saya dalam majalah Rapi jun 2012

Assalamualaikum..


hihihihihihihi...gedik giler gelak kan?


uolss..uolss...sila mendapatkan majalah Rapi terbaru(1 jun 2012) dipasaran sekarang.
secara mempukul canang nak bagitahu lah skit kann..
saya ada dalam majalah tu...ada 2 bahagian saya masuk.
hihihihihihihi..HOI CUKUP !


terima kasih kat wartawan Rapi yang gojes dan suka baca blog saya ini..
kak emi..saya tahu akak baca ini..
kak emi sangatlah ramah dan sporting..macam geng je tau.
macam nak jerit macam hilang akal je bila akak cari saya kat fanpage..
terharu betul..sob sob..mekasih akak comel..
kak emi,sila jangan salah sangka..tak bodek teruk2 pun..saya bodek sikit2 je kahkah..


Rapi 1 jun 2012.
muka depan atilia.
banyak lagi isu best dalam rapi bulan nih.
sila dapatkan di pasaran.


.
ruangan klikuntukcantik
kembang kempis hidung tuan blog ni..


ruangan mesejcantik.
tutup mata buka balik..tutup mata buka balik..
cam tak caya je erk saya masuk majalah pebret ini..
cam nak lempang diri sendiri saje tau.


ok meh tampar laju2..
seronok hoiiii... ! over makcik ini (u_u')


mekasih semua yang selalu baca blog saya.



like fanpage saya kalau sudi


klik nuffnang nak kawen(gatai).


babai =)