tutorial tudung bawal 3 jenis style.

Assalamualaikum..


sana sini orang sibuk2 pasal style bawal dian pelangi..
si tuan blog ni takyah heran lah kan..
macam ajaib je kalau dia pun tak sibuk2 nak try sama..
hihihihihihi*gelak anak dare..


tapi uolsss...yang saya nak tunjuk ini bukan macam dian selalu buat tu.
yang ini diubah sikit2..asas je macam nak sama..
*ayat nak sedapkan hati sendiri padahal sama ja kot bhahaha...


3 cara buat yang mudah je.
meh tengok meh..



style 1,2 dan 3.




ini style 1.



ini style 2.



yang ini style 3.


*motif saya pin peniti kat tepi kepala tu
sebab nak bagi bentuk muncung tu bertahan.
takdelah ditiup angin kang dia jadi tunggang langgang
boleh tengok video nih kalau tak paham
*padahal diri sendiri cakap,diri sendiri pun tak paham kah kah..


*style 1 tu kira macam style asas lah.
buat macam tu then boleh biar camtu je atau awak boleh terus je buat
style 2 atau style 3.terpulang lah ok.


meh tengok video ye uolsss...



video youtube.


                   
video vimeo.


like fanpage saya kalau sudi.


klik nuffnang nak kawen..amin.


tenkiu.