geli...

Assalamualaikum...


sebulan dua yang lepas krim malam saya habis.
saya terus menjadi pemalas nak jaga muka.
tak pakai2 apa2 di muka dan cuci juga kadang2 tak buat
tapi hati masih boleh berkata "ilek la bro"


ha'ahhhh..ilek sangat sampaikan terjadi satu kejadian yang menggelikan..euuuwww !
saya memang geli dengan benda2,bentuk2,dan kejadian2 ini..
euuwwwww ! buat kali yang ke 12io32io43243 kali..
cuba kira kalau terer
 MyEm0.Com


G2 
sudah la ada seketul parut disitu,luka dihati bertambah2 bila muncul seketul makluk baru.
euuuwww ! geli la weh !
ok, i kecoh sekejap kat twitter konon muka naik jerawat dan ianya adalah sangat sakit !
macam jakun jeeee..sebab saya jarang naik jerawat..sekali makluk seperti jerawat muncul,
terus berasa seperti sejarah mungkin berulang...
eh tak..tak..itu lagu new boyz tomok weewwiittt..


benda itu muncul disebabkan pori kulit tersumbat dan lama2 dia ada 'mata'.
senang cerita,ianya bisul yang sangat menyakitkan.
tunggu sampai ia pecah sendiri walaupun geli yang amat -.-'
part yang menyakitkan bila tangan stail tidak bedung saya ini telah 
menggaru secara hebat sampai luka berdarah dan pedih2.bahagian bawahnya pun 
terkena tempias sekali..dua bahagian sudah luka berdarah dan pedih2.
letak minyak gamat,pedih lagik..terus teringat kepada krim ajaib HAHAHAHAA !!!
.
.
.
G1
krim IJN bagi waktu muka saya jadi chemical reaction dulu.
saya penah story,sila carik di entry yang lama.


sapu krim ini di kawasan berbahaya..
BERBAHAYA? kahkahkahkahkah 
err...atau boleh dipanggil kawasan tercedera..ya ini lebih logik.
mula2 pedih juga,lepas tu dia naik minyak..eh tak,ia bukan seperti gajah naik minyak
tapi kulit mengeluarkan minyak.sekali air bisa pun keluar juga.
biar sampai keesokkannya dannnnn....
.
.
.
.

G3
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com
belum cerita lagi beruk ini sudah terkejut beruk..
hey saya tak kutuk kamu ya beruk,memang kamu sangat terkejut beruk bukan?
takkan saya mahu cakap terkejut katak pula? muahaha !


ini lebih scary dan menggelikan..euuuwwww !!!!
bahagian pecah itu timbul semula,dan bahagian bawah yang luka juga menjoinkan diri sekali
malahan lebih besar lagi...
MyEm0.Com


ok takpe.itu tanda2 krim bertindak mahu sembuhkan semuanya.
cce kata keluar bisul itu bagus,tanda badan melawan jangkitan.
ye laaa..ye laaa...
MyEm0.Com


G4 
kejadian bila saya tak dapat menahan diri dan mula mengorek makluk2 itu.
sampai berdarah dan keluar air bisa.
sapu krim semula,makluk tu timbul lagi..pastu picit,pastu sapu krim,makluk tu timbul lagi..
proses ini berulang sampai 4,5 kali jugak tapi di tempat yang sama lah.
cuma bila makluk tu muncul lagi dia semakin mengecil.
i stress  u know? 
MyEm0.Com


G 
masuk bulan puasa dah tak boleh cakap macam ini kat diri "ilek la bro"
tapi perlu cakap ini kat diri 
"raya ni muka kau tak lawa padan muka.tu lah pemalas lagi nak jaga muka,elok2 terus jadi tak elok dan blablablabla"
amboiii panjangnya skrip dia...


mental betul skrip hati itu,terus laju2 beli set tia dan konsisten jaga muka semula.
MyEm0.Com


G5
sekarang tinggal parut saja.
3 sederet parut..syabas kepada diri sendiri.
nasib baik ada mekap,boleh jugak dicover-cover.


uolsss...sila menjaga muka dengan baik.
bab bersihkan muka tu yang paling penting.
jaga tangan juga,jangan jadi seperti tuan blog ini yang umpama
habis madu sepah dibuang,menyesal kemudian tidak berguna lagi..
WEHHH HAPE NI? HAPE NI?
perosak bahasa bukan budaya kita.
*iklan tamat.


like page saya kalau sudi.


like entry ini kalau suka
(butang like bawah entry ini disebelah kiri).


klik nuffnang nak raya.
tenkiu.