kasut baru saya yang cun dan online shop.

Assalamualaikum..

hati saya seronok bukan kepalang sambil lalala
pasal dah ade kasut baru yang tinggi tapi selesa..
eh itu pun nak kecoh ke?
itik gembo2 betul..T_T


dah lama teringin ada kasut tinggi supaya nampak hot dan spicy.
tapi jangan bajet kfc sangat eh..
tapi tak beli2 sebab selalu tak selesa dan terus takde selera nak pakai.
tapiiii..
baru2 ini saya telah mempunyai kasut tinggi hampir 5,6 cm !
ceceh..konon2 dah tinggi sangat lah tu kan ....tapi takpe..
*uolllsss jangan buat i malu boleh tak ! cehhh..marah orang.

nak dapatkan kasut yang cun macam saya?
baju2 yang cantik dan trendy?
tudung yang comel2?
SILA KLIK SINI: AMALINA AHMAD II


taadddaaa !
inilah kasut tercantik dan terhot kepunyaan saya.
kalau kepunyaan awak,takkan boleh ada di belog saya?
muahahaha..lempang sikit...

memang cantik dan menggiurkan betul...
terujah tuan dia ni tau..



kasut kesayangan saya yang terbaru,terkini lagi sensasi..
melodi ke hape ni hoii !


ianya selesa walaupun tinggi.
tapaknye jenis wedges,jadi tak terasa tinggi dan badan tak 'tertekan'
sebab tu selesa.


kaki saya saiz kecil,tapi time order saiz takde..
tinggal besar sikit..
terus tanya owner dia,amalina.
nasib baik tanya..dia suggest apa2 yang patut..dan saya bagi ukuran kaki sebenar..
rupanya kena ambil yang besar tu sikit..
nasib baik ikut nasihat dia,bila sampai memang muat kaki ni..
so uolss kalau nak beli tapi konpius pasal saiz atau rasa saiz uolss tu takde
sila tanya amalina dulu sebab dia lebih tahu.
dia juga mesra pelanggan..so takyah risau kena baling penyapu ke,
makan penampar ke..dia layan mesra setiap soalan uolss ye.


saya dan kasut baru.
kasut cantik,saya pun cantik *MUNTOHHH !


amalina jual macam2 tau.
harga semua berpatutan.



macam2 jenis design kasut terutama flat shoes.
yang ini salah satu design flat shoes yang saya suka sangat !



tudung bawal design terkini.
saya suka kaler2 dia yang terang2..
sebab saya memang suka pakai terang2 nih..
jauh sebatu orang dah nampak..
pastu berseri je kan bila terang2 nih..
wehh apesal panjang bebenor tuan belog bebel?
-.-'


ini amalina si owner yang comel.
dia mempakai dress,cardigan,kasut,dan semua2 dari online shop beliau sendiri.
berkenan ke? semua dia jual.
saya berkenan sangat dengan dress burung hantu tu dan flat shoes tu.
sangat cantik dan trendy okes !


jom tengok,cuci mata sekali cuci poket T_T
jangan risau,semua murah2..dan service bagus.
tak caya sila tengok dan try beli sendiri.
saya sudah,anda bila lagi? *iklan.


like fanpage saya kalau sudi
klik sini: www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik nuffnang nak kawen.

tenkiu.