Tutorial glitter cute makeup

Assalamualaikum..


UHUK ! UHUK ! UHUUUUKKKK !
amboi panjangnya dia batuk (T_T")


dua hari tidak mengupdate blog,tidak memaki hamun di twitter(luahan perasaan),
tidak mengecek mesej,tidak membaca email dan tidak memandang youtube..
tapi fb kene jugak memandang sikit2..
tengah baring ke,tengah tido ke mesti pandang jugak.
kalau tengah tido tu hilang akal ke ape?
tak..tak..pandang dalam mimpi maksudnye tu.
over tau...


eh jap..kenapa mengabaikan semua alam maya itu?(ceceh)..
belum bagitahu ke?
saya telah demam dan selsema secara dasyat
sampaikan tak boleh berjalan,tak boleh bergerak lebih2,
sesak nafas berkali2 dan pakai oksigen.
cehh macam scary jee... (u.u")


sebagai pembukaan entry setelah tak update beberapa hari,
naaahhh tutorial mekap bajet cute dari cik puan senah datin markonah..muahaha..
kalau nama tak over memang  tak sah kan..


kiri:
sebelum mekap.
mata dia macam mata uler sawe..muahaha nak sebut pun tak sanggup uolss.


tengah:
selepas mekap dengan contact-lens-kaler-baru-dicuba-amboi...!
(nanti saya review).


kanan:
dengan contact lens biru minah saleh celup.
yang ni baru sejukkkk hati diri sendiri tengok ha ha..


"saya comel"
*PENAMPOR SEDAS !


"saya 2 kali lebih comel" 
*padahal tak sedar2 dia orang yang sama (-.-").
jadi PENAMPOR DOUBLE DAS !



mari mentengok video.. yeaaa !
*sila membaca dengan semangat yang wajah dan jitu(wajah?).

*dalam video ni saya ada cakap omputih sikit.
sumpah kene control pasal rakam suara guna henpon.
pastu saya ada masalah nak sebut beberapa perkataan terutama yang ada huruf  'S'.
gedik giler dengar suara sendiri.
harap maaf ya.


jangan risau..saya cuma berlakon seperti terkejut saje.
*yo yo ooo je cakap.macamlah ada yang bertanya.

adakah nampak glitter disitu?
glitter tu menyorok gamaknya

sekarang sudah nampak glitter sedikit.
sikit je lah..jangan over sangat ehhh..cepuk kang ! (tiba2 nak marah).


nantikan entry saya mengenai tips,review lens,kasut yang cantik,
mask dan lain2*tertakluk kepada terma 'sempat atau tidak'
haha...ini punya terma pun ada ka?


like fanpage saya kalau sudi.


klik nuffnang nak kawen..


tenkiu.