saya dalam majalah hijabista julai 2012

Assalamualaikum..


uolsss...
saya masuk majalah hijabista julai 2012.
terima kasih kat kawan2 yang bagitau saya.
sebab serius memang saya tak tahu yang saya ada dalam majalah ini..
sob sob..kenapa nak over ni eh? muahaha..


takkkkk..ini bukan muka saya...kalau saya di muka hadapan majalah
pasti saya letak dalam frame sebesar 42 inci dan gantung di muka pintu..
semua orang nak masuk pun mesti nampak muka saya dulu kan 
HAHAHAHAHA gila kuasa !

muka depan edisi julai adalah maria elena.


silalah cari..dimanakah saya?


ok..taaaddddaaa...!
kawan2 yang saya kenal pun masuk juga.
ada fyna,bunga dan nisa kay.


cewi betul dia ini kan
bhahaha..


tq hijabista,tq kawan2 yang bagitau.


like fanpage saya kalau sudi


klik nuffnang nak kawen.


tenkiu.