mari kita shopping baju raya cantik dan murah kat sini.

Assalammualaikum...


baru 4 hari berpuasa,tapi hati dan kepala asik fikir baju raya,
baju buka posa,baju jalan2 soping raya,baju pra yara..
haaa kau tengok? kau tengok?
eja pun dah salah sebab terlalu eksaited.


uolss yang suka baju ala2 muslimah tapi terkini,
boleh lah mengushar baju cantik2,lawa2,murah2 kat onlineshop yang
saya mahu share ini.
boleh beli untuk raya ataupun untuk bersuka ria.


editIMG_9287
saya mempakai baju dress atau boleh dipanggil jubah muslimah mungkin?
ianya berkaler merah cili idamanku selalu..ambbooooiiii !
tapi dalam gambar nampak oren pula..


editIMG_9311
mesti uolss akan cakap baju ni macam besar je untuk saya kan?
tapi ianya memang pesen macam ni.
besar dan ala2 muslimah.


editIMG_9299
habis hilang ciri2 muslimah haku akibat penangan sepek anak kucing seekor itu.
owh lupa nak kasitau,saya tak pakai mekap dalam gambar2 ni semua.
bedak pun tak pakai.apa motif bagitau ini?
takdeee..takde motif pung...
motif terang2 takde,motif tipu2,sembunyi2 pun takdeeee...


1IMG_9282
inilah rupa sebenar baju saya pakai tu.
kaler merah cili.
kain jenis nipis dan selesa.tak panas pun.
boleh pakai untuk majlis berbuka,hari raya,open house,ke masjid
atau mana2 je.


1IMG_9279
leher ada ropol2.
emak yang pilihkan kat saya.
skarang dah tau dah dari mana saya dapat gen sukakan benda ropol2,ribbon2,comel2 nih semua.
-.-'


Image284
awak semua nak tau tak..saya memang gedik sikit..
saya suka betul kalau order baju diaorang packing letak dalam kertas nih..
ok saya tak tau nak panggil ini kertas apa..
WUWUWUWUWU..malu je eehhhh (u_u')
dalam banyak2 online shop yang saya pernah shopping,
hanya 2,3 kali saja pernah dapat dalam kertas nih..
tapi jangan jakun macam saya,lepas bubuh dalam kertas ini dia bungkus pula
dengan palstik pos laju ok.takdenye nak hantor dengan kertas ni sajerrr..


ok..ok..ok..
bukan baju macam saya tu je..banyak lagi fesyen dan barang2 tau.
nak usha lagi sila ke online shop ini..
serius cakap harga dia murah2.saya tengok kat luar harganya lebih dari RM100,
tapi kat online shop ni barang2 dia terutama baju tak sampai RM100 pun !
owner dia pun ok..tak bikin i stress ok muahaha..
.
.
.

facebook sila klik sini: http://www.facebook.com/TriFaWardrobe3

blog sila klik sini: http://trio-fabulous.blogspot.com/


meh usha2 jamu mata..
.
.


ada baju ala2 kaftan nih(pandai2 haku jee).
cantik gilos uolss..berkenan lak.
macam ni kalau kat luar ratus2 dah tau..tapi online shop ni jual
tak sampai RM100 pun..jimat !



ada skirt.skang bukan senang nak carik skirt dari material macam nih.
selalu jumpa lycra tu je kan.
potongan dia cantik sangat.



ada palazzo yang cantik.



ada outer wear.
baju tu....cardigan pun ada.



ada bag yang comel2..
ada jugak bag yang serba guna dan inspirasi dari jenama terkenal tapi
harga tak mahal mana pun tau.



ada aksesori tudung juga..
comel2..


jom ler usha2..usha2 tak kene bayar pun.


like page saya kalau sudi
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


klik nuffnang nak raya.


tenkiu ;)