tutorial tudung bawal labuh tutup dada

Assalamualaikum..


sana sini sinun orang bertanya takde tuto tudung untuk raya ke cik puan datin markonah?
*mak oii nama diaaaaa..
minta maaf lah kepada semua peminat2 setia cik puan datin markonah(giler glamer),
saya ini takde masa,bz dan terlalu letih di bulan puasa ini.
datin la kataaaa muahahaha !
uweeekkkk ! VERANGAN LEBIH.


tapi,hari tu sebelum puasa saya ada buat satu video cara pakai tudung bawal
labuh melebihi dada.ini my style..kat atas kepala tu lahh.
yang depan tu semua orang pun tahu..erk elehhh..
kira acilah ni sebagai tuto edisi raya.
untuk tuto mekap raya tu saya tengah usha2 jadual gak..
kot2 ada masa boleh curi2 buat kan..
tapi masalahnye bila ada masa je haku nak tidooo..
ada masa jeee haku nak tidooo..
wehh tido je banyak nih apehal? muahaha..takkkk..
saya cuma nak berehat sebab bulan ni bz dan letih sikit.


jom tengok....
.
.
.
siapDSC06771
taaddaaa...
tudung ini labuh ok =)
muka saya bulat tapi saya suka muka bulat dan pipi bulat.
hey,ini tuto tudung ke tuto edisi muka bulat?
-.-'
*lari bawa diri.


siapDSC06786
saya rasa saya comel..
caption ini indah kan? indah kalau kita sentiasa bersyukur dengan kurniaan allah.
tapi jangan over2..nanti orang baling selipar..
selipar jamban pulak tu..kah kah !
tapi apesal rasa haku jeee yang suka over tu? T_T


siapDSC06787
bahagian tepi dan atas =)


siapDS06
bersilang dan hamek kau...atas kepala haku cucuk pin besor gedabak tu.



the video.
sila menonton ye uolss..try sekali.
berkat bulan2 mulia kita pakai tudung sopan2
*tunduk malu pasal diri sendiri pun lemah bab ini -.-'


- kena guna tudung bawal saiz besar.

- lipat 3 segi tu macam biasa,tapi lipat bagi jadi 3 segi yang besar.

- bahagian belakang tutup elok je..tapi pandai2 lah adjust dia ok.

- dalam video ni tudung saya takmo jadi muncung elok dan senget je..
tapi peduli hape? i selamber punye worang..

- kalau nak bagi jadi kaler lain2 kat lipatan/silang atas kepala tu,
gunalah tudung bawal 2 tone atau 3 tone.


siapDSC06783
hasilnya ^_^



p/s: saya bersyukur dengan rezeki yang allah bagi kat saya.
terutama bulan puasa ni.
tadi baru dapat sesuatu yang tak dijangka.
terus dapat beli sesuatu untuk mak bapak saya.
jadi,banyakkan bersedekah dan berkongsi rezeki ok,tak kira sikit atau banyak.
niat iklas,insyaallah..allah pasti beri ganjaran yang lebih baik lagi.
happy dan bersyukur sangat2 ni :')


like page saya kalau sudi.
www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage


suka entry ni? like kat butang bawah kiri entry ni.


klik nuffnang nak raya.


tenkiu.