Review produk VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL

Assalamualaikum..


dah 2,3 kali berkecoh benar kat fanpageku tercintah itu.
pung pang pung pang dok cakap tengah test satu produk untuk kulit.
kalau camtu mesti pelik benar lah kan kalau tak berkecoh kat blog sekali..
jadi secara baik hati dan nurani tak pasal2 tu,
terus je i nak kecoh pulak kat sini uollss...


VITAMIN E SOFTGEL NOREFAL.

- mengandungi placenta biri2

-mengandungi vitamin E yang sangat tinggi.

-mendapat pengesahan halal dan disahkan oleh kementerian kesihatan malaysia.

-cara proses ikut syarak.

-produk ini dari switzerland yang mana produk colagen mereka selalunya
dibuat dari biri2.kalau dari france mereka guna marine atau tumbuhan.

-anti aging.

-sesuai untuk semua usia.ada kes dimana baby yang mempunyai masalah kulit
telah sembuh selepas disapu dengan produk ini.

-menjana tisu kulit.

-mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit.

-melembabkan kulit kering dan kusam.

-mempercepatkan penjanaan semula sel kulit baru.

-kulit lembut dan bersinar semula(glowing).

-menghasilkan kulit sihat dan flawless tanpa cela.

-mengurangkan seterusnya menghapuskan parut,pigmentasi,
jeragat dan jerawat.

untuk dapatkan produk ni,pertanyaan,harga dan testimoni,
boleh hubungi cik nurul syuhada.
email: yuyu_shoppe@hotmail.com
no.tel: 017-5517701
laman web rasmi produk ini: www.norefal.com


dia dalam kapsul macam ini..


*gambar dari fb cik nurul.
kalau beli 100 biji cik nurul akan bagi dalam botol packaging asal tu.
kalau tak,macam dalam plastik tu je
(rasanyalah).


kalau nak pakai dia kena cucuk kapsul tu dengan jarum atau gunting bahagian atas dia.
lepas tu saya picit atas tapak tangan sebab akan keluar minyak dan satu lagi cecair pekat
macam pati dia tu(mungkin tak akan perasan,tapi saya perhati habis..punya takde kerja lah kata).
sebatikan guna jari pastu sapu je seluruh muka.
(pakai selepas cuci muka).


ni nak setori sikit pasal pengalaman saya guna produk ni k.

- nama dia macam gel,tapi tekstur dia adalah minyak.
tapi toksah risau..bukan minyak petrol ke hape.

- mula2 sapu memanglah minyak sebab tekstur dia adalah minyak.
kalau minyak menjadi air itu menghairankan namanya..ke silap mata? bhahaha..
jangan biar camtu je.sapu kat muka pastu urut2 bagi meresap kat kulit.
pastu tak minyak dah.

- bau dia wangi.saya suka bau dia.

- kulit jadi lembab dan lembut sangat2.
kalau kulit kering ke ape rasanya sangat sesuai guna produk ni.

- kulit nampak glowing bila kena cahaya.

- guna produk ni sebelum mekap,mekap akan nampak cantik.

- saya tengok kulit jadi tegang tak mengelebeh.dia kan anti aging.

- kalau guna waktu malam sebelum tidur dia macam merawatlah.
esoknya bangun kulit jadi lembut sangat2.

- saya dapat 10 biji je untuk test,tapi saya guna tak sampai 10 hari pun
sebab ada hari saya guna sebiji time malam sebelum tidur.
ada hari pulak saya guna sebiji malam,sebiji siang.


- saya stop guna produk tia kecuali pencuci muka semata2 nak try produk ni.


nahhhh sekarang mai tengok hasil kulit saya sebelum dan selepas guna.
takde edit langsung ok ! ambil guna kamera henpon yang jujur sikit dari kamera sony saya.
takde setting flash ke hape.memang 100% semulajadi.
tang mata tu memang dah mengalahkan panda dah..tapi sejak dalam
perut emak lagi memang dah begitu...kasihann...
.
.
.

kiri:
sebelum guna.kulit saya dah takde masalah sangat
cuma selalu jadi merah2,ada parut n bintik sikit pastu pori2 terbuka.

kanan:
selepas guna produk ni 10 biji dalam masa beberapa hari.
ceceh kau tengok tu..kembang kempis hidung cik senah muka dia dah jadi
glowing2..nampak cerah.jadi lembab.
kira nampak lagi berseri dari sebelum ni kan?
ha'ah...berseri sangat..boleh kawen dah...
WEH TETIBE !


mak oiiii...! ni nur apa nih? nur kasih ke nur cahaya ke nurnilam sari entah.
lepas pakai produk ni terus je kulit nampak glowing bila duduk kat cahaya.
ni cahaya matahari je.takde guna flash ke edit ke ehhh.serius ini benar belaka.
kawan datang rumah pun dia puji kulit nampak licin elok je.
dahku ni hape lagik,kembang kempis orang dok puji kan..kah kah..frasan..


beberapa pakai je dah jadi camgini,
kalau beberapa minggu? bulan? tahun?
tak ke pakwe saya kena pakai sepek hitam bila dating..
tak pasal2 silau mata dia memandang.. hahahahaha...


kalau awak2 semua nak tahu lebih lanjut sila bertanya
pada tuan yang jual ya.ada link saya kasi kat atas tu.
kang awak tanya saya terus terkebil biji mata nak jawab
saya review dari pengalaman guna saje.semua dah tulis kat sini.
effect,masalah kulit awak dan lain2 saya tak tahu dengan mendalam 
macam tukang jual sendiri.
sila tanya beliau k.



like fanpage saya kalau sudi.


klik nuffnang nak kawen.


tenkiu.