu lebih lanjut sila bertanya
pada tuan yang jual ya.ada link saya kasi kat atas tu.
kang awak tanya saya terus terkebil biji mata nak jawab
saya review dari pengalaman guna saje.semua dah tulis kat sini.
effect,masalah kulit awak dan lain2 saya tak tahu dengan mendalam 
macam tukang jual sendiri.
sila tanya beliau k.



like fanpage saya kalau sudi.


klik nuffnang nak kawen.


tenkiu.





36 comments:

NazihahAbMutalib said...

macam nak terai beli jep ^^

NurulAthirah said...

really???wah!!!!eksited...mahal x?

Liza Razak said...

produk ni nampaknya sgt berkesan..berminat lah mcm ni :)

Cik Saila said...

nak try lah..muka saya tersangat kusam..menyampah tgk muka sndiri..huhu :(

LAVENDERIES SHAYLEE said...

NICE! HOW MUCH EA ZOEY?

u.m.i.e said...

macam nak try je :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wah sonok ni. kulit saya kering & kusam. harga berapa zoey? =)

Cik mama said...

Betul ker ni zoey... hehheeh nak try gak laa. ^_^

hanabunga said...

Waahhhh lain sangat2!!nampak kulit muka sihat sangat2! ^__^

Aien Najib said...

saye guna gak benda nih :) seriously sgt effective dan best .hekhek :D

Rinna said...

Waa dah makin comel.. leh kawen dah nie.. :)

Aida Jelita said...

silalah berkahwin dengan cepat sebelum seri pengantin tu hilang..hahah

zOeY zAu YaH said...

nazihah: try2.. hehe..

zOeY zAu YaH said...

nurul: btl.harga saya tak pasti.try msuk fb dia k.

zOeY zAu YaH said...

liza: minat sila la cuba hihi

zOeY zAu YaH said...

saila: trylah..mana tau jd glowing mcm saya gak kan.cantik kawen nanti hihi..

zOeY zAu YaH said...

lavenderies: tak pasti.tanya cik nurul yg jual tu k.ada link fb saya bg.

zOeY zAu YaH said...

umie: try2..

zOeY zAu YaH said...

nurul: kulit kering kuam sgt2 sesuai.harga tak pasti.tanya yg jual tu k.try msuk fb dia.

zOeY zAu YaH said...

cik mama: dgn saya mmg camtulah kesannya.cik mama try la k kot2 hsil bgus gak.

zOeY zAu YaH said...

hana: ha'ah nampak sht..

zOeY zAu YaH said...

aein: sesuai lah tu hehe..

zOeY zAu YaH said...

rinna: minta masin mulut akak haha..

zOeY zAu YaH said...

aida: lambat lg..nnti cari seri lain haha.

pinky said...

macam best jer.... tp akak kena abiskan produk yg tgh pakai ni dulu....=P

Farah Shamsudin said...

wahh.. dalam 10 hari je nampak kesan ye? nak jugak mcm ni.

hatiAMIRA said...

bersihnya muka .
jeles nihh .

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh..ingatkan memula untuk makan
nak try la
x pernah dgr lagi pasal ni
tapi nampak mcm best jer

zOeY zAu YaH said...

pinky: hehehe..try nanti k.

zOeY zAu YaH said...

farah: alhamdulilah untuk saya mcm tu lah hasilnya.try la k.

zOeY zAu YaH said...

hatiamira: tak jugak.muka saya ada masalah sendiri tp ambil gambar tak bape jelas.

zOeY zAu YaH said...

momoy: try ok.

Elysa Sofia said...

memang glowing lah.boleh nampak kelicinan & kelembutan kulit tu :)

Syakilla kebebeh said...

makin comel la..:)

*~♥SheQueen♥~* said...

wah z0ey,cntiknya skin muka! =D
Produk ni b0ley ilangkan parut 100% ker?

faz farah said...

nmpk hsil nye...

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN