PERHATIAN SEMUA !

Assalamualaikum..


Fb dan fanpage saya problem.
tak boleh buka inbox untuk check mesej,
tak boleh tulis status,tak boleh buka gambar,tak boleh like,
tak boleh komen,tak boleh itu,ini blablabla..
wehhh semua pun tak boleh..
memang tak boleh belah pakcik mark bek2 tu uollss..
agaknye beliau masih berhanimun mungkin..
ye mungkin T_T


jadi kalau uolss nak mesej ke ape ke boleh contact saya di
email zoyahmuhamad@gmail.com

babai ;)

6 comments:

Phat said...

dgr cite dia tgh upgrade mende ntah..

Mizz ErMa said...

eh, nape cik zoey pny fb leh jadi mcm tu? hopefully lepas2 nih akan ok lah yer..

cendol said...

kenape jadi mcm tu?hari 2 fb Cendol tak boleh bukak msg.knape tah ye..fb doh gilaa haha
follow u here akak comel . :)

Aida Azryn said...

a'ah. dia pergi hanimun la tuuu. hahahaha :p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

semalam sy bukak ok je :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nenek g laa cek laa nanti...